Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν διαβάστε κατι καταπληκτικό

Μπαίνω χωρις κανένα πρόβλημα απο το δικο μου υπολογιστή ο οποίος τρέχει Linux, αλλα δεν μπαίνω απο ενα σερβερ που εχω και τρέχει windows, πάντα απο την ιδια σύνδεση, τον ιδιο ρουτερ, το ιδιο δίκτυο, τον ιδιο browser(firefox) συγχρονισμένος με ακριβώς με το ιδιο προφίλ και στα δυο μηχανήματα

Πάλι έκαναν την έκπληξη τα windows ως συνήθως χαχαααααα

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παντως δεν εκαναν καλα  που εβαλαν φραγη στο ζοο. Oκ , μπορει να υπαρχουν  τυχερα παιχνιδια αλλα παιζονται τα περισσοτερα  με εικονικα  χρηματα, θα μπορουσαν να βαλουν φραγη μονο στα τυχ, παιχν, και  οχι σε ολο το site. Ελπίζω να γινει κατι και να φτιαχτει το προβλημα.

Μην την ψάχνεις. Πιο βλάκες από την ΕΕΕΠ μόνο η ΑΕΠΙ..

• Like 2
Δημοσ.

δεν μπορώ να καταλάβω αφού είναι παράνομο γιατί δεν κλίνουν το site από το να μπλοκαρουν παροχους 

και με πιο δικεομα μπλοκαρουν την δικιά μου σύνδεση εγώ παράνομο η το zoo ?

άμα αρχίσουν και βγαίνουν και σε αλλά site τέτοια μηνύματα πάει το ξεφτιλίσανε και το web  ότι γουστάρουν θα κάνουν και εκεί 

Δημοσ.

δεν μπορώ να καταλάβω αφού είναι παράνομο γιατί δεν κλίνουν το site από το να μπλοκαρουν παροχους 

και με πιο δικεομα μπλοκαρουν την δικιά μου σύνδεση εγώ παράνομο η το zoo ?

άμα αρχίσουν και βγαίνουν και σε αλλά site τέτοια μηνύματα πάει το ξεφτιλίσανε και το web  ότι γουστάρουν θα κάνουν και εκεί 

Γιατί αυτό είναι πιο εύκολο/γρήγορο και φτηνό. Ήδη έχουν καμία 450-500 site που μπλοκάρουν..

Δημοσ.

Αν μπαίνετε με firefox, ανοίξτε νέο παράθυρο σε ιδιωτική περιήγηση ή μπείτε με internet explorer. Μάλλον κάτι παίζει με το ιστορικό, cookies, cache κλπ. και θέλει διαγραφή για να ανοίξει μετά απο την αλλαγή των dns.

Δημοσ.

Αν μπαίνετε με firefox, ανοίξτε νέο παράθυρο σε ιδιωτική περιήγηση ή μπείτε με internet explorer. Μάλλον κάτι παίζει με το ιστορικό, cookies, cache κλπ. και θέλει διαγραφή για να ανοίξει μετά απο την αλλαγή των dns.

Kαι παλι δεν ανοιγει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...