Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μια ερωτηση επιλογης θελω να κανω.

 

Ειμαι πτυχιουχος σχολης ΤΕ, και συμφωνα με το προγραμμα, για το πτυχιο μου υπαρχουν στη πολη της Αθηνας και στους δημους της 13 μονο θεσεις, οι περισσοτερες απο τις οποιες στη διαολου τη μανα οπως βριλησια, αχαρνες, αεροδρομιο, λαυριο! Mονο μια, βρισκεται κοντα στον δημο μου!

 

Απ την αλλη αν κανω την δηλωση μου σαν ΥΕ γενικων καθηκοντων, βλεπω να υπαρχουν στον δημο μου 150, στον πιο διπλα αλλες τοσες θεσεις, και γενικα γυρω στις χιλιες και πανω θεσεις, σε δημους οπου εχεις πανευκολη προσβαση με τα ΜΜΜ!

 

Που αξιζει να δηλωσω λετε, υε θεσεις η τε? Τα λεφτα νομιζω ειναι ιδια. Απλως αυτο που με καει ειναι οτι αν με παρουν στο προγραμμα, αλλα ταυτοχρονα καλυφθει η πρωτη επιλογη που ειναι κοντα στο δημο μου, θα χρειαζομαι μετα για να πηγαινω στη δουλεια δυο ωρες χρονο. Απ την αλλη σαν ΥΕ υπαρχουν απειρες θεσεις.

Δημοσ.

Tύπε δεν ξέρω τι δουλειά θα σου βρούν απ το πρόγραμμα, προσωπικά όμως θα κυνηγούσα να μπω στον τομέα μου ώστε να αποκτήσω μια υποτυπώδη προυπηρεσία και ας έκανα 2 ώρες που λες.

Δημοσ.

Καλησπέρα, μια ερωτηση επιλογης θελω να κανω.

 

Ειμαι πτυχιουχος σχολης ΤΕ, και συμφωνα με το προγραμμα, για το πτυχιο μου υπαρχουν στη πολη της Αθηνας και στους δημους της 13 μονο θεσεις, οι περισσοτερες απο τις οποιες στη διαολου τη μανα οπως βριλησια, αχαρνες, αεροδρομιο, λαυριο! Mονο μια, βρισκεται κοντα στον δημο μου!

 

τζαααμι εισαι. Στη δικη μου ειδικοτητα, ειχε 2 στον νομο θεσ/νικης και 1 χαλκιδικη... :lol:

Δημοσ.

Μαιρη, αν ειχε εστω μια στη περιοχη σου, που θα δηλωνες:

ε; ειχε 2 ολες κι ολες και αυτες δηλωσα. Κ σα 3η επιλογη στη χαλκιδικη....

Δημοσ.

α δεν ηξερα οτι εισαι απο συμπρωτευουσα. Αλλα και παλι, δεν σου περασε η σκεψη να κανεις σαν υε;

οχι... :huh: λες ε; να εκανα σαν τελειοφυτη λυκειου;

Δημοσ.

Καλά μπάχαλο είναι και αυτό. Ειδικά με τα ΠΕ Διοικητικού/ Διοικητικού-Οικονομικού/ Διοικητικού-Λογιστικού που θέλουν απλά πτυχίο ΑΕΙ και έχουν τις πιο πολλές θέσεις στην κατηγορία των ΑΕΙ. Και παράλληλα υπάρχουν και ΠΕ Οικονομικού/ Διοίκησης που θέλουν συγκεκριμένο πτυχίο ξεχωριστά. Το σύστημα είναι καθαρά λοταρία. 

 

Πχ ο δήμος Αθηναίων ζητάει μόνο έναν ΠΕ Οικονομικού ενώ της Κέρκυρας 8... 

 

Και άντε και διαλέγεις μία ειδικότητα, που να πρωτοκάνεις στην Αθήνα; Να κάνεις στον δήμο που έχει τις πιο πολλές θέσεις ή θα σκεφτούν όλοι το ίδιο και θα κάνουν όλοι εκεί;

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...