Basilhs23___ Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Γενικώς, η παπαριά με αυτά τα θέματα και τους τσακωμούς, είναι όταν είσαι σε παρέα ατόμων ή σε χώρο που είναι συγκεντρωμένοι πολλοί άνθρωποι π.χ ένα party, να μην κάνεις σχόλιο για κάτι που μπορεί να αφορά τους υπόλοιπους και να τους προσβάλλει εύκολα και ευθέως. Π.χ σε ένα party που ήμουν πριν λίγους μήνες ήταν ένας που μιλούσε με κάτι άλλους και λέει κάπως δυνατά, "απορώ πως κάποιοι χαζοί αγοράζουν κινητά ΖΤΕ όταν χαλάνε αμέσως είναι άχρηστα", επειδή εγώ έχω ΖΤΕ blade και τα πήρα του μίλησα και τον ρώτησα γιατί τι έχουν τα κινητά ΖΤΕ; Αυτός είχε αγοράσει ένα τέτοιο κινητό και του είχε χαλάσει τρείς φορές σε 6 μήνες, την τρίτη φορά αρνήθηκαν να του το φτιάξουν τζάμπα στο service επικαλούμενοι κάτι από την εγγύηση και αυτός από τα νεύρα του το πήρε και το έσπασε. Εγώ του λέω το δικό μου ΖΤΕ είναι μια χαρά και μάλλον έπεσε στην περίπτωση, αυτό δεν σημαίνει οτι είμαι χαζός, μου λέει ναι σωστά τα λές αλλά τι να κάνω και μπλα μπλα. Τώρα όπου "κινητό ΖΤΕ", βάλτε εταιρείες συσκευές μάρκες και μοντέλα ομάδες ιδεολογίες θρησκείες και οτιδήποτε. Ε αν προσθέσεις και το αλκοόλ μέσα τότε ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Αυτά εντελώς γενικά, τώρα ειδικά μπορεί και κάποιος να έχει τα νεύρα του και μόλις ακούσει το παραμικρό για το κινητό του ή κάτι άλλο να τσακωθεί με τον άλλον.
AntiCambeR Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Η ειρωνια ειναι οτι στην σελιδα πανω πανω γραφει "Η τεχνολογια μας ενωνει" 1
epp Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 εδω αλλοι σκοτώνονται για οπαδικα και ομαδες , στα κινητα θα κολλούσαν? 1
king2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 υπονοείς πως ποτέ σου δε φούσκωσες τα παπούτσια για να κάνεις την τελειωτική κίνηση? Μπα για πιο λογο.Σαν παιδιά μικροί που ειμασταν όλη μέρα εξω μαλωναμε αλλά ειμασταν μικροί τι δυναμη ειχαμε.Τώρα με τα γυμναστήρια μια μπουνιά να δώσεις/φας μπορεί να μείνει στον τόπο ο άλλος.Δεν αξίζει να μπλεκεις με τέτοια.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 εδω αλλοι σκοτώνονται για οπαδικα και ομαδες , στα κινητα θα κολλούσαν?Nαι λες και αν δεν ειναι για οπαδικα/κινητα, εχει νοημα το να "σκοτωνονται" για οτιδηποτε αλλο.
WorldOfGlass Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Nαι λες και αν δεν ειναι για οπαδικα/κινητα, εχει νοημα το να "σκοτωνονται" για οτιδηποτε αλλο. Όπως και να το κάνουμε αν κάποιος πάει να μου κλέψει την merenda, του αξίζει ο θάνατος
kirileman Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Nαι λες και αν δεν ειναι για οπαδικα/κινητα, εχει νοημα το να "σκοτωνονται" για οτιδηποτε αλλο. Τουλάχιστον το iPhone υπάρχει. 1
HALF EVIL Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Τι ομάδα εισαι? Ηρακλής. Τι κινητό έχεις? Oppo Τρως ξύλο και από τον γαύρο και από τον βαζελο Χ 2
DoYouNote Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Oppo δέρνουμε; Όπως και να έχει απορώ και με τον εαυτό μου που σε φορουμς μπαινει σε αντιπαράθεση με κατόχους Iphone ενώ θα έπρεπε απλά να με πιάνουν τα γέλια και μόνο που αντικρίζω την λέξη Iphone.
gatokoritso Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 δεν παει καλα ο κοσμος.προβληματα δεν ειχαμε ας τσακωθουμε για τα κινητα..
Fotis13 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 δεν παει καλα ο κοσμος.προβληματα δεν ειχαμε ας τσακωθουμε για τα κινητα.. γατοκοριτσο ελα να τσακωθουμε ,ξεκινα πρωτη .
gatokoritso Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 με τα αιφονακια τα ποζερακια..εδω εχομε samsung ρεεεεεε :lol: 3
Anorymous Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Με αφορμή την είδηση έκανα μια φώτο χχαχαχαχαχα 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα