anwnymh29 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Προσπαθω να μπω στο site και μου βγαζει αυτο το μηνυμα : " Με βάση απόφαση της ανεξάρτητης διοικητικής αρχής "Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων" (Ε.Ε.Ε.Π.), ο ιστότοπος που επιχειρείτε να επισκεφθείτε έχει εγγραφεί στον κατάλογο εκείνων που προσφέρουν υπηρεσίες τυχερών παιγνίων και στοιχημάτων χωρίς άδεια. Κατά συνέπεια, με βάση την κείμενη νομοθεσία, η πρόσβαση στον ιστότοπο αυτό δεν επιτρέπεται. Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.gamingcommission.gov.gr/index.php/el/" Mια φιλη ομως μπαινει κανονικα..Τι συμβαινει ακριβως?
poulinos Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 τι παροχο εχεις?ΟΤΕ??με forthnet ανοιγει.δοκιμασε να βαλεις dns google καρφωτα και να μπις.8.8.8.8 και 8.8.4.4 1
anwnymh29 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 οτε εχω για λιγο ακομα γιατι θα μεταβω forthnet σε δεκα μερες.. Αυτο που μου προτεινες πως το κανω?ασχετη γαρ..
infin1tyGR Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Κι εγώ μπαίνω κανονικά. Δες εδώ πώς να βάλεις Google DNS (αν συνδέεσαι με WiFi ακολουθείς τις οδηγίες, εκτός από εκεί που επιλέγει τον Ethernet adapter, θα πρέπει να επιλέξεις τον adapter για το WiFi).
drunkdonkey Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 To ιδιο και σε μενα απο cyta. αλλα... αν πατησω zoo.gr δε μου το ανοιγει.. αν ομως βαλω www.zoo.gr μπαινω κανονικοτατα
solton57010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 https://www.gamingcommission.gov.gr/images/epopteia-kai-elegxos/blacklist/blacklist.pdf Νουμερο 455 Απο οτι φαινεται το μπλοκαραν
anwnymh29 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 https://www.gamingcommission.gov.gr/images/epopteia-kai-elegxos/blacklist/blacklist.pdf Νουμερο 455 Απο οτι φαινεται το μπλοκαραν Kαι αλλοι πως καταφερνουν και μπαινουν? Κι εγώ μπαίνω κανονικά. Δες εδώ πώς να βάλεις Google DNS (αν συνδέεσαι με WiFi ακολουθείς τις οδηγίες, εκτός από εκεί που επιλέγει τον Ethernet adapter, θα πρέπει να επιλέξεις τον adapter για το WiFi). Σε ευχαριστω το προσπαθω..
sofi skd Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 εγω παιδια δοκιμασα τους τροπους που λετε αλλα δε μου ανοιγει η σελιδα. εχω συνδεση οτε
poulinos Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 sofi αλλαξες dns?εβαλες google? εγω παιδια δοκιμασα τους τροπους που λετε αλλα δε μου ανοιγει η σελιδα. εχω συνδεση οτε Kαι αλλοι πως καταφερνουν και μπαινουν? Σε ευχαριστω το προσπαθω.. μαλλον δεν εχει μπλοκαριστει απο ολους τους παροχους ακομα. τα καταφερες με google dns?
anwnymh29 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Βασικα πηγα βημα βημα απο την σελιδα που παρεθεσαν παραπανω..εβαλα τους αριθμους..Μετα τι κανω?Δεν τα καταφερα απλα ντρεπομαι να σας πρηζω τα συκωτια
poulinos Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Βασικα πηγα βημα βημα απο την σελιδα που παρεθεσαν παραπανω..εβαλα τους αριθμους..Μετα τι κανω?Δεν τα καταφερα απλα ντρεπομαι να σας πρηζω τα συκωτια μπαινεις ασυρματα ή οχι?πηγες στην καρτα δικτυυ και εβαλες τα dns αυτοματα?πηγαινε σε command prompt και γραψε ipconfig /all να δουμε αν τους εχει παρει.αλλιως υπαρχεει και μια δευτερη λυση μερικες φορες αλλα ας την αφησουμε πιο μετα.
anwnymh29 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 μπαινεις ασυρματα ή οχι?πηγες στην καρτα δικτυυ και εβαλες τα dns αυτοματα?πηγαινε σε command prompt και γραψε ipconfig /all να δουμε αν τους εχει παρει.αλλιως υπαρχεει και μια δευτερη λυση μερικες φορες αλλα ας την αφησουμε πιο μετα. εδω βρισκομαι poulinos .. Τσεκαρω κατι αλλο? Πως μεταβαινω στην ιστοσελιδα?
poulinos Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 αν εισαι ασυρματα μπαινεις στην ασυρματη καρτα.αν δεν εισαι στην ασυρματη τοτε πας στην ενσυρματη καρτα.ακομα και ετσι δεν σου ανοιγει το www.zoo.gr ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα