NikosKallithea Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Λοιπόν διαβάστε κατι καταπληκτικό Μπαίνω χωρις κανένα πρόβλημα απο το δικο μου υπολογιστή ο οποίος τρέχει Linux, αλλα δεν μπαίνω απο ενα σερβερ που εχω και τρέχει windows, πάντα απο την ιδια σύνδεση, τον ιδιο ρουτερ, το ιδιο δίκτυο, τον ιδιο browser(firefox) συγχρονισμένος με ακριβώς με το ιδιο προφίλ και στα δυο μηχανήματα Πάλι έκαναν την έκπληξη τα windows ως συνήθως χαχαααααα
anwnymh29 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δοκιμαστηκε και αυτο..Αλλα τιποτα.. Κανενας αλλος το δοκιμασε να μας πει αν καταφερε τιποτα?
NikosKallithea Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Linuξακι αθάνατο Windows της ταλαιπωρίας 1
NikosKallithea Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δεν είναι θέμα λειτουργικού Δεν ξερω τι ειναι, τι βλεπω ξερω
jmirko15 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 παντως δεν εκαναν καλα που εβαλαν φραγη στο ζοο. Oκ , μπορει να υπαρχουν τυχερα παιχνιδια αλλα παιζονται τα περισσοτερα με εικονικα χρηματα, θα μπορουσαν να βαλουν φραγη μονο στα τυχ, παιχν, και οχι σε ολο το site. Ελπίζω να γινει κατι και να φτιαχτει το προβλημα. Μην την ψάχνεις. Πιο βλάκες από την ΕΕΕΠ μόνο η ΑΕΠΙ.. 2
blue-white Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Με debian και οτε εχω το ιδιο μηνυμα απ την Ε.Ε.Ε.Π.
anwnymh29 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Aπο περιεργεια το site ειναι Ελληνικο?
Usurper Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 δεν μπορώ να καταλάβω αφού είναι παράνομο γιατί δεν κλίνουν το site από το να μπλοκαρουν παροχους και με πιο δικεομα μπλοκαρουν την δικιά μου σύνδεση εγώ παράνομο η το zoo ? άμα αρχίσουν και βγαίνουν και σε αλλά site τέτοια μηνύματα πάει το ξεφτιλίσανε και το web ότι γουστάρουν θα κάνουν και εκεί
jmirko15 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 δεν μπορώ να καταλάβω αφού είναι παράνομο γιατί δεν κλίνουν το site από το να μπλοκαρουν παροχους και με πιο δικεομα μπλοκαρουν την δικιά μου σύνδεση εγώ παράνομο η το zoo ? άμα αρχίσουν και βγαίνουν και σε αλλά site τέτοια μηνύματα πάει το ξεφτιλίσανε και το web ότι γουστάρουν θα κάνουν και εκεί Γιατί αυτό είναι πιο εύκολο/γρήγορο και φτηνό. Ήδη έχουν καμία 450-500 site που μπλοκάρουν..
Silverage Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Αν μπαίνετε με firefox, ανοίξτε νέο παράθυρο σε ιδιωτική περιήγηση ή μπείτε με internet explorer. Μάλλον κάτι παίζει με το ιστορικό, cookies, cache κλπ. και θέλει διαγραφή για να ανοίξει μετά απο την αλλαγή των dns.
anwnymh29 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Αν μπαίνετε με firefox, ανοίξτε νέο παράθυρο σε ιδιωτική περιήγηση ή μπείτε με internet explorer. Μάλλον κάτι παίζει με το ιστορικό, cookies, cache κλπ. και θέλει διαγραφή για να ανοίξει μετά απο την αλλαγή των dns. Kαι παλι δεν ανοιγει..
Silverage Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Κάτι κάνεις λάθος. Έκανες εκκαθάριση ιστορικού; Α και να έχεις αλλάξει τα dns.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα