JTD7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Γεια σας. Θέλω να βρω μια μπαταρία που να τροφοδοτεί το λάπτοπ μου για 2-3 ώρες έχετε να μου προτίνετε κάποια ή έστω τα χαρακτηριστικά μιας κατάληλης.
Sheogorath Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Ναι, λέγεται UPS, του καρφώνεις και ένα χερούλι και το κουβαλας (Γιατί λες εξωτερική? )
SPANK Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Απο οτι κατάλαβα θέλεις μια καινούργια μπαταρία να σου προτείνουμε αλλα πρέπει να μας δώσεις το μοντέλο του laptop , τώρα επειδή λες για εξωτερική μπαταρία δεν νομίζω οτι υπάρχει κατι τετοιο και αν υπάρχει θα ειναι πολύ ακριβό τύπου ups οποτε καλύτερα να πάρεις μια καινούργια μπαταρία
JTD7 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Για εσωτερικη μπαταρια του λαπτοπ μπορω να βρω δεν ειναι εκει το θεμα. Οσο για το ups ενα παραδειγμα?
JTD7 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Ξέρω τι ειναι το ups. Αυτό που θέλω είναι ένα παράδειγμα
Tempor Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Αμα θες ups πρεπει να ρωτησεις εις αλλη ενοτητα
SPANK Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Πές το απο την αρχή οτι ψάχνεις για ups να μην το μαντεύουμαι , αν θέλεις να σου προτείνουμε πράγματα πρέπει να πεις αν το θέλεις μονο για το laptop και τι χρήματα θέλεις να δώσεις. Πληροφοριακά να ξέρεις πάντως οτι τα ups δεν ειναι για να σου κρατάνε ρεύμα για τέτοιες συσκευές πανω απο μερικά λεπτά , νομίζω τα πανάκριβα μπορούν να σου κρατήσουν μέχρι 40 λεπτά. Καλύτερη λύση μου φαίνεται εμένα ειναι να έχεις και μια 2η μπαταρία φορτισμένη 1
JTD7 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Αυτό που θέλω είναι με μία ή περισσότερες μπαταρίες σαν αυτή http://www.alarmpro.gr/catalog/product_info.php?products_id=11944να τροφοδοτώ ένα λάπτοπ με ρεύμα γίνεται?
SPANK Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δεν νομίζω πως γίνεται κατι τετοιο , η συγκεκριμένη μπαταρία ειναι για να τοποθετηθεί σε ups
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα