spirostgm Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Κι εγώ έχω 568 εφαρμογές στο Note, σύμφωνα με την λογική ορισμένων εδώ θα έπρεπε να είχε κλαταρει επειδή είναι android. ποιο note?
fotis menidi Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Ηθελα να ρωτησω flash player υποστηριζουν τα wp?
king2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Εδώ δεν κολλάει το Lumia 620 μου με 217 εφαρμογές που είναι low end Φαντάσου κινητά σαν τα Lumia 930 και 1520 που είναι high end Κανεις δεν είπε οτι ενα lumia θα κολλούσε με τόσες εφαρμογες.Ξανά διάβασε τι έγραψα.Όλοι γράφουν οτι ενα android σε λίγους μηνες αρχίζει να κολλάει.Δεν ισχυει με τις τελευταίες εκδόσεις. Και επίσης στο Νότε έχω αρκετα widgets/live wallpaper με πολλά πειράγματα και lag 0.Τα wp/ios είναι αρκετά πιο απλα σαν λειτουργικά σε αυτά τα θεματα.Δεν εχουν κατι βαρύ για να υπάρξει lag. Δείτε 2 βιντεακια που τα τραβηξα απο το κινητό μου http://youtu.be/dnAZOe_f5ow https://youtu.be/nEBHmE6pt74 Δεν γίνετε με κανενα άλλο λειτουργικό αυτό.Και είναι κάτι που χρησιμοποιώ συνέχεια.
DoYouNote Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 ποιο note?Το 3. Τα videos παραπάνω δείχνουν το πως θα έπρεπε να είναι ένα σύγχρονο λειτουργικό που σέβεται τον εαυτό του. Και πανε οι άλλοι με σφεντόνες νομίζοντας οτι αν βγει Lumia με 810 θα κοντράρει ποιόν ακριβώς; Του χρόνου τα ίδια θα λέμε για τα 11.
tsalin Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δεν μπορείς τρολλάρεις... Τι συγκρίνεις ακριβώς, λειτουργικά ή συσκευές??? Έχεις multitasking σε συσκευή που κοστίζει 800€... αν δεν είχες θα ήταν πρόβλημα. Εξαιρετικό video... πραγματικά και χωρίς πλάκα... δεν κολλάει καθόλου... όμως τι ROM είπαμε φοράει το τηλέφωνο? Είναι custom, η εργοστασιακή? Πόσος κόσμος νομίζεις ότι μπορεί ή θέλει να κάνει root και ξαναπέρασμα της ROM σε ένα τηλέφωνο που αγόρασε 800€? Έλεος...
king2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δεν μπορείς τρολλάρεις... Τι συγκρίνεις ακριβώς, λειτουργικά ή συσκευές??? Έχεις multitasking σε συσκευή που κοστίζει 800€... αν δεν είχες θα ήταν πρόβλημα. Εξαιρετικό video... πραγματικά και χωρίς πλάκα... δεν κολλάει καθόλου... όμως τι ROM είπαμε φοράει το τηλέφωνο? Είναι custom, η εργοστασιακή? Πόσος κόσμος νομίζεις ότι μπορεί ή θέλει να κάνει root και ξαναπέρασμα της ROM σε ένα τηλέφωνο που αγόρασε 800€? Έλεος... Το κινητό αγοράστηκε πέρσι Απρίλιο στα 401 ευρώ.Έβαλα κατευθείαν custom rom σε λιγοτερο απο 30 λεπτα και είχα το παραπανω αποτέλεσμα.Ουτε χρονο θέλει ουτε πολλά χρήματα.Μεράκι θέλει και υπομονή να πέσουν οι τιμες σε φυσιολογικά επίπεδα.
tsalin Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 1. Το πόσο το πήρες δεν έχει σημασία... η αξία για την σύγκριση είναι αυτή της 1ης ημέρας και αυτή είναι κάπου στα 800€. 2. Λες ότι έχασες 30 λεπτά μόνο. Εγώ λέω ότι έχεις χάσει και άλλα αν το καλοψάξουμε. Είσι βέβαιος ότι η συγκεκριμένη ROM είναι 100% εντάξει? Την έχεις φτιάξει εσύ, ή την πήρες από το XDA? Είσαι βέβαιος ότι η απόδοση όλων των υποσυστημάτων είναι εντάξει? Είσαι σίγουρος ότι δεν έχει τρύπες??? 3. Σε κάθε περίπτωση custom ROM δεν μπορεί και δεν πρέπει να βάλει ο καθένας. Δεν συζητάμε για την ικανότητα του κάθε χρήστη, αλλά για το ίδιο το λειτουργικό.
king2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 1. Το πόσο το πήρες δεν έχει σημασία... η αξία για την σύγκριση είναι αυτή της 1ης ημέρας και αυτή είναι κάπου στα 800€. 2. Λες ότι έχασες 30 λεπτά μόνο. Εγώ λέω ότι έχεις χάσει και άλλα αν το καλοψάξουμε. Είσι βέβαιος ότι η συγκεκριμένη ROM είναι 100% εντάξει? Την έχεις φτιάξει εσύ, ή την πήρες από το XDA? Είσαι βέβαιος ότι η απόδοση όλων των υποσυστημάτων είναι εντάξει? Είσαι σίγουρος ότι δεν έχει τρύπες??? 3. Σε κάθε περίπτωση custom ROM δεν μπορεί και δεν πρέπει να βάλει ο καθένας. Δεν συζητάμε για την ικανότητα του κάθε χρήστη, αλλά για το ίδιο το λειτουργικό. Δεν λέω οτι έχασα 30 λεπτα.Λέω οτι αφιέρωσα 30 λεπτα σε κατι που αγαπάω και μου αρέσει.Οποιος το βλέπει σαν χάσιμο χρονου καλυτερα να μην μπερδευετε με τέτοια.Η συγκεκριμενη ρομ ειναι η xnote.Δούλευε απροβληματιστα ποτε δεν μου δημιούργησε κανένα θέμα πουθενά.Είχα 0 bloatware και με ενα σωρό εφαρμογές δικες μου να τρέχουν το κινητό ηταν όσο πιο smooth γίνετε.Τώρα είμαι με lolipop 5.1.1. Για το 3 που λες βεβαίως και δεν είναι για τον καθένα.Έχω αναλάβει αρκετά κινητά φίλων που μου έλεγαν οτι όλο κολλάνε και τώρα τα έχουν και τα χαίρονται. Για μένα λοιπον ενα lumia 940 φαντάζει αναπειρο όσο καλο και αν είναι σε θέμα απόδοσης.
tsalin Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δεν λέω οτι έχασα 30 λεπτα.Λέω οτι αφιέρωσα 30 λεπτα σε κατι που αγαπάω και μου αρέσει.Οποιος το βλέπει σαν χάσιμο χρονου καλυτερα να μην μπερδευετε με τέτοια.Η συγκεκριμενη ρομ ειναι η xnote.Δούλευε απροβληματιστα ποτε δεν μου δημιούργησε κανένα θέμα πουθενά.Είχα 0 bloatware και με ενα σωρό εφαρμογές δικες μου να τρέχουν το κινητό ηταν όσο πιο smooth γίνετε.Τώρα είμαι με lolipop 5.1.1. Για το 3 που λες βεβαίως και δεν είναι για τον καθένα.Έχω αναλάβει αρκετά κινητά φίλων που μου έλεγαν οτι όλο κολλάνε και τώρα τα έχουν και τα χαίρονται. Για μένα λοιπον ενα lumia 940 φαντάζει αναπειρο όσο καλο και αν είναι σε θέμα απόδοσης. Συμφωνούμε, ας μείνουμε ότι για σένα που έχεις την γνώση να πειράξεις τη συσκευή σου το WP δεν κάνει... 1
tulipas Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δεν λέω οτι έχασα 30 λεπτα.Λέω οτι αφιέρωσα 30 λεπτα σε κατι που αγαπάω και μου αρέσει.Οποιος το βλέπει σαν χάσιμο χρονου καλυτερα να μην μπερδευετε με τέτοια.Η συγκεκριμενη ρομ ειναι η xnote.Δούλευε απροβληματιστα ποτε δεν μου δημιούργησε κανένα θέμα πουθενά.Είχα 0 bloatware και με ενα σωρό εφαρμογές δικες μου να τρέχουν το κινητό ηταν όσο πιο smooth γίνετε.Τώρα είμαι με lolipop 5.1.1. Για το 3 που λες βεβαίως και δεν είναι για τον καθένα.Έχω αναλάβει αρκετά κινητά φίλων που μου έλεγαν οτι όλο κολλάνε και τώρα τα έχουν και τα χαίρονται. Για μένα λοιπον ενα lumia 940 φαντάζει αναπειρο όσο καλο και αν είναι σε θέμα απόδοσης. Ανάπηρο για ποιο λόγο ακριβώς;Επειδή δεν μπορείς να το "πειράξεις" ; Τι άλλο θα διαβάσουμε θεε μου. Εμένα ανάπηρο μου φαίνεται ένα κινητό που κάνει 800€ και αν δεν το πειράξεις θα κολλάει 1
king2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Συμφωνούμε, ας μείνουμε ότι για σένα που έχεις την γνώση να πειράξεις τη συσκευή σου το WP δεν κάνει... Έτσι ακριβως. Ανάπηρο για ποιο λόγο ακριβώς; Επειδή δεν μπορείς να το "πειράξεις" ; Τι άλλο θα διαβάσουμε θεε μου. Εμένα ανάπηρο μου φαίνεται ένα κινητό που κάνει 800€ και αν δεν το πειράξεις θα κολλάει Ανάπηρο γιατί δεν κανει ουτε το 1/100 απο οτι το κινητό παραπανω.Με πείραγμα η χωρίς.800 ευρώ δεν ειναι η αξία κανενός κινητού και ουτε θα εδινα τοσα.400 max αξίζει το κάθε κινητό.Τώρα αν κάθε εταιρία θέλει να βγάζει τρέλα κέρδη δεν με αφορα.Αυτοι που αγοράζουν τα κινητά 800-1000 ευρώ φαινετε έχουν πολλά χρήματα και δεν τους νοιάζει να περιμένουν 3-4 μηνες ώστε να γλιτώσουν 300-400 ευρώ.Εμένα με νοιαζει.
bill81 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Έκαναν κάτι για της εφαρμογές Λέγεται universal apps και τώρα με τα 10 θα δεις τι θα γίνει με το store Το γνωρίζω αλλα προςτο παρόν πολλές από αυτές που χρησιμοποιώ δεν είναι διαθέσιμες σαν universal οπότε περιμένω......... Αν δεν υπάρχουν εφαρμογές, δεν πα να είναι το καλύτερο λειτουργικό (που δεν είναι ακόμα), δεν παει να έχει καλές τιμές και καλά τηλέφωνα, δεν θα πάω εκεί αν είναι να χάσω σε λειτουργικότητα. Όταν είναι έτοιμοι το ξανασυζητάμε είμαι πρόθυμος να του δώσω ευκαιρία. Δεν είμαι fan κανενός κατασκευαστή και λειτουργικού, όλα έχουν + και -. Αυτή την στιγμή εμένα προσωπικά με τα μειον του βέβαια, με καλύπτει περισσότερο από όλα το android.
tulipas Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Το γνωρίζω αλλα προςτο παρόν πολλές από αυτές που χρησιμοποιώ δεν είναι διαθέσιμες σαν universal οπότε περιμένω..........Καμια σχέση η universal των 8.1 με των 10.Θα καταλάβεις τι εννοώ σε λίγο καιρό
Jophiel Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δεν λέω οτι έχασα 30 λεπτα.Λέω οτι αφιέρωσα 30 λεπτα σε κατι που αγαπάω και μου αρέσει.Οποιος το βλέπει σαν χάσιμο χρονου καλυτερα να μην μπερδευετε με τέτοια.Η συγκεκριμενη ρομ ειναι η xnote.Δούλευε απροβληματιστα ποτε δεν μου δημιούργησε κανένα θέμα πουθενά.Είχα 0 bloatware και με ενα σωρό εφαρμογές δικες μου να τρέχουν το κινητό ηταν όσο πιο smooth γίνετε.Τώρα είμαι με lolipop 5.1.1. Για το 3 που λες βεβαίως και δεν είναι για τον καθένα.Έχω αναλάβει αρκετά κινητά φίλων που μου έλεγαν οτι όλο κολλάνε και τώρα τα έχουν και τα χαίρονται. Για μένα λοιπον ενα lumia 940 φαντάζει αναπειρο όσο καλο και αν είναι σε θέμα απόδοσης. Έχασες 30 λεπτά για να την περάσεις μόνο. Το να την βρεις, να διαβάσεις σχόλια για την απόδοσή της, να διαβάσεις τον τρόπο να την περάσεις, να κρατήσεις backup την αρχική ROM κτλ είναι χρόνος που, στους περισσότερους τουλάχιστον, μεταφράζεται σε μέρες ή βδομάδες. Ανάλογα με τη γνώση και τη σχολάστικότητα του καθενός. Επίσης έκανες όλα τα παραπάνω για να τρέχει αξιοπρεπώς το android και έβγαλες, ταυτόχρονα, τη συσκευή σου εκτός εγγύησης. Αν πάθει κάποια βλάβη πχ να μην κάνει καλή επαφή η USB, τότε δε θα μπορέσεις να επαναφέρεις την αρχική ROM (για να ξεγελάσεις το service) και δεν θα έχεις εγγύηση σε ένα κινητό των 800€ (ή και 400€). Δικαίωμά σου, αλλά αυτό είναι ρίσκο που προσωπικά δεν θα έπαιρνα ποτέ. Επιπλέον στα WP έχεις την επιλογή να επιλέξεις ποιες εφαρμογές φορτώνονται στη RAM και έχουν την δυνατότητα να τρέχουν στο παρασκήνιο χωρίς "root", σε ένα android δεν γίνεται (γιατί άραγε;..). Αν θέλεις να πειράζεις πράγματα έχεις την επιλογή να επιλέξεις ότι είσαι developer (κανένας δεν το ελέγχει) στη MS και σου ξεκλειδώσουν κάποιες δυνατότητες των WP (όπως πχ το να περνάς εφαρμογές εκτός store), ενώ παραμένεις εντός εγγύησης. Τα android δεν κολλάνε με τον καιρό, αλλά με τις άπειρες εφαρμογές, που τρέχουν στο παρασκήνιο χωρίς την άδειά σου. Η λύση είναι να κάνεις root (και να ξεγελάσεις το Knox, αν πρόκειται για Samsung) και να εγκαταστήσεις αμφιβόλου ποιότητας software που κάνει το εξής απλό: σε βοηθάει να ελέγξεις ποιες εφαρμογές τρέχουν στο παρασκήνιο του τηλεφώνου ΣΟΥ. Το δικό ΣΟΥ τηλάφωνο, αυτό που πλήρωσες 100δες ευρώ για να το αποκτήσεις... Οι αναβαθμίσεις software καλύπτουν και τα κενά ασφαλείας, οπότε έχουν μεγάλο νόημα, ειδικά σε mobile συσκευές. Οπότε ατάκες του τύπου "τα android δε χρειάζονται updates, αφού είναι πλήρη από την 2.3.6" είναι άτοπες. Το κάθε λειτουργικό έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και τα WP είναι, πλέον, απόλυτα ανταγωνιστικά και καλό θα είναι να έχεις συμβιώσει με ένα λειτουργικό πριν γράψεις τα μειονεκτήματά του ή να το έχεις ψάξει πολύ πριν γράψεις. Ανάπηρο δεν είναι κανένα λειτουργικό πια, απλά απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό και εξυπηρετουν τα συμφέροντα των εταιρειών που τα παράγουν, όπως και τη γενική φιλοσοφία τους.
Jophiel Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Έτσι ακριβως. Ανάπηρο γιατί δεν κανει ουτε το 1/100 απο οτι το κινητό παραπανω.Με πείραγμα η χωρίς.800 ευρώ δεν ειναι η αξία κανενός κινητού και ουτε θα εδινα τοσα.400 max αξίζει το κάθε κινητό.Τώρα αν κάθε εταιρία θέλει να βγάζει τρέλα κέρδη δεν με αφορα.Αυτοι που αγοράζουν τα κινητά 800-1000 ευρώ φαινετε έχουν πολλά χρήματα και δεν τους νοιάζει να περιμένουν 3-4 μηνες ώστε να γλιτώσουν 300-400 ευρώ.Εμένα με νοιαζει. Γράψε μου κάποια από τα 99 παραπάνω πράγματα, που ζητάει κάποιος από ένα κινητό και τα κάνεις με ένα android αλλά όχι με ένα WP. Εκτός κι αν το μπερδεύεις με το "γίνονται με διαφορετικό τρόπο", όπου και θα συμφωνήσω, αλλά το κάθε λειτουργικό έχει το δικό του "χαρακτήρα"...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα