Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπερα σε ολους :) . Εδω και καιρο θα θελω να χασω κιλα, εχω σκεφτεί να κανω αερόβια άσκηση (τρέξιμο) για τουλάχιστον 30 λεπτα την μερα και σχοινάκι στο σπίτι. Επίσης θα προσέξω την διατροφή μου και θα ακολουθήσω ενα πρόγραμμα διατροφής. 

πρωινό: γαλα με βρωμη ή φριγανιες με μελι και κουπα γαλα ή γαλα με βραστα αυγα ή γιαούρτι 

μετά το πρωινό:  σάντουιτς με μαυρο ψωμι και γαλοπούλα ντοματα ή φρουτο 

μεσημεριανό: ότι εχει σπίτι

απογευματινό: φρούτο ή αυγά βραστά ή σάντουιτς με μαύρο ψωμί και γαλοπούλα ντοματα ή σαλάτα (ντοματα, αγγούρι, μαρούλι, βραστά χόρτα )

βραδινό: πατάτα βραση με τονο σε νερο (σε μικρή ποσότητα) ή ζυμαρικά ολικής με φιλετο κοτόπουλο ή μοσχαρι (σε μικρή ποσότητα) ή γαλα με βρωμη ή φριγανιες με μελι και κουπα γαλα ή γαλα με βραστά αυγα ή γιαούρτι.

** Επίσης θα ηθελα να συμπληρώσω στην διατροφή μου ζελέ φρούτων, αμύγδαλα, καλαμπόκι σε κονσέρβα, κομπόστα φρούτων  άπλα δν ξερω αν ειναι καλα για αυτήν την διατροφή που θελω να κάνω.

** Αμα μπορέσω να επιλέξω εγω το μεσημεριανό μου θα έκανα ζυμαρικά ολικής με καμια σαλτσα ή φιλέτο κοτόπουλο ή μοσχάρι ή καμιά σούπα , ψαρι, σνιτσελ κτλ.  

Αυτά ειχα να πω ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας :)

Περιμένω τις συμβουλές σας :D

Δημοσ.

Αν θέλεις διατροφή οκ. δεν ξερω

Αν θελεις ομως να αδυνατίσεις αρκει να τρως οτι τρώνε ολοι στην οικογένεια σε μικρο πιατο, το ψωμι το ξεχνας

Δημοσ.

καλυτερα να πας σε ενα διαιτολογο για να μη χανεις τον χρονο σου κ τις αντοχες σου αδικα με πειραματα.

σα κανονας να ξερεις οτι ο υδατανθρακας ειναι ενεργεια που αν περισσευει γινεται λιπος.δεν σε χορταινει ευκολα.(μπορεις να φας ενα πιατο μακαρονια κ σε μια ωρα παλι πεινας)

οι πρωτεινες ειναι βασικο συστατικο της διατροφης γιατι δινουν στοιχεια αναδομησης του σωματος,ενω παρεχουν ευκολο κορεσμο με σωστες κ υπολογισιμες θερμιδες.

γενικα αν κοψεις τα γλυκα,το τζανκ απεξω κ τρως μονο σπιτικα,θα χασεις καποια κιλα χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια.

ενα γυμναστηριο για βαρη θα βοηθουσε εξτρα γιατι θα ανεβασει τον μεταβολισμο σου.

πες μας ομως ποσα κιλα εισαι υψος ηλικια κλπ

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους :) . Εδω και καιρο θα θελω να χασω κιλα, εχω σκεφτεί να κανω αερόβια άσκηση (τρέξιμο) για τουλάχιστον 30 λεπτα την μερα και σχοινάκι στο σπίτι. Επίσης θα προσέξω την διατροφή μου και θα ακολουθήσω ενα πρόγραμμα διατροφής. 

πρωινό: γαλα με βρωμη ή φριγανιες με μελι και κουπα γαλα ή γαλα με βραστα αυγα ή γιαούρτι 

μετά το πρωινό:  σάντουιτς με μαυρο ψωμι και γαλοπούλα ντοματα ή φρουτο 

Το φρουτο βαλτο απαραιτητα, μη ντο εχεις στο 'η'

μεσημεριανό: ότι εχει σπίτι

Ναι, αλλα μακρια απο τηγανητα και με μετρο τις κρεμες γαλακτος

απογευματινό: φρούτο ή αυγά βραστά ή σάντουιτς με μαύρο ψωμί και γαλοπούλα ντοματα ή σαλάτα (ντοματα, αγγούρι, μαρούλι, βραστά χόρτα )

Θα σου πρότεινα επισης φρουτο με ωμα καρυδια/αμυγδαλα/ξηροκαρπια γενικοτερα.

βραδινό: πατάτα βραση με τονο σε νερο (σε μικρή ποσότητα) ή ζυμαρικά ολικής με φιλετο κοτόπουλο ή μοσχαρι (σε μικρή ποσότητα) ή γαλα με βρωμη ή φριγανιες με μελι και κουπα γαλα ή γαλα με βραστά αυγα ή γιαούρτι.

Απέφευγε τους πολλούς απομονωμένους υδατάνθρακες το βράδυ, π.χ. γαλα με βρωμη, φρυγανιες με μελι
Ο τόνος σε κονσέρβα μπορεί να έχει πολύ αλάτι, πρόσεχε την ημερησία κατανάλωση

** Επίσης θα ηθελα να συμπληρώσω στην διατροφή μου ζελέ φρούτων, αμύγδαλα, καλαμπόκι σε κονσέρβα, κομπόστα φρούτων  άπλα δν ξερω αν ειναι καλα για αυτήν την διατροφή που θελω να κάνω.

Αντι για ζελε φρούτων καλύτερα τα φρούτα με γιαούρτι. Για μια φορά την κυριακη παντως δεν βλέπω κάτι το κακο.
Αμυγδαλα, ξυροκαρπια πολυ θρεπτικα. Καλυτερα τα ωμα που δεν εχουν και αλατι.
Κομποστες κτλ. ισως να εχουν εξτρα ζαχαρη, με προσοχη

** Αμα μπορέσω να επιλέξω εγω το μεσημεριανό μου θα έκανα ζυμαρικά ολικής με καμια σαλτσα ή φιλέτο κοτόπουλο ή μοσχάρι ή καμιά σούπα , ψαρι, σνιτσελ κτλ.  

Αυτά ειχα να πω ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας :)
Περιμένω τις συμβουλές σας :D

Αυτα απο μενα, αν γνωριζεις κάποιον καλό διατροφολόγο θα σε βοηθήσει παραπάνω. Θα σου πρότεινα καποιον διατροφολόγο που ασχολειται και με αθλητές/ασκηση παρά διαιτολόγο που βασίζεται μόνο στο φαγητό και σου δίνει στανταρ λίστες αντι για γενικές οδηγίες και γνώση.

Καλή δύναμη και καλά αποτελέσματα, stay fit

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...