Chocobo Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Καλησπέρα στο φόρουμ.Ψάχνω να βρω άτομα με παρόμοια εμειρία σαν και την δική μου το τελευταίο διάστειμα.η ιστορία έχει ως εξής. Εδώ και κάνα 5μηνο έχω δεχθεί 6 κλήσεις απο διαφορετικούς αριθμούς πάντα(πάντα απο αριθμό κινητού με πέρνουν) όπου μια/ένας υπάλληλος της Vodafone μου λέει πως έχω επιλαγεί για ένα πακέτο της Vodafone με 13 ευρώ το μήνα κλπ κλπ.Λέει πως έχω επιλαγεί διότι βάζω τακτά κάρτα στο κινητό,τουλάχιστον 2 φορές το μήνα ισχυρίζεται ο υπάλληλος.Εγώ βάζω 1 φορά το δύμηνο κάρτα δεν ξέρω απο που έβγλαν ότι βάζω δύο το μήνα.Το θέμα είναι πως έχω εξηγήσει απο την πρώτη φορά πως δεν με ενδιαφέρει το πακέτο αυτό,το οποίο όπως μου εξηγούν μπορεί να ενεγοποιηθεί μόνο μέσω τηλεφώνου πράγμα που με κάνει να υποπτεύομαι διάφορα...Επίσης κάθε φορά ρωτάω πως γίνεται και δεν βλέπουν στο ¨σύστημα¨ πως έχω αρνηθεί την εν λόγω προσφορά στο παρελθόν ξανά και ξανά,και η απάντηση είναι πως δεν φαίνεται.... Όλα αυτά μου φάνηκαν ύποπτα και πήγα σε ένα τοπικό κατάστημα αλλά δεν γνώριζαν κάτι και μου είπαν να καλέσω εξυπηρέτηση πελατών κλπ κλπ που δεν πρόκειται να κάνω γιατι έχουν κάποιες χρεώσεις... Όποιος απο σας έχει παρόμοια εμπειρία θα ήθελα να μου πει την γνώμη του.
N3k21 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Το ίδιο ακριβώς σκηνικό μου έτυχε πριν περίπου ένα μήνα, με τη διαφορά πως χρησιμοποιώ καρτοκινητό Cosmote (What's up). Αλλά μιλάμε για τρελή ομοιότητα, "έχετε επιλεγεί μπλα μπλα μπλα", "ξοδεύετε κατά Μ.Ο. 13 ευρώ μπλα μπλα μπλα", "η προσφορά ισχύει μόνο αν συμφωνήσουμε μέσω τηλεφώνου μπλα μπλα μπλα". Συγκεκριμένα μου προσέφεραν κάποιο καρτοσυμβόλαιο. Με ταλαιπώρησαν περίπου μια εβδομάδα παρότι εξαρχής δήλωσα πως δεν ενδιαφέρομαι. Έπαιρναν από 2-3 διαφορετικά νούμερα και αρκετές φορές ανά ημέρα. Φαντάζομαι τελικά βαρέθηκαν μιας και οι κλήσεις σταμάτησαν. Το πιθανότερο είναι πως πρόκειται για εταιρεία προώθησης που συνεργάζεται με τους παρόχους, αυτό τουλάχιστον συμπέρανα μετά από googl-άρισμα των αριθμών τους. Υποθέτω πως γι' αυτό το λόγο δεν γνώριζαν λεπτομέρειες στο κατάστημα της Vodafone. Μην ανησυχείς, απλά αγνόησέ τους. Μου κάνει εντύπωση βέβαια πως σε ενοχλούν για τόσους μήνες, ίσως πρέπει να ψαχτείς για άρθρο 11. 1
Sorath Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Εγώ που ξοδεύω 10€ τον χρόνο στο καρτοκινητό, μάλλον δεν τους συμφέρει να με καλέσουν..... 1
Chocobo Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Το ίδιο ακριβώς σκηνικό μου έτυχε πριν περίπου ένα μήνα, με τη διαφορά πως χρησιμοποιώ καρτοκινητό Cosmote (What's up). Αλλά μιλάμε για τρελή ομοιότητα, "έχετε επιλεγεί μπλα μπλα μπλα", "ξοδεύετε κατά Μ.Ο. 13 ευρώ μπλα μπλα μπλα", "η προσφορά ισχύει μόνο αν συμφωνήσουμε μέσω τηλεφώνου μπλα μπλα μπλα". Συγκεκριμένα μου προσέφεραν κάποιο καρτοσυμβόλαιο. Με ταλαιπώρησαν περίπου μια εβδομάδα παρότι εξαρχής δήλωσα πως δεν ενδιαφέρομαι. Έπαιρναν από 2-3 διαφορετικά νούμερα και αρκετές φορές ανά ημέρα. Φαντάζομαι τελικά βαρέθηκαν μιας και οι κλήσεις σταμάτησαν. Το πιθανότερο είναι πως πρόκειται για εταιρεία προώθησης που συνεργάζεται με τους παρόχους, αυτό τουλάχιστον συμπέρανα μετά από googl-άρισμα των αριθμών τους. Υποθέτω πως γι' αυτό το λόγο δεν γνώριζαν λεπτομέρειες στο κατάστημα της Vodafone. Μην ανησυχείς, απλά αγνόησέ τους. Μου κάνει εντύπωση βέβαια πως σε ενοχλούν για τόσους μήνες, ίσως πρέπει να ψαχτείς για άρθρο 11. Τουλάχιστον το κάνουν και αλλού δεν το είχα σκεφτεί αυτό που λες με τις εταιρίες προώθησης.όπως και να έχει δεν είναι πως θα πάθω κάτι που με πέρνουν απλά φοβόμουν μήπως είναι κάτι άλλο και βρισκ΄μουν μπλεγμένος απο κει που δεν το περιμένω.Να΄σαι καλά
theoritikos Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Το ίδιο ακριβως θέμα είχα και εγώ με την Vodafone. Ο μόνος τροπος για να σταματήσουν να σε ζαλίζουν είναι ειτε να καλέσεις την εξυπηρέτηση πελατών ειτε να στείλει μήνυμα στην σελιδα τους στο Facebook.Οποίο και να διαλέξεις, θα τους πεις οτι δεν θες να σε καλούν για προώθηση πακέτων κινητής τηλεφωνιας. Έχει περάσει ενα εξάμηνο απο τοτε που το έκανα. Δεν με κάλεσαν ξανα 1
zio10 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Εγώ που ξοδεύω 10€ τον χρόνο στο καρτοκινητό, μάλλον δεν τους συμφέρει να με καλέσουν..... Απλά δεν είχες την τύχη να επιλεγείς! 2
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Γενικά διάφορα νούμερα με καλούν και εμένα, έβαλα ένα app στο οποίο εισάγω όσα νούμερα καλούν για διάφορα πακέτα και είναι από εταιρείες και πλέον μπλοκάρονται όλα, έχουν σταματήσει να ενοχλούν. 1
N3k21 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Η ειρωνεία είναι πάντως, πως το πακετάκι που μου πρότειναν, στην πραγματικότητα δεν ήταν κακό. Δε θυμάμαι λεπτομέρειες αλλά είχε αρκετό χρόνο ομιλίας και data. Ωστόσο με ξένισε αυτό με τα 13 ευρώ Μ.Ο. Απλά είναι παπάτζα, δεν παίζει να ξοδεύω τόσα. Από τότε που εγκατέστησα το viber ειδικά, με το ζόρι να βάζω μια 10άρα κάρτα το μήνα και αν.
Gtr34 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Έχω δεχτεί και εγώ τέτοιες κλήσεις από Vodafone.Δεν δέχομαι προσφορές από το τηλέφωνο. 1
dacourt Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Εγώ που ξοδεύω 10€ τον χρόνο στο καρτοκινητό, μάλλον δεν τους συμφέρει να με καλέσουν..... Εσένα πρέπει να σε κάνουν επίτιμο μέτοχο με χρυσή μετοχή και προνόμια χαχα Φίλε μην ασχολείσαι.. απλά πρέπει να πουλήσουν σε κάποιον και σου σπάνε τα νεύρα.. στείλτους και εσύ ξέρεις που και άμα σε ξανακαλέσουν να μου γράψεις, απλά και Ελληνικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα