Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά πότε θα σταματήσετε να τσακώνεστε για τις εταιρίες? Σαν να βρίσκομαι σε καφενείο και να ακούω τους μπάρμπες να τσακώνονται για τα κλασσικά θέματα παο-ολυμπιακός, πασόκ-νδ κτλ. Ο καθένας κάνει μια επιλογή. Εσύ πήρες android ο άλλος πήρε wp. Για ποιό λόγο να προσπαθήσεις να του "προωθήσεις" την επιλογή σου ως ανώτερη από τη δική του? Ξέρεις μήπως τις εμπειρίες του και τις ανάγκες του? Ή μήπως θεωρείς ότι όλοι έχουν τις ίδιες με εσένα? Δεν διαφωνώ ότι κάθε λειτουργικό έχει τα υπέρ και τα κατά του, όμως το να συγκρίνεις τα υπέρ του ενός με τα κατά του άλλου είναι το λιγότερο άδικο και ανούσιο. Για παράδειγμα εγώ έχω ένα lumia 520. το πήρα πριν 1,5 χρόνο. Στο price range του υπήρχαν smartphones από το αντίπαλο στρατόπεδο. Η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα android γιατί μου αρέσει να πειραματίζομαι με τα κινητά μου, όμως τι να το κάνω που σε ένα διάστημα 6 μηνών θα ξεκινούσαν τα κολλήματα? Έτσι κατέληξα στο 520. Με λίγα λόγια ο καθένας κάνει τις επιλογές του με βάση τις ανάγκες του και δεν χρειάζεται να "πιανόμαστε στα χέρια" γι' αυτό.

• Like 3
  • Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να δουνε και λιγο το βαρος εκει στην ms γιατι το 930 ειναι μεγεθος νεξους-g2 και κανεις ποντικια μονο που το κρατας.

Τέτοιες ηλιθιότητες δεν μας ενδιαφέρουν...καλύτερα το κινητό να είναι 150-170γρ. βαρύ και 10 χιλιοστά χοντρό και να έχει μπαταρία διάρκεια μιάμιση μέρας και ποιότητα που να την νιώθεις όταν το πιάνεις παρά να είναι φέτα, να λυγίζει και να είναι ελαφρύ (πράγμα που δεν οφέλησε ΚΑΝΕΝΑΝ, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!)...αυτές οι σκέψεις και οι δηθεν ανάγκες είναι το αποτέλεσμα του marketing που σας έχει περάσει η Apple και η κάθε Apple και έχουν στοιχήσει αρκετά στην εργονομία και στην πρακτικότητα των συσκευών που πλέον έχουν γίνει εργαλείο με το οποίο ασχολούμαστε τις περισότερες ώρες της ημέρας μας...ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ!!!

χωρίς παρεξήγηση φίλος..δεν κάνω προσωπική επίθεση σε σένα..αλλά στην πλύση εγκεφάλου για τις ψεύτικες ανάγκες που δημιουργεί η Μηλιά..

• Like 7
Δημοσ.

Πωπω παιδια παρακολουθονταςτην συζητηση βλεπω μια κοντρα με window android λες και ειναι δικες μας οι εταιριες και μας τις εθιξαν....σαν κατοχος λουμια 930 το κινητο ειναι με ελευθερο χωρο 1μισι γιγα και πεταει ακομα...αλλα και σαν κατοχος 3 μηνες πριν android αντικειμενικα αφου εχω εμπειρια και απο τα δυο, τα windows ειναι πολυ πιο σφαιρα απο τα android...οποιος θαβει τα windows καλο ειναι να το κανει εχωντας μια εμπειρια και απο τα δυο για να ειναι πιο αντικειμενικος και οχι απλα επειδη δεν του αρεσει το σχημα η τα live tiles...

• Like 6
Δημοσ.

Πωπω παιδια παρακολουθονταςτην συζητηση βλεπω μια κοντρα με window android λες και ειναι δικες μας οι εταιριες και μας τις εθιξαν....σαν κατοχος λουμια 930 το κινητο ειναι με ελευθερο χωρο 1μισι γιγα και πεταει ακομα...αλλα και σαν κατοχος 3 μηνες πριν android αντικειμενικα αφου εχω εμπειρια και απο τα δυο, τα windows ειναι πολυ πιο σφαιρα απο τα android...οποιος θαβει τα windows καλο ειναι να το κανει εχωντας μια εμπειρια και απο τα δυο για να ειναι πιο αντικειμενικος και οχι απλα επειδη δεν του αρεσει το σχημα η τα live tiles...

Είχες πριν κινητό android με ανάλογο hardware; Ποιο;

Δημοσ.

Η δική μου εμπειρία λέει ότι τουλάχιστον σε τιμές γύρω στα 100€ τα windows πάνε καλύτερα. Άρα όποιος δεν θέλει να δώσει πολλά καλό είναι να ρίξει μια ματιά σε windows phone!

• Like 3
Δημοσ.

Είχες πριν κινητό android με ανάλογο hardware; Ποιο;

ειχα s5 galaxy...απλα αφου το συνηθισα καμια εβδομαδα μιας και ειναι τελειος διαφορετικο, παρατηρησα πως στην καθημερινοτητα μου ειχα και εχω ακομα ενα πιο ανετο κινητο, πιο σφαιρατο αντικειμενικα, lag ουτε για δειγμα και ενταξει τωρα αμα δεν βρηκα quizdom παραδειγμα, δεν χαθηκε και ο κοσμος, αυτα παντως που ηθελα να βρω τα βρηκα και με το παραπανω...παντως πολυ κοσμος μου λεει μα καλα windows phone εχεις? μουφα ειναι...και λεω ειχες και ξενερωσες?(φανταζομαι θα ειχαν) και μου απαντανε οχι....ε τοτε τι να πω χαχα...

• Like 2
Δημοσ.

Άμα είναι αυτό τότε μιλάμε για απίστευτο design.

Πωωω μην μας δείχνεις τέτοια...εντάξει και αυτή και η φώτο του άρθρου είναι καθαρά concept και κατά 99% θα είναι διαφορετικό το design...αλλά αυτή που έβαλες είναι κόλαση...όσο fake και να είναι...

• Like 1
Δημοσ.

Πωωω μην μας δείχνεις τέτοια...εντάξει και αυτή και η φώτο του άρθρου είναι καθαρά concept και κατά 99% θα είναι διαφορετικό το design...αλλά αυτή που έβαλες είναι κόλαση...όσο fake και να είναι...

Πάρε άλλη μια να κολαστείς περισσότερο...  :-D  :-D

post-201035-0-29139900-1429810749_thumb.jpg

• Like 4
Δημοσ.

απο 920 πηγα σε 930 και θα παω σε 940 με κλειστα ματια, αυτα τα bezels απο κατω να μειωσουν λιγο και θα μιλαμε για το απολυτο κινητο. Α ναι και λιγο μεγαλυτερη μπαταρια.

Οθοναρα?τσεκ

Καμεραρα μπρος πισω? τσεκ

Κατασκευαστικα μερη?τσεκ

καταγραφη ηχου?Μαλακα, καρατσεκ σε συναυλιες χεβυ μεταλ το μηλοτηλεφωνο (5ς) πηγαινε για βρουβες με τιγκα μπουκωμενο ηχο, το S5 ηταν σε σαφως καλυτερα επιπεδα, το 930 ηταν λες και ακουγες τον ηχο μεσα απο την κονσολα, κρυσταλλο το μαμιδι.

Θα ειναι κινηταρα. Μακαρι να πουν κατι στην build

• Like 2
Δημοσ.

Οταν ο μεσος χρηστης καλυπτεται απο ενα 535 το οποιο εχει ισοπεδωσει τις πωλησεις του αντροιντ κατα κανονα.και ο δηθεν προχωρημενος απο αυτους που σχολιαζουν βγαζουν φωτο και σερφαρουν,ενα WP ισως ειναι η καλυτερη επιλογη με γνωμωνα την αποδοση.γιατι περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.ξανα λεω την αποδοση.τωρα οι μυρωδιες που βγαινουν και το παιζουν ψαγμενοι και δεν εχουν χρησιμοποιησει ποτε το s pen απο το note για το οποιο εδωσαν ενα σκασμο λεφτα ειναι αναμενομενο να ζοριζονται

• Like 5
Δημοσ.

τωρα οι μυρωδιες που βγαινουν και το παιζουν ψαγμενοι και δεν εχουν χρησιμοποιησει ποτε το s pen απο το note για το οποιο εδωσαν ενα σκασμο λεφτα ειναι αναμενομενο να ζοριζονται

Σωστότατος...πωωω τι είπε το παλικάρι..και πίστεψε με..η περίπτωση σου ισχύει για πολύ περισότερους "ψαγμένους" απο ότι φαντάζεσαι..

Δημοσ.

Ο,τι και να λετε για m$ η αληθεια ειναι οτι θελει και το android να τα παει καλα, αφου της σκανε ενα σκασμο λεφτα ολοι (lg, sony, samsung κλπ. κλπ.) για δικαιωματα σε πατεντες. Μην ξεχναμε οτι οι google & m$ εχουν κοινα συμφεροντα απο τις πατεντες. Αρα ειναι ασκοπο να φανατιζεστε...εξαλλου αυτο θελουν. Το φανατικο κοινο ειναι η μονιμη πηγη εσοδων για τις εταιριες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...