Προς το περιεχόμενο

site themes. regular license vs extended

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ποια η διαφορά;

κοιτάω να αγοράσω ένα theme και έχει 2 επιλογές:

regular licence

Use, by you or one client, in a single end product which end users are not charged for. The total price includes the item price and a buyer fee.

extended license no

Use, by you or one client, in a single end product which end users can be charged for. The total price includes the item price and a buyer fee.

η διαφορά στην τιμή είναι τεράστια. πχ 50€ vs 2500€
Δημοσ.

δηλαδή να πάρω και να το πουλάω.

άρα μπορώ να αγοράσω το απλό και να το χρησιμοποιήσω για ένα site αφού δε θέλω να το πουλήσω.

ok ευχαριστώ

Δημοσ.

Το λέει ξεκάθαρα.

Η regular license είναι για προσωπική χρήση η extended license δίνει περιθώρια μεταπώλησης.

Η μετάφραση που κάνω εγώ είναι ότι αν στο τελικό προϊόν ο χρήστης ΔΕΝ πληρώνει (π.χ. site για μια εταιρία), τότε το regular αρκεί.

Αν για το τελικό προϊόν ο χρήστης πληρώνει, τότε θες το extended. Αυτό δεν συμπερίλαμβάνει μόνο τα προϊόντα που μεταπωλούνται (π.χ. plugin σε theme), αλλά και τα membership sites!

Δημοσ.
Use, by you or one client, in a single end product which end users can be charged for.

Το "for" αναφέρεται στο product. Όχι στο άλλα ντάλλα της αμυγδαλιάς το γάλα.

Δημοσ.

Η μετάφραση που κάνω εγώ είναι ότι αν στο τελικό προϊόν ο χρήστης ΔΕΝ πληρώνει (π.χ. site για μια εταιρία), τότε το regular αρκεί.

Αν για το τελικό προϊόν ο χρήστης πληρώνει, τότε θες το extended. Αυτό δεν συμπερίλαμβάνει μόνο τα προϊόντα που μεταπωλούνται (π.χ. plugin σε theme), αλλά και τα membership sites!

Έχω την εντύπωση ότι το extended αναφέρεται στην μεταπώληση του ίδιου πακέτου, ή την τιμολόγησή του στον πελάτη (π.χ. αγορά θέματος). Δεν είμαι σίγουρος για αυτό που λέω πάντως..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...