Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω πάρει ενα iphone 5c απο Hong Kong θα μου το στείλει με free standar intl postage. Υπάρχει περίπτωση να πληρώσω τελωνείο? Του είπα να μου το στείλει as a gift.

Δημοσ.

απο ebay το πήρα και απο καλό πωλητή οπότε δεν το φοβάμαι αυτό και στην χειρότερη αν συμβεί θα πάρω τα χρήματα μου πίσω. Το θέμα του τελωνείου είναι που με καίει..

Δημοσ.

Δεν νομίζω να περάσει αλλά πότε δεν ξέρεις αν και μπορεις να το εκτελωνισεις μονος σου με μηδενικο κοστος σχεδονς αν σου ζητησουν τιποτα τρομερο ποσο

Δημοσ.

Μηδενικό κόστος για τον εκτελωνισμό, αν τον κάνει μόνος του σε περίπτωση που το ανοίξουν. ΦΠΑ και δασμούς όμως δεν θα τα γλιτώσει.

Δημοσ.

Μηδενικό κόστος για τον εκτελωνισμό, αν τον κάνει μόνος του σε περίπτωση που το ανοίξουν. ΦΠΑ και δασμούς όμως δεν θα τα γλιτώσει.

επειδή είναι σχετικά μικρή συσκευασία και έρχεται με απλή αποστολή μήπως λίγο δύσκολο να το ανοίξουν? 

Δημοσ.

Μετραν πολλά μετα βαρος τι λεει πανω το κουτι τι κεφια εχει αυτος εκει στα γραφεια

Βαλε μπορει να υπαρξει αμφισβιτισει του τελωνειακου αναμεσα στο πακετο και το χαρτι που εχει το πακετο

Δημοσ.

Ξεχνάμε ότι ο TS παράγγειλε με free standar intl postage που σημαίνει ταχυδρομείο, δηλαδή στην Ελλάδα με ΕΛΤΑ, στα οποία δεν υπάρχει δυνατότητα να εκτελωνίσεις μόνος γιατί, εάν αποφασίσει ο τελωνειακός να εφαρμόσει τη νομοθεσία, θα προσδιορίσει τον ΦΠΑ και τα τέλη υπέρ ΕΛΤΑ και το δέμα θα προωθηθεί για παραλαβή στο γραφείο της περιοχής του παραλήπτη, όπου θα κληθεί να πληρώσει το κοστούμι.

Δημοσ.

Σωστή η παρατήρηση. Άρα ή περνάει και δεν ακουμπάει ή το σταματάνε και του έρχεται η λυπητερή κατά την παραλαβή!

Δημοσ.

δηλαδή είναι 50-50  αν θα την γλιτώσω η όχι? ο πωλητής γράφει κόστοσ 30 usd

Εξαρταται απο πολλα πραγματα.. το κοστος ειναι κατι που πλεων δεν μετραει καθολου.

Αν ειναι ελτα συστημενο και ο πωλητής ξερει τι κανει..  (οσο εχει να κανει με το και καλα τι περιερχει το πακετο) τοτε πας 70-30 υπερ σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...