maroulisk Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Καλημερα , αγορασα προσφατα ενα Ιαπωνικο τρακτερ yanmar και εχω μπερδευτη με τα λαμπακια στο ταμπλο , θα εκτιμουσα παρα πολυ μια βοηθεια σας , ειναι το yanmar f7 μικρο τρακτερ και δεν μπορω να βρω πουθενα καποιες οδηγιες χρησης λογο τις γλωσας , ειναι μονο Ιαπωνικα , ολα τα σιτε Αν ξερετε καποιον που μπορει μεταφράσει μου τη λενε τα λαμπακια , ειναι του ταμπλο Σας ευχαριστω και παλι για τον χρονο σας
maroulisk Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 πως να πατησω τα ερμα τα γραμματα που εχουν ......??? δοκίμασα...τζιφος
TheAccountant Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δευτερη φωτο απο πάνω προς τα κάτω: PREHEATING CHARGE QUANTITY OF WATER HYDRAULIC PRESSURE 2
gatokoritso Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 πως να πατησω τα ερμα τα γραμματα που εχουν ......??? δοκίμασα...τζιφος μπορεις και με φωτογραφια.
maroulisk Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δευτερη φωτο απο πάνω προς τα κάτω: PREHEATING CHARGE QUANTITY OF WATER HYDRAULIC PRESSURE στον ουρανο σε εψαχνα φιλε μου.....προχώρα
TheAccountant Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Πρώτη φωτο: SLOPE - DEPTH LIFT - SHALLOW PLOWING - STANDARD DOUBLE SPEED - DEEP PLOWING 1
maroulisk Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Πρώτη φωτο: SLOPE - DEPTH LIFT - SHALLOW PLOWING - STANDARD DOUBLE SPEED - DEEP PLOWING ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ...
TheAccountant Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 και επειδή δεν έχω τελειώσει Ιαπωνική Φιλολογία... ακου τώρα και το τρικ. Σε android κινητό, κατεβάζεις το Google translate. Οτι βλεπει η κάμερα το μεταφράζει Αααα ρε Google.... 10
maroulisk Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Tην τεχνολογια μου μεσα ....ευχαριστω και παλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα