pan7266 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Ελληναρες κλασσικά. Τι σας ειπε ρε το παιδί και του τη λέτε???? Λογικά ήρθε με την ελπίδα ότι κάποιος θα τον βοήθησες. Το ότι δεν έγραψε ότι θέλει κάποια βοήθεια δεν νομίζω πως θέλει και πολύ μυαλό για να το καταλάβετε. Αλλα να μου πεις αν είχατε τόσο μυαλό δεν θα καθοσασταν να φάτε εσείς bandwidth. Έλεος ρε παιδιά. Φιλαράκο αν ειναι σημαντικό να ανάκτησης το λογαριασμό. Βάλε κάποιον δικηγόρο να ασχοληθεί με το EU e-Privacy. Εχω ήδη άνοιξη 2 λογαριασμος για πελάτες μου. Sent from my iPhone using Insomnia
Sheogorath Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Ελληναρες κλασσικά. Τι σας ειπε ρε το παιδί και του τη λέτε???? Λογικά ήρθε με την ελπίδα ότι κάποιος θα τον βοήθησες. Το ότι δεν έγραψε ότι θέλει κάποια βοήθεια δεν νομίζω πως θέλει και πολύ μυαλό για να το καταλάβετε. Αλλα να μου πεις αν είχατε τόσο μυαλό δεν θα καθοσασταν να φάτε εσείς bandwidth. Έλεος ρε παιδιά. Φιλαράκο αν ειναι σημαντικό να ανάκτησης το λογαριασμό. Βάλε κάποιον δικηγόρο να ασχοληθεί με το EU e-Privacy. Εχω ήδη άνοιξη 2 λογαριασμος για πελάτες μου. Sent from my iPhone using Insomnia Είναι σαν να μπαίνεις και να λες "Ξέχασα το αέριο της κουζίνας ανοιχτό, τον θερμοσιφωνα αναμένο, το ηλεκτρικό καλοριφέρ ανοιχτό και είχα και 20 γαλόνια βενζίνη κατω απο τον καναπέ σε κουβάδες. Οταν εφυγα απο το σπίτι μου πήρα φωτιά. Μάλλον κάποιος παραβίασε την πόρτα, μπήκε μέσα και με πυρπόλισε. Τι να κάνω?" Μακάρι να γίνει τίποτα και να βρεί το δίκιο του, αλλά, συγνώμη, δεν είναι οτι δεν περιμένει κανείς και αυτές τις απαντήσεις! 1
Mikri Nefeli Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Ελληναρες κλασσικά. Αυτό λέω και εγώ..μόνο που εσένα σε πειράζει αυτός που επισημαίνει τα προφανή,και όχι αυτός που δεν μπορεί να τα αναγνωρίσει. Θα έρθει η ώρα που θα δικαιωθώ,και θα καταδικάζεται η βλακεία από όπου και αν πρέρχεται. Heil Xenu. 1
Pseudonumo Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 <p>γειά σας παιδιά,χάκαραν το Facebook ενός φίλου μου..λοιπόν αυτός είχε ένα εμαιλ το οποίο δεν το είχε ταυτοποιήσει ποτέ αν και έπρεπε δεν ασχολήθηκε..τώρα το μεσημέρι μόλις πήγε να μπεί είδε ότι είχε αλλάξει ο κωδικός λίγο πριν πάει να μπει, δοκίμασε πολλές φορές και δεν μπήκε επίσης έψαξα να τον βρω και ο λογαριασμός είχε διαγραφεί (* δοκιμάσαμε και από άλλους λογαριασμούς που δεν τον είχαν φίλο),το τηλέφωνο που θα βοηθούσε στην επαναφορά ήταν το παλιό του.</p> Θα μπορουσες να δοκιμασεις να στειλεις email στο facebook να ρωτησεις αν δεχονται να στειλεις σκαναρισμενη ταυτοτητα οπου φαινεται πραγματικο ονομα + φωτογραφια ωστε να στο ξεκλειδωσουν, εφ οσον ειναι σημαντικο να ανακτησεις το προφιλ. Μπορουν να τσεκαρουν και την ip που συνδεοταν συνηθως το προφιλ.Προσωπικα δεν θα στελνα την αστυνομικη ταυτοτητα μου στο facebook, αλλα λεμε...
poulinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Αυτό λέω και εγώ..μόνο που εσένα σε πειράζει αυτός που επισημαίνει τα προφανή,και όχι αυτός που δεν μπορεί να τα αναγνωρίσει. Θα έρθει η ώρα που θα δικαιωθώ,και θα καταδικάζεται η βλακεία από όπου και αν πρέρχεται. Heil Xenu. επειδη λαθη γινονται ειτε το θελουμε ειτε οχι ειτε συμφωνουμε ειτε οχι για αυτο μπορει α.καποιος να βοηθησει τον χρηση και με ΩΡΑΙΟ και ΕΥΓΕΝΙΚΟ τροπο χωρις ηρεμια να του επισημανει οτι αυτο και αυτο και αυτο που εκανες ειναι λαθος.αν τωρα καποιος ειναι τοσο λαθος που μας την δινει μπορουμε απλα να τον αγνοησουμε και να παμε σε αλλο θεμα να απαντησει καποιος αλλος και οχι να λεμε οτι μας σπαταλαει τις ωρες και το bandwidth.και μενα εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να λεω παιρνετε backup διοτι θα χασετε τα αρχεια σας και το θεωρω αυτονοητο το backup αλλα καποοιοι δεν το κανουν και μετα λενε τα εχασα.ε δεν σημαινει οτι θα πω καλα να παθετε. Θα μπορουσες να δοκιμασεις να στειλεις email στο facebook να ρωτησεις αν δεχονται να στειλεις σκαναρισμενη ταυτοτητα οπου φαινεται πραγματικο ονομα + φωτογραφια ωστε να στο ξεκλειδωσουν, εφ οσον ειναι σημαντικο να ανακτησεις το προφιλ. Μπορουν να τσεκαρουν και την ip που συνδεοταν συνηθως το προφιλ.Προσωπικα δεν θα στελνα την αστυνομικη ταυτοτητα μου στο facebook, αλλα λεμε... η Ip αλλαζει δυστυχως. 1
Mikri Nefeli Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Εγώ φταίω που κρατάω το θέμα ζωντανό...αχαριστία..
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Εγώ φταίω που κρατάω το θέμα ζωντανό...αχαριστία.. Και γω φταίω που κάθομαι και διαβάζω 2 σελίδες θέμα, επειδή δεν πέρασες καλό Σ/Κ... (με τα προηγούμενα nicks ήσουν πιο "ήρεμος" πάντως...) 1
Mikri Nefeli Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Και γω φταίω που κάθομαι και διαβάζω 2 σελίδες θέμα, επειδή δεν πέρασες καλό Σ/Κ... (με τα προηγούμενα nicks ήσουν πιο "ήρεμος" πάντως...) διάχυτη η αχαριστία.Μια χαρά συνεισφέρεις στον αριθμό των ποστ. Και μου έλεγες πως δεν είμαι απλά μια ip για εσένα...
Silverage Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Mikri Nefeli, αν δεν έχεις να πεις κάτι σοβαρό και σχετικό με το θέμα καλύτερα να μην γράφεις καθόλου. Ο άνθρωπος προφανώς θέλει να του πούμε τί άλλο μπορεί να κάνει για να το ανακτήσει. Τα πέρι singularity και λοιπές μπούρδες, αντιγραφή απο βίντεο του mikeus, δεν τα σχολιάζω περαιτέρω. Reasonable, όπως είπαν και παραπάνω, αν είναι σημαντικό να το ανακτήσεις θα μπορούσες να τους στείλεις ταυτότητα και έναν λογαριασμό. Αν και κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει, καλύτερα να φτιάξεις καινούριο.
Mikri Nefeli Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Mikri Nefeli, αν δεν έχεις να πεις κάτι σοβαρό και σχετικό με το θέμα καλύτερα να μην γράφεις καθόλου. Ο άνθρωπος προφανώς θέλει να του πούμε τί άλλο μπορεί να κάνει για να το ανακτήσει. Τα πέρι singularity και λοιπές μπούρδες, αντιγραφή απο βίντεο του mikeus, δεν τα σχολιάζω περαιτέρω. Reasonable, όπως είπαν και παραπάνω, αν είναι σημαντικό να το ανακτήσεις θα μπορούσες να τους στείλεις ταυτότητα και έναν λογαριασμό. Αν και κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει, καλύτερα να φτιάξεις καινούριο. Πριν από τον mikieus ή όπως λέγεται,δεν υπήρχε η έννοια. Πάλι καλά που ανακάλυψε τον όρο ένας έλληνας blogger και τον γνωστοποίησε στο κοινό. Αχ... Και αποτυπώματα να δώσει,λογαριασμό δεν παίρνει πίσω. Αν είναι έτσι,καθείς θα έστελνε μια ταυτότητα και θα ζήταγε όποιον λογαριασμό γούσταρε. Μάθετε για πιο λόγο έγινε γνωστό αυτό με τις ταυτότητες και το fb,και μετά προτείνετέ το σα λύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα