scooterlord Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Καλησπέρα σε όλους, έφτασε η ώρα να αγοράσω επιτέλους μια καρέκλα για τη δουλειά. Μιας που κάθομαι αμέτρητες ώρες μπροστα στον υπολογιστή, πρέπει να προσέχω λίγο και τη μέση μου. Δεν έχω ιδέα στο συγκεκριμένο θέμα και μένω επαρχία (Δράμα) οπότε δεν έχω και πολλές επιλογές σε καταστήματα ώστε να δοκιμάσω καρέκλες σε όλο το φάσμα τιμών. Το μόνο που άκουσα από ένα φίλο είναι για τις dauphin - οι οποίες από ότι κατάλαβα είναι η αφρόκρεμα, αλλά και από τιμές... απλησίαστες. Δηλαδή, να δώσω χρήματα αν χρειάζεται, αλλά δικαιολογείται το κόστος; Γενικά είμαι της φιλοσοφίας ότι αν είναι να πάρεις κάτι, πάρε κάτι ΚΑΛΟ που θα κρατήσει και θα το ευχαριστιέσαι, παρά να πάρεις κάτι μέτριο να κάνεις τη δουλειά σου και μετά να καταριέσαι γιατί δεν έδωσες 100ε παραπάνω να πάρεις το τέλειο. Να μαι λοιπόν για συμβουλές! Τι πρέπει να προσέξω; Features; Προτάσεις; Links; Οποιαδήποτε συμβουλή ευπρόσδεκτη!
scooterlord Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 ...καλά, δεν πουλάει κανείς καρέκλες εδω μέσα;;;
Pablo_Hasan Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 εκανες αναζήτηση; http://www.insomnia.gr/topic/547877-εργονομική-καρέκλα-γραφείου-για-ψηλούς/?p=53936168
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα