Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πράγματι... θα ξεπερνάει και το 930 στις θερμοκρασίες. Βέβαια ποιός αγοράζει τέτοια κινητά για να κάνει μόνο κλήσεις και μηνύματα ώστε να προτιμήσει την υποτιθέμενη απόδοση των wp ένας Θεός ξέρει.

Δεν τα συμπαθείς ιδιαίτερα τα windows ε; :P

• Like 10
Δημοσ.

Δεν τα συμπαθείς ιδιαίτερα τα windows ε; :P

Ισχύει.  :P  Αλλά δεν θα έμπαινα στον κόπο να σχολιάσω αν δεν αναφέρονταν τέρατα κάθε φορά που βγαίνει μια είδηση για τα wp και έχω ως διαδικτυακό χόμπι να γειώνω ευχολόγια wp fans που έχουν μείνει στην εικόνα του android μέχρι το 2012.

• Like 1
Δημοσ.

Πράγματι... θα ξεπερνάει και το 930 στις θερμοκρασίες. Βέβαια ποιός αγοράζει τέτοια κινητά για να κάνει μόνο κλήσεις και μηνύματα ώστε να προτιμήσει την υποτιθέμενη απόδοση των wp ένας Θεός ξέρει.

Καλά ψάξε εσυ καμια ρομ ενώ έσκασες λεφτά για κινητό για να βγάλεις το bloatware και τα λέμε σε 2-3 μήνες που δεν θα πάρεις την τελευταία αναβάθμιση του αντροιντ και θα ξαναψαχνεσε στα φορουμς για κάτι που πλήρωσες :)
  • Like 19
Δημοσ.

Ισχύει.  :P  Αλλά δεν θα έμπαινα στον κόπο να σχολιάσω αν δεν αναφέρονταν τέρατα κάθε φορά που βγαίνει μια είδηση για τα wp και έχω ως διαδικτυακό χόμπι να γειώνω ευχολόγια wp fans που έχουν μείνει στην εικόνα του android μέχρι το 2012.

Νομίζω πάντως ότι ειδικά στις χαμηλότερες κατηγορίες τιμής είναι ό,τι πιο τίμιο μπορεί να πάρει κάποιος...

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ αυτό που πιστεύω είναι πως η ms δεν κερδιζει πολλά απο smartphones επειδή είναι τόσο καλά και κανεις δεν θέλει να πάρει καινουργιο

Δημοσ.

Καλά ψάξε εσυ καμια ρομ ενώ έσκασες λεφτά για κινητό για να βγάλεις το bloatware και τα λέμε σε 2-3 μήνες που δεν θα πάρεις την τελευταία αναβάθμιση του αντροιντ και θα ξαναψαχνεσε στα φορουμς για κάτι που πλήρωσες :)

Αυτά τα ψέματα ας πούμε δεν τα μπορώ να τα βλέπω να μένουν αναπάντητα. Και σου εξήγησα σε άλλο τοπικ οτι ένα wp περιμένει αναβαθμίσεις για να φτάσει ένα android διετίας σε επίπεδο δυνατοτήτων ακόμα κι αν το τελευταίο δεν ξαναναβαθμιστεί ποτέ του. (πχ στα windows 10 θα υπάρξει πιο ολοκληρωμένη μπάρα ειδοποιήσεων και θα πανηγυρίζεις για το update όταν ακόμα και το S advance της αδερφής μου με gingerbread έχει αυτή τη δυνατότητα! Περιμένεις πληκτρολόγιο με ελληνικό swype ενώ μια android συσκευή δεν χρειάζεται update για να την έχει αυτή τη δυνατότητα. Τα παραδείγματα είναι άπειρα αλλά εκεί το χαβά σου. Περίμενες μέχρι τον Αύγουστο και τα 8.1 για να μπορείς να ξεχωρίζεις τον ήχο κλήσεων από τον ήχο των εφαρμογών και της μουσικής! Περιμένεις να αποκτήσεις δυνατότητα να ρυθμίζεις την ένταση φωτεινότητας χωρίς συγκεκριμένα 3 mode και αυτόματη φωτεινότητα και θα το βροντοφωνάζεις ως update!)

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ αυτό που πιστεύω είναι πως η ms δεν κερδιζει πολλά απο smartphones επειδή είναι τόσο καλά και κανεις δεν θέλει να πάρει καινουργιο

Αν θες απλά fb και σερφαρισμα ναι. Μένεις κ με το 520.

Αλλα πολλοί (όπως εγω) ξεκινάμε από κάτι φθηνό να δούμε πως θα πάει και μετά αγοράζουμε νέο καλύτερο.

Αυτά τα ψέματα ας πούμε δεν τα μπορώ να τα βλέπω να μένουν αναπάντητα. Και σου εξήγησα σε άλλο τοπικ οτι ένα wp περιμένει αναβαθμίσεις για να φτάσει ένα android διετίας σε επίπεδο δυνατοτήτων ακόμα κι αν το τελευταίο δεν ξαναναβαθμιστεί ποτέ του. (πχ στα windows 10 θα υπάρξει πιο ολοκληρωμένη μπάρα ειδοποιήσεων και θα πανηγυρίζεις για το update όταν ακόμα και το S advance της αδερφής μου με gingerbread έχει αυτή τη δυνατότητα! Περιμένεις πληκτρολόγιο με ελληνικό swype ενώ μια android συσκευή δεν χρειάζεται update για την έχει αυτή τη δυνατότητα. Τα παραδείγματα είναι άπειρα αλλά εκεί το χαβά σου.)

Μόνο στην φαντασιασου ισχύουν όλα αυτά που λες.

Κυριολεκτικά όμως.

Τι να τις κάνω τις gimmick δυνατότητες όταν το κινητό δεν θα αναβαθμιστεί κ θα κολλάει στο 2μηνο;

Μην το συνεχιζεις.

Θα μας τα διαγραψουν πάλι τα ποστ.

Αγοραζε αντροιντ για να μπαίνεις στα θέματα με WP στο ινσομνια και να τα κράζεις για να πιστεύεις πως έκανες καλή αγορά.

Κλασσική βλαχονοοτροποια ;)

Τα φιλια μου

• Like 15
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτά τα ψέματα ας πούμε δεν τα μπορώ να τα βλέπω να μένουν αναπάντητα. Και σου εξήγησα σε άλλο τοπικ οτι ένα wp περιμένει αναβαθμίσεις για να φτάσει ένα android διετίας σε επίπεδο δυνατοτήτων ακόμα κι αν το τελευταίο δεν ξαναναβαθμιστεί ποτέ του. (πχ στα windows 10 θα υπάρξει πιο ολοκληρωμένη μπάρα ειδοποιήσεων και θα πανηγυρίζεις για το update όταν ακόμα και το S advance της αδερφής μου με gingerbread έχει αυτή τη δυνατότητα! Περιμένεις πληκτρολόγιο με ελληνικό swype ενώ μια android συσκευή δεν χρειάζεται update για να την έχει αυτή τη δυνατότητα. Τα παραδείγματα είναι άπειρα αλλά εκεί το χαβά σου. Περίμενες μέχρι τον Αύγουστο και τα 8.1 για να μπορείς να ξεχωρίζεις τον ήχο κλήσεων από τον ήχο των εφαρμογών και της μουσικής! Περιμένεις να αποκτήσεις δυνατότητα να ρυθμίζεις την ένταση φωτεινότητας χωρίς συγκεκριμένα 3 mode και αυτόματη φωτεινότητα και θα το βροντοφωνάζεις ως update!)

Πωπω! Έτσι γειώνεις WP fans; Σμπαράλια γίναμε.

(Δεν έχω smartphone-δε με ενθουσιάζουν, αλλά αν είχα θα είχα μόνο Lumia).

Επεξ/σία από gon1332
  • Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...