_chris_ Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ποια η διαφορά; κοιτάω να αγοράσω ένα theme και έχει 2 επιλογές: regular licence Use, by you or one client, in a single end product which end users are not charged for. The total price includes the item price and a buyer fee. extended license no Use, by you or one client, in a single end product which end users can be charged for. The total price includes the item price and a buyer fee. η διαφορά στην τιμή είναι τεράστια. πχ 50€ vs 2500€
fatmike Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Το λέει ξεκάθαρα. Η regular license είναι για προσωπική χρήση η extended license δίνει περιθώρια μεταπώλησης.
_chris_ Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 δηλαδή να πάρω και να το πουλάω. άρα μπορώ να αγοράσω το απλό και να το χρησιμοποιήσω για ένα site αφού δε θέλω να το πουλήσω. ok ευχαριστώ
paparovic Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Το λέει ξεκάθαρα. Η regular license είναι για προσωπική χρήση η extended license δίνει περιθώρια μεταπώλησης. Η μετάφραση που κάνω εγώ είναι ότι αν στο τελικό προϊόν ο χρήστης ΔΕΝ πληρώνει (π.χ. site για μια εταιρία), τότε το regular αρκεί. Αν για το τελικό προϊόν ο χρήστης πληρώνει, τότε θες το extended. Αυτό δεν συμπερίλαμβάνει μόνο τα προϊόντα που μεταπωλούνται (π.χ. plugin σε theme), αλλά και τα membership sites!
fatmike Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Use, by you or one client, in a single end product which end users can be charged for. Το "for" αναφέρεται στο product. Όχι στο άλλα ντάλλα της αμυγδαλιάς το γάλα.
lion2486 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Η μετάφραση που κάνω εγώ είναι ότι αν στο τελικό προϊόν ο χρήστης ΔΕΝ πληρώνει (π.χ. site για μια εταιρία), τότε το regular αρκεί. Αν για το τελικό προϊόν ο χρήστης πληρώνει, τότε θες το extended. Αυτό δεν συμπερίλαμβάνει μόνο τα προϊόντα που μεταπωλούνται (π.χ. plugin σε theme), αλλά και τα membership sites! Έχω την εντύπωση ότι το extended αναφέρεται στην μεταπώληση του ίδιου πακέτου, ή την τιμολόγησή του στον πελάτη (π.χ. αγορά θέματος). Δεν είμαι σίγουρος για αυτό που λέω πάντως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα