Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γειά σας παιδιά,χάκαραν το Facebook ενός φίλου μου..λοιπόν αυτός είχε ένα εμαιλ το οποίο δεν το είχε ταυτοποιήσει ποτέ αν και έπρεπε δεν ασχολήθηκε..τώρα το μεσημέρι μόλις πήγε να μπεί είδε ότι είχε αλλάξει ο κωδικός λίγο πριν πάει να μπει, δοκίμασε πολλές φορές και δεν μπήκε επίσης έψαξα να τον βρω και ο λογαριασμός είχε διαγραφεί (* δοκιμάσαμε και από άλλους λογαριασμούς που δεν τον είχαν φίλο),το τηλέφωνο που θα βοηθούσε στην επαναφορά ήταν το παλιό του.

Δημοσ.

Νιώθουμε τον πόνο του,not,συμμεριζόμαστε την οργή του.

Τώρα,θες να οργανώσουμε διαμαρτυρία στο κέντρο;Να καταλάβουμε καμμιά πρυτανεία;

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση για τη τύχη του fb του φίλου σου.

Αλλά μάλλον θα έπρεπε να την κάνεις στο προσωπικό σας κύκλο,και όχι εδώ

• Like 1
Δημοσ.

Κλασσικά τι;

Εγώ νόμιζα πως το ανέβασες στη κατηγορία " Εκανα μαλακία,κοιτάχτε μη πάθετε το ίδιο "

Τι ακριβώς να κάνουμε σε μη ταυτοποιημένο λογαριασμό,με παλιό τηλέφωνο;

Να στείλω γυμνόστηθες φωτό στον Ζούκε,να αλλάξει γνώμη;

Αναφέρεις κάπου πως χρειάζεσαι βοήθεια σε κάτι;

Μήπως χρειάζεσαι βοήθεια στη σύνταξη κειμένου;

Τσάμπα το ψευδώνυμο..

• Like 2
Δημοσ.

Niko δεν ισχύει,δεν θυμάται τον κωδικό.

Όσο για σένα μικρή νεφέλη εγώ θα λεγα να μην χωνεσαι αν δεν εχεις ιδέα, συμφωνείς;

Δημοσ.

Εγώ δεν έχω ιδέα;

Όταν καταλάβεις πως δεν γίνεται τίποτα,και ξοδεύεις το χρόνο τον δικό σου,τον δικό μας ,και επ.δύναμη και bandwidth που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να φτάσουμε στο singularity μια ώρα αρχύτερα,περιμένω τη δημόσια συγγνώμη σου.

• Like 3
Δημοσ.

Έγινε νεφελη 

World μπας και βοηθούσε κανείς ρε παιδί μου

Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος....Απλά πείτε R.I.P στο account φάτε και κάνα κολυβο και πες στον φίλο σου ότι είναι πιο εύκολο να θυμάται τους κωδικούς του παρά να γίνουν τα μέλη του insomnia hackers

Δημοσ.

Έγινε νεφελη

Περιμένω λοιπόν,λογικέ.

Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος....Απλά πείτε R.I.P στο account φάτε και κάνα κολυβο και πες στον φίλο σου ότι είναι πιο εύκολο να θυμάται τους κωδικούς του παρά να γίνουν τα μέλη του insomnia hackers

Κωδικούς,να μπαίνει στο μέιλ του,να μην βάζει τηλέφωνα online...

Άσε που δεν του χάκαραν τίποτα.

To fb τον έσβησε λόγω ανενεργού mail.Δε χακάρεις για να σβήσεις,εκτός και αν είσαι κερατωμένη γκόμενα με kali στο alienware σου.

• Like 4
Δημοσ.

mikri nefeli δημοσια λοιπον coolare στα Post σου.Να λειπουν οι ειρωνειες.αν δεν θες μην βοηθας.Last warning.

Εγώ δεν έχω ιδέα;

Όταν καταλάβεις πως δεν γίνεται τίποτα,και ξοδεύεις το χρόνο τον δικό σου,τον δικό μας ,και επ.δύναμη και bandwidth που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να φτάσουμε στο singularity μια ώρα αρχύτερα,περιμένω τη δημόσια συγγνώμη σου.

Δημοσ.

Αν εσύ δε το αντιλαμβάνεσαι σαν βοήθεια,ας συμφωνήσουμε απλά πως διαφωνούμε.

Γιατί εγώ βλέπω πως μόνο εγώ έδωσα άμεση και σωστή απάντηση για το πρόβλημα,και το λόγο που δημιουργήθηκε.

Συγνώμη για το μεγάλο πόστ.

Ορίστε ένα φυστίκι.

%CF%86%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AF%CE%BA%CE%

Δημοσ.

Αν εσύ δε το αντιλαμβάνεσαι σαν βοήθεια,ας συμφωνήσουμε απλά πως διαφωνούμε.

Γιατί εγώ βλέπω πως μόνο εγώ έδωσα άμεση και σωστή απάντηση για το πρόβλημα,και το λόγο που δημιουργήθηκε.

Συγνώμη για το μεγάλο πόστ.

Ορίστε ένα φυστίκι.

%CF%86%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AF%CE%BA%CE%

Hey hey, ναι, μπορεί (για μένα και για κάποιους άλλους) να έχεις δίκιο. Αλλά χαλάρωσε Νεφέλη. Λίγο πιο ήρεμα...

You walk in here, like you have a death wish on your head  ;)

Φιλικά φυσικά!

Για τον λογαρισαμό του φβ, μάλλον δεν γίνεται κάτι, ας στείλει μαιλ, αν και δεν νομίζω...

Αλλη φορά ας προσέχετε περισσότερο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...