daPro Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 http://www.daskalakistools.gr/ergaleia-kipou/hortokoptika-thamnokoptika/mpatarias-en-4/bosch-en-10/bosch-art-23-easytrim-accu-thamnokoptiko-mpatarias.html Καλημέρα..σκέφτομαι να πάρω αυτό το χορτοκοπτικό μπαταρίας..αξίζει?
lak10 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 επισης ποσα μεγαλη επιφανεια θες να καλυψεις? για μενα καλυτερα βενζινη
panos2171 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Ε λογικά για κάμια βεράντα θα είναι αυτό. . 1
daPro Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 http://www.shopon.gr/matrix-805617-bms-1400-52cc.html Αυτό πήρα τελικά...Ελπίζω να με καλύψει..200 τ.μ.
maik42 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 http://www.shopon.gr/matrix-805617-bms-1400-52cc.html Αυτό πήρα τελικά...Ελπίζω να με καλύψει..200 τ.μ. καλα εκανες και πηρες αυτο γιατι το πρωτο ουτε βρασμενο μακαρονι δεν κοβει.
daPro Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Ναι πήρα κ έξτρα σιδερένια κεφαλή κ στριφτη μεσινεζα.. πρώτη φορά θα κόψω μόνος μου..ακούω συμβουλές.. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2015 από daPro
Moderators Malthador Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Ναι πήρα κ έξτρα σιδερένια κεφαλή κ στριφτη μεσινεζα.. πρώτη φορά θα κόψω μόνος μου..ακούω συμβουλές.. Στρατό έχεις πάει; 1
daPro Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Στρατό έχεις πάει;στην φρεγάτα τι να κόψω?
JimxxZe Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Πρώτα απο όλα να φοράς γάντια και τη μάσκα προστασίας που φαντάζομαι θα παρέχεται με το μηχάνημα για πρόληψη τυχόν ατυχημάτων. Αν δεν γνωρίζεις καλά το χώρο και τα χορτάρια είναι σχετικά μικρά βάλε μπετονιά αλλά όχι την απλή γιατί κόβεται αμέσως και ανά 5 λεπτά θα πρέπει να την αλλάζεις. Πάρε την ενισχυμένη, εμείς είχαμε αγοράσει μια με 25 ευρώ ανθεκτική και με ένα κομμάτι κόψαμε ολόκληρο χωράφι στις διακοπές! Πιστεύω είναι η καλύτερη λύση και χωρίς να χρησιμοποιείς την σιδερένια κεφαλή η οποία για αρχάριο ίσως είναι επικίνδυνη Το χορτοκοπτικο ως εργαλείο δεν είναι δύσκολο, δουλεύοντας το μετά από κάποιες ώρες θα κατανοήσεις πως θα πρέπει να το κουμαντάρεις καλύτερα... 1
daPro Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 γιατί λες ότι η σιδερένια μπορεί να είναι επικίνδυνη?τι να προσέξω?εγώ την πήρα για να μπορώ να ακουμπάω το χώμα...
Moderators Malthador Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Επίσης, να φοράς μπλούζα με μακριά μανίκια. Τα χόρτα που πετάγονται τσούζουν. Πολύ. 1
JimxxZe Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 γιατί λες ότι η σιδερένια μπορεί να είναι επικίνδυνη?τι να προσέξω?εγώ την πήρα για να μπορώ να ακουμπάω το χώμα... Γιατί αν δεν γνωρίζεις καλά το χώρο και έχει μεγάλα χορτάρια και δεν μπορείς να δεις αν υπάρχουν τίποτα πέτρες, τσιμέντα, μπάζα κλπ μπορεί να βρει με δύναμη η σιδερένια η κεφαλή να φύγει είτε κομμάτι της είτε ολόκηρη και να σε χτυπήσει... Έχει τραυματιστεί κόσμος με αυτόν τον τρόπο.. 1
daPro Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Γιατί αν δεν γνωρίζεις καλά το χώρο και έχει μεγάλα χορτάρια και δεν μπορείς να δεις αν υπάρχουν τίποτα πέτρες, τσιμέντα, μπάζα κλπ μπορεί να βρει με δύναμη η σιδερένια η κεφαλή να φύγει είτε κομμάτι της είτε ολόκηρη και να σε χτυπήσει... Έχει τραυματιστεί κόσμος με αυτόν τον τρόπο..καλά τώρα σαν αρχάριος θα είμαι πολύ προσεκτικός κ σιγά σιγά...thanks.
daPro Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Εχθές το δοκίμασα για λίγο...δυνατό εργαλείο..κόβει τα πάντα όλα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα