LG_3 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Καλησπέρα. Παιδιά στο Nova go όταν μπαίνω από το κινητό μου βγάζει κάποιες ταινίες, ελληνικές και ξένες. Αυτές είναι με χρέωση αν τις δω;
Backpacker Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Καλησπέρα. Παιδιά στο Nova go όταν μπαίνω από το κινητό μου βγάζει κάποιες ταινίες, ελληνικές και ξένες. Αυτές είναι με χρέωση αν τις δω; Δωρεάν ειναι. Μπήκε σε λάθος μέρος το θέμα...στο "Τηλεόραση" έπρεπε να μπει.
LG_3 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Καλησπέρα. Παιδιά στο Nova go όταν μπαίνω από το κινητό μου βγάζει κάποιες ταινίες, ελληνικές και ξένες. Αυτές είναι με χρέωση αν τις δω; Δωρεάν ειναι. Μπήκε σε λάθος μέρος το θέμα...στο "Τηλεόραση" έπρεπε να μπει. Δωρεάν τα πάντα;Θα δεις ταινία απο το κινητό? Ο.ο Ναι σε ταξίδι. Κάνα τρένο κλπ.
Linus_Lost Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Θα δεις ταινία απο το κινητό? Ο.ο Μια χαρα φαινονται οι ταινιες και οι σειρες στο κινητο...
WorldOfGlass Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μια χαρα φαινονται οι ταινιες και οι σειρες στο κινητο... Είσαι η Mόνα Λιζα απο την Λιμνουπολη. Your opinion is irrelevant
Pa0ki Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Γενικά μιλούσα για ταινίες/σειρές Streaming μέσω data εννοείται δεν αξίζει
Backpacker Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 To nova go γίνεται μόνο με wifi νομίζω δεν γίνεται με 3g+4g....ετσι γράφει τουλάχιστον. 1
LG_3 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 <p>To nova go γίνεται μόνο με wifi νομίζω δεν γίνεται με 3g+4g....ετσι γράφει τουλάχιστον.</p> Κρίμα τότε θα ήταν καλή φάση σε ταξίδι. Έχω αρκετά gb το μήνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα