pavlos1908 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Ψαχνομαι να βγαλω διπλωμα για αυτοκινητο και μιας και σπουδαζω Ηρακλειο ελεγα να βγαλω εδω και οχι στα Χανια. Εχει κανεις υποψιν του καμια καλη-φτηνη σχολη οδηγων στο Ηρακλειο; Επισης εγω ειχα δωσει διπλωμα για 50αρι μηχανακι με το παλιο συστημα που εδινες στο υπουργειο, υπαρχει περιπτωση να γλιτωσω τα σηματα επειδη ειχα δωσει τοτε (πριν 3 χρονια);
a.c.a.b Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Στα Χανιά έχω να σου προτείνω μια πολύ καλή σε περιπτωση που αποφασισεις να το βγαλεις εκει . Για Ηράκλειο δε ξέρω. 1
Haldol Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Στο Ηράκλειο τον τελευταίο μήνα από σχολές οδηγών μου έχουν πεταχτεί σε stop (2) φορές και έχουν παραβιάσει κόκκινο ενώ ερχόμουν από την άλλη μεριά της διασταύρωσης (1) φορά. Εννοείται ότι πάντα ήταν "άδειοι", ο 'δάσκαλος' έκανε τη μαλακία. Δεν υπήρχε μαθητής μέσα. Ο ένας είχε και "ταιριαστό" όνομα ... Χαρων____. (δε το έβαλα όλο) 2
Backpacker Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Έχει μια καλή και φθηνή στην οδό Μάρκου Μουσούρου σε ενα στενάκι ανάμεσα στην πλατεία Κορνάρου και τον Άγιο Μηνά...εκεί έβγαλα οταν ημουν φοιτητής. Και πολύ χαλαρός και ωραίος τύπος ο δάσκαλος...δεν με άγχωσε καθόλου γιατί είχα και μια φοβία τότε θυμάμαι πιτσιρικάς...ειναι και στενοι και περιεργοι οι δρομοι στο ηρακλειο...με άπειρους αλλους οδηγους/μαυροπουκαμισαδες με τα αγροτικα να οδηγανε σαν παρανοικοι. 1
pavlos1908 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Ευχαριστω για τις απαντησεις ως προς το ποιον να αποφυγω και ποιον μου συστηνετε. Στα Χανιά έχω να σου προτείνω μια πολύ καλή σε περιπτωση που αποφασισεις να το βγαλεις εκει . Για Ηράκλειο δε ξέρω. Απο Χανια ποιον θα ελεγες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα