tulipas Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Έτσι ακριβως. Ανάπηρο γιατί δεν κανει ουτε το 1/100 απο οτι το κινητό παραπανω.Με πείραγμα η χωρίς.800 ευρώ δεν ειναι η αξία κανενός κινητού και ουτε θα εδινα τοσα.400 max αξίζει το κάθε κινητό.Τώρα αν κάθε εταιρία θέλει να βγάζει τρέλα κέρδη δεν με αφορα.Αυτοι που αγοράζουν τα κινητά 800-1000 ευρώ φαινετε έχουν πολλά χρήματα και δεν τους νοιάζει να περιμένουν 3-4 μηνες ώστε να γλιτώσουν 300-400 ευρώ.Εμένα με νοιαζει. Τι δεν μπορεί να κάνει ένα Lumia 1520 που μπορεί να κάνει το note πέρα από το useless/gimmick feature της dual screen? Να σου πω εγώ; Τίποτα. Πιθανότατα το note να θέλει ρομ πρώτα σαν το δικό σου γιατί θα λαγκαρει στο vs η "κινηταρα" των 800 ευρώ. __________ Νταξει μας μας τα έκανες τσουρέκια Δεν θέλεις λουμια, οκ, λοςπου όμως. Θα τα πούμε στην επόμενη έκδοση αντροιντ που δεν θα την πάρει το κιν σου meanwhile στα WP ξέρεις τι γίνεται. 1
Jophiel Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Θα τα πούμε στην επόμενη έκδοση αντροιντ που δεν θα την πάρει το κιν σου meanwhile στα WP ξέρεις τι γίνεται. Εδώ δεν ξέρει τί γίνεται σε αυτή θα ξέρει και στην επόμενη; 1
Jophiel Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Συμφωνούμε, ας μείνουμε ότι για σένα που έχεις την γνώση να πειράξεις τη συσκευή σου το WP δεν κάνει... Αν έχεις τη διάθεση να πειράζεις το κινητό σου για να κάνει τα αυτονόητα δεν πειράζει. Τη γνώση όλοι μπορούν να την αποκτήσουν, δεν είναι μυστική. Θάρρος χρειάζεται και χρήμα στην άκρη, σε περίπτωση που πάθει κατι και δεν μπορείς να επαναφέρεις την αρχική ROM για να ξεγελάσεις το service. Αλλά ο καθένας ξοδεύει τα χρήματά του όπως θέλει...
bill81 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Καμια σχέση η universal των 8.1 με των 10. Θα καταλάβεις τι εννοώ σε λίγο καιρό Αυτό κάνω φίλε μου όπως είπα και πριν, περιμένω να δω.
ilektrolo Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Ο καθένας γράφει το μακρύ και το κοντό του. Ο τουλίπας ή αλλιώς windows8 για τους πιο παλιούς αν θυμούνται, ο υπασπιστης των wp.κάποιοι άλλοι γράφουν και ψέματα ότι είχαν και togles στα wp ή ότι έχουν και τώρα.δειτε πως λειτουργεί η υλοποίηση στα Android και μετά σχολιάστε. Νομίζετε ότι το Android έχει μείνει στην έκδοση 2 και λέτε για roms κλπ. Lumia 920 είχα και σταμάτησα να το χρησιμοποιώ και ηρέμησα. Τα σιχάθηκα και ακομα πιο πολύ τα φανμποις του. Όσο για το κινητό να κοιτάξει να βγάλει κανα φθηνό της προκοπής ή το φημολογουμενο Lumia με τις 3d δυνατοτητες. 1
DoYouNote Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Του τα κάναμε τσουρέκια του tulipa που δεν βρίσκει τι να πει. Βέβαια το Note δεν χρειάζεται custom rom για να τρέξει ομαλά και με 4 εφαρμογές ταυτόχρονα ανοιχτές αλλά οκ. Ας συνεχίσουμε στο θέμα μας, έρχονται τα 940 που θα κατατροπωσουν τις android ναυαρχίδες και τα windows 10 που θα έχουν τις υπέροχες εφαρμογές του windows market παντού. 1
tsalin Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Έτσι ακριβως. Ανάπηρο γιατί δεν κανει ουτε το 1/100 απο οτι το κινητό παραπανω.Με πείραγμα η χωρίς.800 ευρώ δεν ειναι η αξία κανενός κινητού και ουτε θα εδινα τοσα.400 max αξίζει το κάθε κινητό.Τώρα αν κάθε εταιρία θέλει να βγάζει τρέλα κέρδη δεν με αφορα.Αυτοι που αγοράζουν τα κινητά 800-1000 ευρώ φαινετε έχουν πολλά χρήματα και δεν τους νοιάζει να περιμένουν 3-4 μηνες ώστε να γλιτώσουν 300-400 ευρώ.Εμένα με νοιαζει. Μα για να συγκρίνεις μία συσκευή πρέπει να έχεις ενιαίο μέτρο. Δεν μπορείς να λες ότι το πήρες 400Ε και για αυτό είναι ΟΚ. Δεν είναι η τιμή του 400Ε αλλά 800Ε, αλλιώς να συζητήσουμε όταν η τιμή του M$ έχει πέσει στην μέση... Σε σχέση με τα apps, εξαρτάται τι θέλει κανείς. Εγώ πάντω όσο και αν αντιπαθώ την M$ δεν μπορώ να βρω κάτι που να υστερεί... Εξαιρούνται ειδικές εφαρμογές, αλλά και πάλι... Επανέρχομαι σε σχέση με τις custom ROMs... Αν την ROM δεν την έχεις μαγειρέψει εσύ, δεν μπορείς να ξέρεις τι κώδικα έχει. Αν αυτό είναι ΟΚ για σένα πάσο, αλλά μου φαίνεται λάθος για κάποιον που "ξέρει" και θέλει να έχει τον έλεγχο της συσκευής του... και στο λέει αυτό κάποιος που μαγείρευε Roms την εποχή των Windows phones της HTC... Τέλος συζητάμε τι... ότι είναι εντάξει να πρέπει να πειράξεις μία συσκευή 800Ε για να παίζει σωστά...?
tulipas Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Ο καθένας γράφει το μακρύ και το κοντό του. Ο τουλίπας ή αλλιώς windows8 για τους πιο παλιούς αν θυμούνται, ο υπασπιστης των wp.Είστε σε θέμα με WP φίλοι μου lagdroid boys στα @@ μας για το note και κάθε αντροιντ συσκευή. Btw είχα και άλλο account Slim_And_Shady Και κάνα 3 ακόμα αλλά δεν θυμάμαι names Το επόμενο μου θα είναι πολύ γαματο name στο υπόσχομαι Του τα κάναμε τσουρέκια του tulipa που δεν βρίσκει τι να πει. Βέβαια το Note δεν χρειάζεται custom rom για να τρέξει ομαλά και με 4 εφαρμογές ταυτόχρονα ανοιχτές αλλά οκ. Ας συνεχίσουμε στο θέμα μας, έρχονται τα 940 που θα κατατροπωσουν τις android ναυαρχίδες και τα windows 10 που θα έχουν τις υπέροχες εφαρμογές του windows market παντού.Απαντάω μόνο σε αυτούς που έχουν σωστά επιχειρήματα και φαίνονται πως ξέρουν έστω 1-2 πράγματα.Κάτι άσχετοι πάλι που πιστεύουν πως χρειαζόμασταν action center για να ανοίξουμε το wifi μας είναι απλά για ανεγκέφαλοι androidαδες υποστηρικτές σε θέμα με τα WP που όταν ακούσουν για lag τάχα δεν κολλάνε τα κινητά τους και είναι όλο ερωτήσεις στο σεξιον του αντροιντ στο ινσομνια σε φάση "πως φτιάχνεται αυτό" "γιατί δεν λειτουργεί εκείνο?" "πως να κάνω τη συσσκευη μου να μην κολλάει" Τέλος συζητάμε τι... ότι είναι εντάξει να πρέπει να πειράξεις μία συσκευή 800Ε για να παίζει σωστά...? ήρθες στα λόγια μου μπρο
giodoul Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Διαβλεπω curved οθονη στο εικονιζομενο μοντελο?????
tulipas Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Διαβλεπω curved οθονη στο εικονιζομενο μοντελο?????Concept είναι btw
king2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Λοιπον επειδή πολλά ειπαμε-ειπατε δεν είναι τα 99 πραγματα παραπανω που κανει ενα android αλλά το πως τα κανει η ευκολία που τα κανει.Ενα android το φέρνεις στα μετρα σου ειτε έχει κnox ειτε όχι.Γίνετε ροοτ χωρίς πείραγμα το knox για όσους λενε για την εγγύηση.Είχα symbian πήγα σε huawei/lg/samsung.Θα πήγαινα και σε lumia αν μπορουσα να κάνω οτι κάνω με ενα android η με την ευκολία που το κάνω.Δεν μένω στο gimmick ενος android αυτό το αφήνω στην ακρη είναι στο αισθητικό κομματι αλλά στις λειτουργίες που με διευκολύνουν πραγματικα στην καθημερινότητα μου. Ξέρω και απο wp και απο ios και απο android.Τα έχω δουλέψει και τα 3 λειτουργικά. Για το παιδι που είπε για τις rom εφτιαχνα roms για το ideos x5 pro οποτε γνωρίζω τι έχει η κάθε rom στο κάθε κινητό που φλασαρω. Οποιος διαφωνεί παρακαλώ να απαντήσει ευγενικά ώστε να υπάρξει μια σωστη συζήτηση.Κολλήματα δεν έχω με καμια εταιρια/λειτουργικό.
tulipas Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Λοιπον επειδή πολλά ειπαμε-ειπατε δεν είναι τα 99 πραγματα παραπανω που κανει ενα android αλλά το πως τα κανει η ευκολία που τα κανει.Ενα android το φέρνεις στα μετρα σου ειτε έχει κnox ειτε όχι.Γίνετε ροοτ χωρίς πείραγμα το knox για όσους λενε για την εγγύηση.Είχα symbian πήγα σε huawei/lg/samsung.Θα πήγαινα και σε lumia αν μπορουσα να κάνω οτι κάνω με ενα android η με την ευκολία που το κάνω.Δεν μένω στο gimmick ενος android αυτό το αφήνω στην ακρη είναι στο αισθητικό κομματι αλλά στις λειτουργίες που με διευκολύνουν πραγματικα στην καθημερινότητα μου. Ξέρω και απο wp και απο ios και απο android.Τα έχω δουλέψει και τα 3 λειτουργικά. Για το παιδι που είπε για τις rom εφτιαχνα roms για το ideos x5 pro οποτε γνωρίζω τι έχει η κάθε rom στο κάθε κινητό που φλασαρω. Οποιος διαφωνεί παρακαλώ να απαντήσει ευγενικά ώστε να υπάρξει μια σωστη συζήτηση.Κολλήματα δεν έχω με καμια εταιρια/λειτουργικό. Δυστυχώς θα μιλήσω ευγενικά γιατί βαριέμαι να φτιάχνω άλλο ακαουντ μετά, και θα λήξει εδώ. Όπως είπες το αντροιντ πρέπει να το φέρεις στα μέτρα σου (κάτι που το 90% εκεί έξω δεν ξέρει) στα Lumia δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα τέτοιο για να είναι γρήγορο και lagfree. Αυτός είναι ένας μεγάλος λόγος που προτιμάμε Lumia πέρα από τις κάμερες και όλα τα άλλα που προσφέρουν. The end.
Jophiel Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Λοιπον επειδή πολλά ειπαμε-ειπατε δεν είναι τα 99 πραγματα παραπανω που κανει ενα android αλλά το πως τα κανει η ευκολία που τα κανει. Άρα δεν κάνει 99 πράγματα παραπάνω, όπως αρχικά έγραψες... Οκ, το προσπερνώ. Πώς τα κάνει ή ποια είναι η ευκολία που αναφέρεις; Δώσε κάποια παράδειγματα για να καταλάβω. Το τελευταίο android που είχα ήταν ένα Samsung S3 LTE (2GB RAM, 4.4 KitKat) και τώρα με το Lumia 930 δεν μπόρεσα να βρω αυτή την "ευκολία" που αναφέρεις. Για τον "τρόπο" συμφωνώ, αλλά είναι θέμα συνήθειας και όχι feature του λειτουργικού, αυτό δεν καταλαβαίνουν οι περισσότεροι άνθρωποι: παίρνουν WP και περιμένουν να λειτουργεί σαν το android που είχαν πριν, παίρνουν android και περιμένουν να λειτουργεί σαν το ios που είχαν πριν κτλ... Δεν το γράφω ειρωνικά, αλλά περιμένω να συζητήσουμε για την "ευκολία" που ανάφερες. Η αλλαγή ROM δεν αναφέρεται σαν ευκολία υποθέτω... Γίνετε ροοτ χωρίς πείραγμα το knox για όσους λενε για την εγγύηση. Στο S6 όχι. Ακόμα κι έτσι όμως, αν αλλάξει κάποιος ROM (όπως εσύ) και χαλάσει η επαφή της USB του κινητού ή για κάποιο λόγο δεν επιτρέπει την ανταλλαγή δεδομένων, τότε πώς θα το γυρίσεις στην εργαστασιακή ROM για να το πας στο service; Μου έτυχε στο S3, δεν είχα βάλει custom ROM και μου το έφτιαξαν εντός εγγύησης. Τί θα συνέβαινε αν είχα custom ROM; Απλά θα έκλαιγα τα 435€, που είχα δώσει, κάποτε, για να το αγοράσω ή θα πλήρωνα για αλλαγή πλακέτας (200€)... Καλό το "παιχνίδι", αλλά είναι να μην σου τύχει η "στραβη". Προτιμώ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο... Άνετα θα "έπαιζα" με ένα κινέζικο των 100-150€, αλλά με τόσο ακριβό κινητό, όπως το Note 3, είναι πολύ κρίμα... Σε καμία περίπτωση δε θα είχα για βασική συσκευή μία με custom ROM για πολλούς λόγους, που είναι εκτός θέματος... Είχα symbian πήγα σε huawei/lg/samsung.Θα πήγαινα και σε lumia αν μπορουσα να κάνω οτι κάνω με ενα android η με την ευκολία που το κάνω.Δεν μένω στο gimmick ενος android αυτό το αφήνω στην ακρη είναι στο αισθητικό κομματι αλλά στις λειτουργίες που με διευκολύνουν πραγματικα στην καθημερινότητα μου. Είχα symbian (Nokia, Sonyericcson), πήγα σε Samsung, Sony, Lg, Motorola, Blackberry κ.α. (κοινώς έχω αλλάξει όλα τα λειτουργικά από το 2001 μέχρι σήμερα), αλλά αυτό δεν είναι επιχείρημα, αλλά δήλωση. Επί του θέματος : τί είναι αυτό που μπορείς να κάνεις σε android και δυσκολεύεσαι να το κάνεις σε Lumia; Ποιες είναι αυτές οι καθημερινές εφαρμογές/λειτουργίες που χρειάζεσαι και δεν υπάρχουν ή δε λειτουργούν σωστά σε WP; Η ρουφιανιά της Google; Το τσουβάλιασμα και πουλημα των προσωπικών σου δεδομένων; Το γεγονός ότι τρέχουν εφαρμογές στο παρασκήνιο και πρέπει να κάνεις root για να εγκαταστήσεις πρόγραμμα να τις σταματάει ακυρώνοντας την εγγύηση (γιατί άραγε; Γιατί κάποιος χάνει χρήματα όταν αποκτάς έστω κι έναν υποτυπώδη έλεγχο του τηλεφώνου σου... Αν και δεν γλυτώνεις τελείως, οι υπηρεσίες της google ακόμα τρέχουν στο backround και δεν μπορείς να τις σταματήσεις όλες ); Ξέρω και απο wp και απο ios και απο android.Τα έχω δουλέψει και τα 3 λειτουργικά. Ποιες εκδόσεις; Στα WP ειδικά οι εκδόσεις έχουν πολύ μεγάλες διαφορές. Για μένα από τα 8.1 και μετά δεν έχει τίποτα να ζηλέψουν από τα υπόλοιπα λειτουργικά. Με τα WP 10 θα ξεπεράσουν τον ανταγωνισμό και σε κάποιους τομείς. Η φιλοσοφία της MS είναι περισσότερο "evolution" και λιγότερο "revolution". Τέλος, τα λειτουργικά είναι 4 (+blackberry OS 10). Επεξ/σία 24 Απριλίου 2015 από Jophiel 2
king2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Άρα δεν κάνει 99 πράγματα παραπάνω, όπως αρχικά έγραψες... Οκ, το προσπερνώ. Πώς τα κάνει ή ποια είναι η ευκολία που αναφέρεις; Δώσε κάποια παράδειγματα για να καταλάβω. Το τελευταίο android που είχα ήταν ένα Samsung S3 LTE (2GB RAM, 4.4 KitKat) και τώρα με το Lumia 930 δεν μπόρεσα να βρω αυτή την "ευκολία" που αναφέρεις. Για τον "τρόπο" συμφωνώ, αλλά είναι θέμα συνήθειας και όχι feature του λειτουργικού, αυτό δεν καταλαβαίνουν οι περισσότεροι άνθρωποι: παίρνουν WP και περιμένουν να λειτουργεί σαν android, παίρνουν android και περιμένουν να λειτουργεί σαν ios... Δεν το γράφω ειρωνικά, αλλά περιμένω να συζητήσουμε για την "ευκολία" που ανάφερες. Η αλλαγή ROM δεν αναφέρεται σαν ευκολία υποθέτω... Στο S6 όχι. Ακόμα κι έτσι όμως, αν αλλάξει κάποιος ROM (όπως εσύ) και χαλάσει η επαφή της USB του κινητού ή για κάποιο λόγο δεν επιτρέπει την ανταλλαγή δεδομένων, τότε πώς θα το γυρίσεις στην εργαστασιακή ROM για να το πας στο service; Μου έτυχε στο S3, δεν είχα βάλει custom ROM και μου το έφτιαξαν εντός εγγύησης. Τί θα συνέβαινε αν είχα custom ROM; Απλά θα έκλαιγα τα 435€, που είχα δώσει, κάποτε, για να το αγοράσω ή θα πλήρωνα για αλλαγή πλακέτας (200€)... Καλό το "παιχνίδι", αλλά είναι να μην σου τύχει η "στραβη". Προτιμώ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο... Άνετα θα "έπαιζα" με ένα κινέζικο των 100-150€, αλλά με τόσο ακριβό κινητό είναι πολύ κρίμα... Σε καμία περίπτωση δε θα είχα για βασική συσκευή μία με custom ROM... Είχα symbian (Nokia, Sonyericcson), πήγα σε Samsung, Sony, Lg, Motorola, Blackberry κ.α. (κοινώς έχω αλλάξει όλα τα λειτουργικά από το 2001 μέχρι σήμερα), αλλά αυτό δεν είναι επιχείρημα, αλλά δήλωση. Επί του θέματος : τί είναι αυτό που μπορείς να κάνεις σε android και δυσκολεύεσαι να το κάνεις σε Lumia; Ποιες είναι αυτές οι καθημερινές εφαρμογές/λειτουργίες που χρειάζεσαι και δεν υπάρχουν ή δε λειτουργούν σωστά σε WP; Η ρουφιανιά της Google; Το τσουβάλιασμα και πουλημα των προσωπικών σου δεδομένων; Το γεγονός ότι τρέχουν εφαρμογές στο παρασκήνιο και πρέπει να κάνεις root για να εγκαταστήσεις πρόγραμμα να τις σταματάει ακυρώνοντας την εγγύηση (γιατί άραγε; Γιατί κάποιος χάνει χρήματα όταν αποκτάς έστω κι έναν υποτυπώδη έλεγχο του τηλεφώνου σου... Αν και δεν γλυτώνεις τελείως .); Ποιες εκδόσεις; Στα WP ειδικά οι εκδόσεις έχουν πολύ μεγάλες διαφορές. Για μένα από τα 8.1 και μετά δεν έχει τίποτα να ζηλέψουν από τα υπόλοιπα λειτουργικά. Με τα WP 10 θα ξεπεράσουν τον ανταγωνισμό και σε κάποιους τομείς. Η φιλοσοφία της MS είναι περισσότερο "evolution" και λιγότερο "revolution". Aς τα παρουμε απο την αρχη.Για ενα αναλυτικο συγκριτικο μεταξυ των 3 λειτουργικων υπαρχει εδω: http://techblog.gr/software/android-vs-apple-vs-windows-phone/ Για μενα προσωπικα η ευκολια ειναι στα: 1)Widgets: Μπορω στην κυριολεξια να εχω οτι λειτουργια θελω στην μπροστινη οθονη.Περα απο την status bar που μπορεις να βαλεις οτι λειτουργια θελεις με κατι σαν το power toggles μπορεις να εχεις οτι λειτουργια θελεις απλα με ενα πατημα οπως αλλαγη φωτεινοτητας/κλεισιμο οθονης/ανοιγμα κλεισιμο wifi/data ανοιγμα η κλεισιμο κλειδωμα περιστροφης οθονης ανοιγμα κλεισιμο gps/airplane mode.Ολα αυτα απλα με ενα πατημα.Για μενα ειναι τρελη ευκολια.Δεν υπαρχει σε αλλο λειτουργικο αυτο. 2)Ad block.Ναι θελει ρουτ αλλα υπαρχει τιποτα καλυτερο απο κατι που μπλοκαρει τις διαφημισεις στα παντα?Πως μπορουν καποιοι να σερφαρουν ενω πεταγονται απειρες διαφημισεις συνεχεια δεν ξερω.Εχω να δω ad χρονια. 3)Backup.Με κατι σαν το helium για μη root users η TB για root users κανεις backup στην κυριολεξια τα παντα. 4)Media players που παιζουν τα παντα.Με τον mx player μπορεις να παιξεις οτι codecs θελεις χωρις καποια συμβατοτητα.Αυτο δεν το κανει το wp. 5)Κατεβασμα torrents.Ναι μπορει να φαινετε υπερβολικο αλλα το εχω χρησιμοποιησει παρα πολυ. 6)Αλλαγη dpi της οθονης.Ολα τα κινητα με το dpi που εχουν φαινονται τα παντα τεραστια.Στο note το κανονικο ειναι 480.Το εχω στα 330 και εχω πολυ περισσοτερη πληροφορια στην οθονη μου.Δεν μπορω να δουλεψω κινητα με το stock τους dpi 7)Πραγματικο multitasking.Μπορει να εχω 30 εφαρμογες και 2-3 παιχνιδια ανοιχτα ταυτοχρονα χωρις να κλεισει κανενα για ολη μερα.3gb ram ειναι αυτα.Επισης υπαρχει και η δυνατοτητα που εδειξα παραπανω 2-3-4 εφαρμογες σε μια οθονη.Εισαι στο facebook και ταυτοχρονα διαβαζεις και τα αγαπημενα σου forum η βλεπεις κατι στο youtube/mx player. 8)Modding οσο τραβαει η ψυχη του καθενος.Για μενα αυτο ειναι το σημαντικοτερο προσον του android.Πηρα ενα κινητο και θελω να το φερω στα μετρα μου οπως εγω θελω οχι να μου επιβαλλει οτι θελει η καθε ms/apple. 9)Αλλαγη launcher/live wallpaper/icons κτλ.Ειναι στο αισθητικο κομματι αλλα δεν φανταζεστε ποσο πιο ομορφα γινονται τα παντα στο κινητο σας. 10)Μπορω να αναφερω πολλα πολλα ακομα αλλα αυτο πιστευω ειναι τα πιο σημαντικα.Ελπιζω να σε καλυψα. Το θεμα των rom και του knox ειναι κατι που επικροτω.Δεν μου αρεσει και δεν λεω οτι ειναι καλο.Δεν θα επερνα 800 ευρω κινητο για να το κανω ρουτ.Θα περιμενα να βγει ρουτ με knox 0x και επειτα θα αγοραζα.Σε αντιθετη περιπτωση ειναι ρισκο και το περνει ο καθε αγοραστης που θελει να κανει οτι θελει το κινητο του.Οποιος δεν θελει ρισκο ας παει σε lg/sony/htc/κινεζικα.Υπηρεσιες της google εχω ελαχιστες.3 ολες και ολες.Δεν εχω τιποτα αλλο απο bloatware και καμια samsung εφαρμογη. Εχω δουλεψει ενα lumia 1020 με windows 8.Ναι οκ παει σφαιρα αλλα οπως ειπα δεν μπορω να δουλεψω ενα τοσο λειψό λειτουργικο για μενα.Ουτε μερα δεν θα μπορουσα.Για μενα ετσι αλλοι βολευονται που δεν θελουν ολα αυτα που εγραψα Ελπιζω να σε καλυψα.Βεβαιως και υπαρχει και το BB αλλα δεν το εχω δουλεψει ποτε οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη για αυτο.
tulipas Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Εχω δουλεψει ενα lumia 1020 με windows 8. ] Εδώ είναι το λάθος σου. Windows 8 Δεν έχεις ιδέα από τα 8.1 και τις νέες εφαρμογές του store για torrents. Players που παίζουν τα πάντα κλπ. Μόλις βγουν τα 10 κάνε ένα check ξανά και τότε γραφεις. Υγ: Επειδή οι περισσότεροι από εσάς δεν βρήκατε κάποια εφαρμογή στο store με την ίδια ονομασία που είχε στο android δεν πάει να πει πως δεν υπάρχει παρόμοια η και καλύτερη. Cheers
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα