Xplode Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Γεια σας, θέλω να εγκαταστήσω μια εφαρμογή stress test για να τεστάρω τον υπολογιστη αλλα και τη νέα μου κάρτα xfx r9 280x. Θέλω να δω τα όρια της γιατι οι θερμοκρασίες που παιζει και η gpu Και ο cpu είναι μεταξύ 53-60 κατα τη διαρκει του battlefield hardline θεωρω οτι είναι υψηλές. Στείλτε μου καπιο λινκ αν ειναι εφικτο για να κατεβασω το προγραμμα σε win 8. Ευχαριστώ
N3k21 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Για CPU (και γενικά το σύστημα) δες το AIDA64. Για GPU το Furmark. Πάντως δεν είναι ιδιαίτερα υψηλές οι θερμοκρασίες σου για gaming συνθήκες. Πες μας όμως και ποιόν επεξεργαστή έχεις, καθώς και το πως μετράς θερμοκρασίες.
Xplode Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Ευχαριστω για την απαντηση : εχω τον amd 8350 , xfx r9 280x καρτα γραφικων ,και asus sabertooth 990fx r2.0 μητρικη.Απλα θεωρησα οτι ειναι αρκετα υψηλες ...αλλα θα το ψαξω καλυτερα....Τις μετραω τις θερμοκρασιες απο το προγραμμα της μητρικης thermal radar
N3k21 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Ευχαριστω για την απαντηση : εχω τον amd 8350 , xfx r9 280x καρτα γραφικων ,και asus sabertooth 990fx r2.0 μητρικη.Απλα θεωρησα οτι ειναι αρκετα υψηλες ...αλλα θα το ψαξω καλυτερα....Τις μετραω τις θερμοκρασιες απο το προγραμμα της μητρικης thermal radar Για έλεγχο θερμοκρασιών δοκίμασε καλύτερα με το HWmonitor και το GPU-Z. Το AIDA64 πάντως μετράει επίσης θερμοκρασίες και στις δείχνει κατά τη διάρκεια του stress test. Η θερμοκρασία του επεξεργαστή σου είναι πολύ καλή για load, μην ανησυχείς. Δες βέβαια και σε idle κατάσταση πόσο ανεβάζει, περισσότερο για να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης. Με stock ψύκτρα είσαι; Της κάρτας επίσης φαίνονται καλές, ας το επιβεβαιώσει όμως και κάποιος που έχει προσωπική εμπειρία.
Xplode Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Η ψύκτρα (υδροψυξη)μου ειναι η zalman reserator 3 max 120mm (aftermarket).Σε νορμαλ συνθηκες οπως χρηση μονο explorer , τωρα το χειμωνα ειμαι απο 29-38 βαθμους.http://www.legitreviews.com/120mm-water-cooler-roundup_127189/5
N3k21 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Το λοιπόν, παρότι εμπειρία με υδρόψυξη δεν έχω, επιμένω στην αρχική μου εκτίμηση: οι θερμοκρασίες του συστήματός σου είναι καλές, ειδικά σε σχέση με αυτές που θα παρατηρούσες χρησιμοποιώντας την stock ψύκτρα της AMD. Διαθέτω τον FX 8320 και την Coolermaster Hyper T4. Στο σύστημά μου παρουσιάζει πανομοιότυπη σχεδόν θερμική συμπεριφορά με τον δικό σου επεξεργαστή, ενώ και ο 8350 φίλου με την 212 Evo βρίσκεται στα ίδια επίπεδα. Από εκεί και πέρα, αναρωτιέμαι μήπως λόγω υδρόψυξης θα μπορούσες να επιτύχεις ακόμα καλύτερες θερμοκρασίες σε load. Ωστόσο, κρίνοντας από το review που παρέθεσες στην προηγούμενη δημοσίευσή σου, όπου οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν στον i7 4770k, έναν επεξεργαστή δηλαδή με σημαντικά μικρότερο TDP από τους δικούς μας FX (84 έναντι 125 Watt), πιστεύω πως είσαι εντάξει. Προτείνω βέβαια να ανοίξεις ένα νέο θέμα στη σχετική ενότητα του φόρουμ, έτσι ώστε να πάρεις περισσότερες γνώμες από άτομα που ίσως γνωρίζουν περισσότερα πράγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα