Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερωτηση γιατι εχω μπερδευτει..

εδω Συνολικό Εισόδημα:*

Αφορά Ατομικό Εισόδημα. Συμπληρώνονται στοιχεία του οικονομικού έτους 2014 (χρήση 2013).

Τι ακριβως βαζω..; Του 2014 τι ελεγε το εκκαθαριστικο η του 2013..;

τι λεει η δηλωση που εκανες περσι το καλοκαιρι

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ρε παιδια τελικα με τις καταθεσεις τι παιζει? ποιος μηνας μετραει η μεσος ορος του ετους το εχουν διευκρινησει?

Δημοσ.

ρε παιδια τελικα με τις καταθεσεις τι παιζει? ποιος μηνας μετραει η μεσος ορος του ετους το εχουν διευκρινησει?

ρωτα σε ενα κεπ

Δημοσ.

Σημερα εμαθα οτι μεχρι τελη μαιου θα ξερουμε ποιοι ειναι οι δικαιουχοι.

Το θετικο ειναι οτι ο νομος ισχυει αναδρομικα ετσι επειδη ο νομος ψηφίστηκε αρχες Απριλιου να παρουμε δυο μηνες μαζεμενους. 

Δημοσ.

Καλησπέρα, ξέρει κάποιος αν το 2013 ησουνα φανταρος αν δικαιουσαι επιδομα ενοικιου κλπ;

Ειχες κανει φορολογικη δηλωση ? Αν οχι λογικα οχι αλλα για σιγουρια ρωτα ενα κεπ

Αυτες ειναι οι καρτες σιτισης απο την εθνικη , μεχρι στιγμης θα ειναι δεκτες σε πανω απο 5 χιλιαδες μαγαζια.

3C9BBF1B55EED346FC9303C80EFBD119.jpg

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Με αυτό τι παίζει ρε παιδιά; Βγήκαν απλά τα αποτελέσματα; Πρέπει να κάνεις κάτι ή να χρησιμοποιήσεις τίποτα αν είσαι μέσα;

Εγώ είχα κάνει μέσω ΚΕΚ γιατί δεν έχω τους κωδικούς, αλλά τώρα πρέπει απαραίτητα να μπεις με τους κωδικούς.

Δημοσ.

Με αυτό τι παίζει ρε παιδιά; Βγήκαν απλά τα αποτελέσματα; Πρέπει να κάνεις κάτι ή να χρησιμοποιήσεις τίποτα αν είσαι μέσα;

Εγώ είχα κάνει μέσω ΚΕΚ γιατί δεν έχω τους κωδικούς, αλλά τώρα πρέπει απαραίτητα να μπεις με τους κωδικούς.

μπαινεις με τους κωδικους του gsis απο το ηδικα, αν για καποιο λογο σε εκοψαν οπως εμενα εχεις δικαιωμα μεσω κεπ εως 3 ιουλιου να κανεις ενσταση.

• Like 1
Δημοσ.

Πήρε κανείς την κάρτα αλληλεγγυης σήμερα ;; Η διάθεση της κάρτας ξεκινούσε από σήμερα στα κεπ ...

Βέβαια το pin ενας θεός ξέρει πότε θα το στειλουν στους δικαιουχους με κλειστές τις τράπεζες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...