Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι πήρα κ έξτρα σιδερένια κεφαλή κ στριφτη μεσινεζα..

πρώτη φορά θα κόψω μόνος μου..ακούω συμβουλές..

Επεξ/σία από daPro
  • Moderators
Δημοσ.

Ναι πήρα κ έξτρα σιδερένια κεφαλή κ στριφτη μεσινεζα..

πρώτη φορά θα κόψω μόνος μου..ακούω συμβουλές..

Στρατό έχεις πάει;

• Like 1
Δημοσ.

Πρώτα απο όλα να φοράς γάντια και τη μάσκα προστασίας που φαντάζομαι θα παρέχεται με το μηχάνημα για πρόληψη τυχόν ατυχημάτων. Αν δεν γνωρίζεις καλά το χώρο και τα χορτάρια είναι σχετικά μικρά βάλε μπετονιά αλλά όχι την απλή γιατί κόβεται αμέσως και ανά 5 λεπτά θα πρέπει να την αλλάζεις.

Πάρε την ενισχυμένη, εμείς είχαμε αγοράσει μια με 25 ευρώ ανθεκτική και με ένα κομμάτι κόψαμε ολόκληρο χωράφι στις διακοπές! Πιστεύω είναι η καλύτερη λύση και χωρίς να χρησιμοποιείς την σιδερένια κεφαλή η οποία για αρχάριο ίσως είναι επικίνδυνη

Το χορτοκοπτικο ως εργαλείο δεν είναι δύσκολο, δουλεύοντας το μετά από κάποιες ώρες θα κατανοήσεις πως θα πρέπει να το κουμαντάρεις καλύτερα...

• Like 1
Δημοσ.

γιατί λες ότι η σιδερένια μπορεί να είναι επικίνδυνη?τι να προσέξω?εγώ την πήρα για να μπορώ να ακουμπάω το χώμα...

Δημοσ.

γιατί λες ότι η σιδερένια μπορεί να είναι επικίνδυνη?τι να προσέξω?εγώ την πήρα για να μπορώ να ακουμπάω το χώμα...

Γιατί αν δεν γνωρίζεις καλά το χώρο και έχει μεγάλα χορτάρια και δεν μπορείς να δεις αν υπάρχουν τίποτα πέτρες, τσιμέντα, μπάζα κλπ μπορεί να βρει με δύναμη η σιδερένια η κεφαλή να φύγει είτε κομμάτι της είτε ολόκηρη και να σε χτυπήσει... Έχει τραυματιστεί κόσμος με αυτόν τον τρόπο..

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί αν δεν γνωρίζεις καλά το χώρο και έχει μεγάλα χορτάρια και δεν μπορείς να δεις αν υπάρχουν τίποτα πέτρες, τσιμέντα, μπάζα κλπ μπορεί να βρει με δύναμη η σιδερένια η κεφαλή να φύγει είτε κομμάτι της είτε ολόκηρη και να σε χτυπήσει... Έχει τραυματιστεί κόσμος με αυτόν τον τρόπο..

καλά τώρα σαν αρχάριος θα είμαι πολύ προσεκτικός κ σιγά σιγά...thanks.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...