snow22 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Καλησπέρα πρόσφατα αγόρασα μια plasma Ball και την τοποθέτησα δίπλα στα ηχεία του υπολογιστή μου,μετά από τρεις μέρες από τα ηχεία μου ακουγόταν το βουητο που βγάζει η plasma Ball ως συνέπεια να καταστρέφουν,γνωρίζει κανείς άμα ευθύνεται η plasma Ball η είναι απλή σύμπτωση
Silverage Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Σίγουρα θα έκανε παρεμβολές αλλά δεν ξέρω αν φταίει αυτή που χάλασαν.
johnkal Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δεν νομίζω... μάλιστα κάποιες plasma ball μπαίνουν και επίτηδες κοντά σε ηχεία γιατΙ έχουν αισθητήρα ήχου για να ανάβουν ανάλογα με τον ρυθμό της μουσικής.
Kostasspil Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Τι είναι plasma ball;! Δύσκολο να φταίει μόνο η plasma ball. 1
redhotstef Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 ποια η χρησιμοτητα αυτων των μπαλων; επισης τι ακριβως περιεχουν μεσα, ειναι επικυνδυνες;
Silverage Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Διακοσμητικές είναι. Μέσα έχουν κάποιο αδρανές αέριο π.χ. αργό, νέον, ξένον και βγάζουν σπινθήρα που τα ανάβει.
snow22 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Silverage ακριβός,redhotstef δεν είναι επικίνδυνες αλλά λογικά άμα σπάσει και βγει το αέριο που περιέχει ίσος προκαλούν κάποιο πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα