Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω τα φώτα σας, σχετικά με το πρόβλημά μου. Λοιπόν. Έχω βάψει έναν τοίχο από γυψοσανίδα, σκούρο κεραμιδί. Δύο χέρια. Το θέμα είναι πως κάποια μέρα ακούμπησα στον τοίχο και έμεινε άσπρο σημάδι από το χέρι μου. Το χρώμα δεν είχε φύγει. Μου έκανε τρομερή εντύπωση και έτσι έκανα και άλλα ''πειράματα''. Πήγα σε διαφορετικά σημεία του τοίχου και τραβούσαν γραμμές με το χέρι μου και παντού το ίδιο αποτέλεσμα. Άσπρες γραμμές, (σαν να είχα κιμωλία) χωρίς να έχει μείνει χρώμα στο χέρι. Λέω μήπως έφταιγε η υγρασία στα χέρια, αλλά το έκανα και με πανί στεγνό, αλλά και πάλι τα ίδια. 

Αγόρασα καινούργιο παρόμοιο χρώμα, άλλης εταιρείας, το ξαναέβαψα από πάνω και..... πάλι τα ίδια. 

Δεν ξέρω τι να πω. Οι γυψοσανίδες είναι καινούργιες, στοκαρισμένες και ασταρωμένες. 

Παρόμοιο πρόβλημα, λιγότερο έντονο, έχει και ένας γνωστός μου σε επίσης σκούρο τοίχο. Τι μπορεί να συμβαίνει. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλησπερα

θελουν προσοχη τα σκουρα χρωματατα,δεν νομιζω οτι εχεις κανει κατι λαθος η οτι δεν ειναι ποιοτικο το χρωμα που εβαλες.

Ισως αν το περασεις με πλαστικο ακρυλικο που ειναι για εξωτερικους τοιχους και κανει μια ελαφρως γυαλιστερη επιφανια (ανεπαισθητα μην φανταστεις τιποτα σαν λακα η ντουκο) να μην εχεις αυτο το προβλημα.

Δημοσ.

Καλησπερα

θελουν προσοχη τα σκουρα χρωματατα,δεν νομιζω οτι εχεις κανει κατι λαθος η οτι δεν ειναι ποιοτικο το χρωμα που εβαλες.

Ισως αν το περασεις με πλαστικο ακρυλικο που ειναι για εξωτερικους τοιχους και κανει μια ελαφρως γυαλιστερη επιφανια (ανεπαισθητα μην φανταστεις τιποτα σαν λακα η ντουκο) να μην εχεις αυτο το προβλημα.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Τελικά έχεις δίκιο. :) Σε όσους σκουρόχρωμους τοίχους το δοκίμασα, αφήνει μια άσπρη γραμμή. Μπορεί να ακολουθήσω τη συμβουλή σου ή να το βάψω με λαδομπογιά νερού. Είδομεν! Ευχαριστώ πολύ και πάλι!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...