g_alkis Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Εγω παντως βαζω κουνουπιερες στα λαστιχα γυρω γυρω και ειμαι κομπλε ! Έξυπνη λαστιχοσίτα; Πατένταρέ το πριν σε προλάβει η γνωστή εταιρία 2
JohnConstantine Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Ψεκασε με αντικουνοπικο τα λαστιχα. Μωρε λες? Αυτα ειναι μεγαλα και απο οτι φαινεται ειχε μεγαλη μουσουδα. Εγω φοβαμαι να κατεβω κατω..... Δε με πείθεις. Αληθεια λεω...!!!
gatokoritso Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Ίσα ρε άντρα έρχομαι εγώ να ψεκασω άμα φοβάσαι...με το αζημίωτο ε!δεν θα χάσω τη ζωουλα μ στο τσάμπε.
JohnConstantine Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Ίσα ρε άντρα έρχομαι εγώ να ψεκασω άμα φοβάσαι...με το αζημίωτο ε!δεν θα χάσω τη ζωουλα μ στο τσάμπε. Ελα εσυ και θα σε κανω ρομποκοπ
JohnConstantine Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Αν λεω ψεματα να μου κλεισουνε το θεμα.(βαρυς ορκος) 2
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Αν λεω ψεματα να μου κλεισουνε το θεμα.(βαρυς ορκος) Αυτό θα γίνει έτσι κι αλλιώς. Kαι το ξέρεις. 3
Basilhs23___ Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Όταν έκανα click να διαβάσω τι λέει ο ts νόμιζα οτι θα έγραφε καμιά περίπτωση με σμήνος εντόμων σαν αυτό που συνέβει με εμένα σήμερα. Εγώ άνοιξα στις 2 το μεσημέρι το παράθυρο από τον ακάλυπτο χώρο του σπιτιού και έβλεπα να μπαίνουν μέσα και να πετάνε από έξω κάτι έντομα που πρέπει να ήταν είτε μεγάλες μύγες είτε μέλισσες/σφήκες. Ακουγόταν θόρυβος κιόλας και ήταν αντιληπτό οτι κάπου υπήρχε κάποιο σμήνος εντόμων. Μετά βγήκε η μάνα μου έξω να δει προς την ταράτσα και μου λέει οτι υπάρχουν μέλισσες εδώ γύρω. Αρχικά τρόμαξα γιατί δεν ήξερα τι παίζει, αλλά ευτυχώς μετά από λίγο σταμάτησε εντελώς ο θόρυβος αυτός, μια μέλιασα είχε μείνει μέσα στο σπίτι και αφήσαμε ανοιχτό ένα παράθυρο για να φύγει μετά. Πολύ παράξενο φαινόμενο και μιλάμε για κέντρο Αθήνας.
palawiaris Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Κακώς που την αφήσατε να φύγει.Αυτή η μέλισσα είχε σκοπό να σας προφυλάξει από το κουνούπι του JohnConstantine 1
WorldOfGlass Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Εγώ χρόνια το φωνάζω, παιδιά προσέχετε τα κουνούπια!!!! Κανείς δεν ακούει μέχρι να συμβεί και στον ίδιο! Οι παλιό κομουνιστές φταίνε για όλα. Τα κρατάνε στην ζωή για να μην εξαφανιστεί το είδος. Καλά ρε φίλε κομουνιστή λέω, αν είναι βαλτα στο δικό σου αμάξι! Τίποτα αυτοί! Αχχχχχχχχχ!!!!!!!!!
Basilhs23___ Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Σε λίγο θα ακούσουμε βέβαια οτι ένα κουνούπι κάθησε επάνω στις ερπύστριες ενός CAT D11 και αυτές λύγισαν.
MT60RS Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Καλησπερα παιδια. Θα σας πω κατι και θα σας φανει εντελως απιστευτο. Σηκωνομαι σημερα κανω τις δουλειες μου και περιμενω ενα φιλο μου να παμε γυμναστηριο. Οπως περιμενα στο δρομο και εβλεπα ο αμαξι της οικογενειας μας βλεπω ενα κουνουπι και ειχε κατσει πανω στην ροδα. Δεν εδωσα σημασια και εφυγα αφου ηρθε ο φιλος μου. Οταν γυρισα απο το γυμναστηριο το λαστικο ηταν ξεφουσκωτο εντελως. Παιζει να εχει γινει καμια βλακεια? Η να εσκασε απο κατι? Διοτι η μανα μου δεν το κινησε και φυσικα το αμαξι ηταν στη θεση του και οταν το πηγαμε στο συνεργειο δεν ειχε καμια τρυπα με γυμνο ματι τουλαχιστον και αναγκαστηκαμε να βαλουμε καινουργιο. Ηταν σαν αυτα που τα λεμε ελικοπτερα. Προσοχη!!! Που να σας τσιμπησουνε κιολας...Καηκαμε!!!!!!!!!! δεν ειναι το τσιμπημα που τα σκαει, ειναι το σαλιο του κουνουπιου που ειναι τερμα οξινο, γι' αυτο και δεν το ειδες να σκαει αμεσως. Το σαλιο εφαγε σιγα-σιγα τοπικα το λαστιχο μεχρι και μετα τα λινα. Βαλε σλικ να γλιτωσεις, που τα αποφευγουν τα κουνουπια. Εγω αντι να τα πεταω τα στοιβαζω στη βεραντα και γλιτωσα μια και καλη και τον πεταξα κιολας τον βασιλικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις