Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατεβασα τον tor browser  και μου βγαζει το zoo σε μορφή που χρειαζεται το java script , κατεβασα και το java script αλλα  παραμενει το προβλημα ..... ζητώ τα φωτα σας

ευχαριστω 

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να προσθεσω και το εξης , με την προσθηκη που ανεφερε ο φιλος τις προαλλες την ZenMate μπορειτε να μπειτε στο zoo με τον chrome μεσω facebook . Απλα οταν βγαινετε να το απενεργοποιειτε γιατι σας μπλοκαρει αλλες εφαρμογες του fb πχ το ποκερ.

Δημοσ.

Κι εγώ μπαίνω κανονικά. Δες εδώ πώς να βάλεις Google DNS (αν συνδέεσαι με WiFi ακολουθείς τις οδηγίες, εκτός από εκεί που επιλέγει τον Ethernet adapter, θα πρέπει να επιλέξεις τον adapter για το WiFi).

πρεπει να διαγραψω το νουμερο που εμφανιζεται(198....)και να γραψω το 8.8.8.8.-8.8.4.4.?ή θα κανω καμμια βλακεια?

Δημοσ.

μπορείτε να μπείτε πανεύκολα στο zoo.gr χωρίς να κάνετε όλες αυτές τις διαδικασιες με κάποιον free proxy 

Εγώ δεν μπορώ. Μπαίνω μεν, αλλά μένει στη μπλε οθόνη.

post-83180-0-99743900-1429902611_thumb.png

Δημοσ.

καλησπερα η απαντηση απο την υποστηριξη του zoo ηταν να κατεβασουμε το comodo browser οπως και εκανα. παρολ αυτα οταν τον ανοιγω μου βγαζει οπου και αν προσπαθω να συνδεθω η ιστοσελιδα δεν ειναι διαθεσιμη. ξερει καποιος κατι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...