"Giannis" Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Καλησπέρα Καταρχάς δεν ξέρω αν έκανα λάθος που άνοιξα το θέμα εδω, δεν βρήκα καταλληλότερο μέρος στο forum. Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, κατά την περιήγηση στο ιντερνέτ, κάνοντας κλικ επάνω σε ένα link ή δεξί κλικ για να κάνω κάποια αντιγραφή, τις περισσότερες φορές μου ανοίγει νέο παράθυρο του browser με περιεχόμενο το google play. Αυτό συμβαίνει και με το firexox και με το chrome αλλά και με το internet explorer, σημειωτέον ότι έχω και στους τρείς browsers το adblock. Έκανα σκανάρισμα με avast και anti-malware και δεν βρήκαν τίποτα. Χρησιμοποιώ τα win7 αν παίζει κάποιο ρόλο. Πως μπορώ να το διορθώσω; Ευχαριστώ 1
Gtr34 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 εμενα τιποτα Έτρεξες το adwcleaner και δεν έκανε δουλειά ;
sakis13sakis Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 φιλε με το που ανιγω το ιντερνετ μου πεταη 3 παραθηρα με αφτο http://nextbestgame.org/ μετα παταω πανω ας πουμαι σε μια σελιδα ινερνετ και μου λεη αλανταλων βαλε το κινιτο σου και κατι τετια καπιες στιγμες μου βγαζη και διαφιμισης γυρο γυρο απο την οθωνη χαμος λεμε
Gtr34 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Κάτι έχεις κολλήσει. Τρέξε σε safe mode το Malwarebytes antimalware free και το adwcleaner. Ποιο Antivirus έχεις ;
"Giannis" Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Λόγω απουσίας δεν είχα τη δυνατότητα να κάνω τη δοκιμή που πρότεινες. Τέλος καλό όλα καλά, το adwcleaner έκανε πολύ καλά τη δουλειά του αν και δεν το έτρεξα από safe mode. Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή και το χρόνο σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα