Προς το περιεχόμενο

Paysafe σε paypal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά αγορασα μια 25αρα paysafe και δεν μπορω τελικά να την χρησιμοποιησω εκεί που ήθελα ... Υπάρχει τροπος τα 25 αυτά ευρώ να μεταφερθούν στον paypal λογαριασμό μου?

Δημοσ.

Πρεπει να βρεις ενα ατομο εμπιστοσυνης να σου κανει την μετατροπη αλλα αυτο δεν το κανουν τσαμπα κρατανε και κατι,επισης και το paypal κραταει καποια χρηματα για να στειλει σε αλλον λογαριασμο.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει δυνατότητα μεταφορας απο paysafe σε paypal. Αν βρεις κάτι θα είναι fake. Το μονο που μπορείς να κανεις είναι να βάλεις την κάρτα στον λογαριασμό σου στην paysafe και αν τα χρειαστεις καποια στιγμη έχει καλός.

Δημοσ.

Δεν έχω κάποιον να ασχολείται με αυτά....επίσης ποσο κρατάει η υπηρεσία paypal για τη μεταφορά;

Εξαρταται απο το ποσο

Δεν υπάρχει δυνατότητα μεταφορας απο paysafe σε paypal. Αν βρεις κάτι θα είναι fake. Το μονο που μπορείς να κανεις είναι να βάλεις την κάρτα στον λογαριασμό σου στην paysafe και αν τα χρειαστεις καποια στιγμη έχει καλός.

Οταν ελω μεταφορα εννοω απο paypal σε paypal,δηλαδη να δωσεις την paysafe σε αυτον που θα σου κανει την μεταφορα και μετα να σου στειλει τα λεφτα απο τον δικο paypal λογαριασμο του.Για αυτο λεω ατομο εμπιστοσυνης...

Δημοσ.

Εν ολίγοις δεν υπάρχει τέτοια υπηρεσία.

Μπορείς ομως να κανεις το εξής φτιάξε μια paysafe/mastercard όποτε με αυτην θα μπορείς να αγοράσεις απο οπουδήποτε, δεν εχω χρησιμοποίηση την υπηρεσία, άπλα έπεσε το ματι μου παλαιότερα και στο αναφέρω

https://www.paysafecard.com/el-gr/products/mastercard/

Δημοσ.

Υπάρχει άτομο που το κάνει αυτό άλλα κρατάει ποσοστο

Εμενα μου κραταει η εταιρια που τα βαζω 5% απο την αξια της καρτας και μετα το paypal fee

Οποτε αν θελει ο TS ας μου πει

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...