sifissfakia Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Λοιπον καλημέρα καταρχήν και χρόνια πολλά!!!Όπως λέει ο τιτλος σε αυτό το θέμα αναζητούμε διάφορα online supermarket για τις αγορές μας που να συμφέρον τον καταναλωτή διότι οι εποχές είναι δύσκολες!!!Για πάμε λοιπον να δουμε τι υπάρχει...καμια ιδέα κανεις?
arc Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Και η δική σου πρόταση από το δικό σου ψάξιμο ποια ειναι; Τι βρήκες στο google;
makfil Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μήπως θα έπρεπε να κοτάξεις πρώτα την ενότητα "Προσφορές" στην οποία υπάρχουν πολλά θέματα και σε ένα απ' αυτά "προσφορές εκτός τεχνολογίας" καταγράφονται καθημερινά οι προσφορές ΟΛΩΝ των supermarkets, στο οποίο θα μπορούσε να ενταχθεί και αυτό που ψάχνεις;
sifissfakia Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Λοιπόν εγώ έχω βρει ενα που λέγετε welovesupermarket αλλά με λίγο ψάξιμο βρίσκεις πολλά ακόμα απλα έλεγα μήπως κάποιος έχει ψάξει το θέμα πιο πολύ και ξέρει 5 πραγματα παραπανω!!Τώρα αν εκανα λάθος στην ενότητα ζήτω συγνώμη και αν κάποιος διαχειριστής μπορεί ας μεταφέρει το θέμα στην σωστη!!Ευχαριστώ!!
eddie1996 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Υπάρχει και το agora_zw.gr που σε κάποια πράγματα είναι όντως σε καλή τιμή. Δεν έχω αγοράσει από αυτό αλλά σκοπεύω σε λίγο καιρο να πάρω από αυτούς!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα