king2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Η εγγύηση είναι σημαντική για τον περισσότερο κόσμο. Σου έχω γράψει ήδη 2 φορές ότι δεν είναι θέμα Samsung και Knox : αν πάρεις ένα Lg, του αλλάξεις ROM και εμφανίσει ελάττωμα η USB τί θα κάνεις; Θα έχεις τα "κότσια" να το πας για φτιάξιμο και να απαιτήσεις εγγύηση; Αν δεν έχει πρόβλημα η USB, έχεις τα "κότσια" να στηρίξεις την επιλογή σου και να το πας για επισκευή με custom ROM; Αν δε σε ενδιαφέρει, προσωπικά η εγγύηση το δέχομαι, αλλά τότε συζητάμε μόνο για σένα και όχι για το android. 1) και μένα δε μου αρέσουν τα widget. Άρα δεν είναι επιχείρημα (ή ελλειψη των WP), αλλά υποκειμενική άποψη. 2) το android είναι δικό της επιβάλει ότι θέλει... Όσο και να χτυπιέσαι. Αν κάτι δε το θέλει, τότε είναι θέμα χρόνου να βρει τρόπο να το καταργήσει. Μην μπερδεύεις το ανοικτό λογισμικό με τη Google. To android γίνεται όλο και πιο κλειστό και μόνο κάποιοι devs στο XDA το κρατάνε ζωντανό σαν ιδέα... Για να δω πως θα πάρουν καινούρια ROM οι κάτοχοι του S6, με το custom SOC της Samsung, όταν αυτή σταματήσει να δίνει αναβαθμίσεις... Και καλά οι δυνατότητες, αλλά τα κενά ασφαλείας του λειτουργικού πως θα τα καλύψεις χωρίς αναβαθμίσεις; 3) Υπάρχει και το WiFi. Αφού γίνεται με root, άρα δε γίνεται ούτε στο android. Αφού γίνεται με Wifi, τότε γίνεται και στα WP. 4)Ok 5)Ok 6) Ένα phablet εννοείς και μάλιστα με pen. Να σε δω να κάνεις το ίδιο στο S4 χωρίς pen... Επίσης με διαφορετική ROM, άρα εκτός εγγύησης. 7)Άρα δεν είναι δυνατότητα του android, αλλά 3rd party. 8)Σε αυτή την περίπτωση υποθέτω ότι στο σπίτι σου δεν έχεις κουρτίνες ή ότι μπορείς να μου δώσεις το κλειδί ή τους κωδικούς από κάθε email και λογαριασμό social media που έχεις... Δε σε πειράζει, αφού δεν έχεις τίποτα να κρύψεις από κανέναν... Δεν είσαι εγκληματίας... Έτσι δεν είναι;... 9)Υπάρχει το θέμα της εγγύησης, της επιλογης σωστής custom, της γνώσης εγκατάστασης κτλ. Πράγματα που γνωρίζουν λίγοι "χομπίστες" και ακόμα λιγότεροι είναι διατεθειμένοι να μάθουν. Οι υπόλοιποι θέλουν κάτι να δουλεύει αξιόπιστα, σωστά και γρήγορα, με το μικρότερο δυνατό κόστος. 10) Άρα δεν έχει νόημα να γράφεις στο παρών θέμα για το πόσο δεν καλύπτουν εσένα τα WP. Άλλους τους καλύπτουν και ενδιαφέρονται να μάθουν για τις νέες κυκλοφορίες τους. Η γνώμη σου (τουλάχιστον από μένα) είναι απόλυτα σεβαστή, αλλά από ένα σημείο και μετά εκτός θέματος. α) Γιατί, ανάλογα με τη σοβαρότητα της δουλειάς μας, υπάρχουνσυσκευές που κάνουν κάποιες εργασίες καλύτερα από κάποιες άλλες. Προσωπικά χρησημοποιώ tablet με πλήρη windows 8.1, που κάνουν πολύ καλύτερα τη δουλειά μου από ένα phablet (ακόμα και το Note), το λειτουργικό του δε συγκρίνεται με το android και έχει πλήρη συμβατότητα με τις εφαρμογές της δουλειάς μου (που δεν υπάρχουν σε android). Κανένα κινητό ή phablet δε μπορεί να κάνει καλύτερα κάποια πράγματα από ένα tablet. c) Σύγκρινες τις δυνατότητες ενός λειτουργικού εκτός των προδιαγραφών λειτουργίας του με επιπλέον εξειδικευμένο software (που δεν αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του λειτουργικού) και βρίσκεται σε ένα συγκεκριμένο tablet, με τα WP παλαιότερης έκδοσης σε ένα κινητό με 4,5" οθόνη... Σκέψου το... Αν αντικατέστησε το laptop σου, τότε δεν έχεις πολλές απαιτήσεις από ένα laptop, γιατί αυτό που γράφεις παραδοσιακά δεν μπορεί να γίνει με κανένα κινητό/tablet/phablet για το μέσο χρήστη... Υποθέτω ότι αυτά τα τεράστια post μου τα γράφεις με το εικονικό πληκτρολόγιο του android; Η εμπορική επιτυχία ένός προϊόντος δεν έχει να κάνει με την απόδοση ή την ποιότητα, αλλά με το marketing. Χειρίσου ένα από τα καινούρια BB και θα δεις τί σημαίνει "κάνω τη δουλειά μου με λίγα πατήματα", εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Επιπλέον κάνει απίστευτη διαχείριση πόρων... Αλλά είναι oftopic... Θα απαντήσω μονο στο τελευταιο οτι ναι παντα γράφω με το note οσο τεράστιο και αν είναι ενα κείμενο.Είναι υπολογιστής και έτσι το χρησιμοποιω καθημερινά.Για τα υπολοιπα αυτά που έγραψα αφορα προσωπική άποψη όπως και αυτά που εγραψες εσύ.Σεβαστά όλα και μέχρι να αλλάξουν ριζικά τα wp δεν κανουν για εναν power user του android.Στους ios users θα ταιριάξουν απόλυτα. 8 κινητά έχω αλλάξει ποτε δεν είχα θέμα με usb η κάποιο hardware part εκτός απο ενα lg της αδερφής που σε stock κατασταση βραχυκυκλωσε η μπαταρια ξαφνικα.Αν δεν προσέξουμε κάτι τόσο ακριβό τότε καλά να παθουμε αν χαλάσει. Ωραία η συζήτηση και πιστεύω όσο μακρια και αν το πάμε παντα θα υπαρχουν αντεπιχειρηματα μιας και τον καθένα καλύπτει αποκλειστικά το λειτουργικό που χρησιμοποιει.
Jophiel Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Θα απαντήσω μονο στο τελευταιο οτι ναι παντα γράφω με το note οσο τεράστιο και αν είναι ενα κείμενο.Είναι υπολογιστής και έτσι το χρησιμοποιω καθημερινά.Για τα υπολοιπα αυτά που έγραψα αφορα προσωπική άποψη όπως και αυτά που εγραψες εσύ.Σεβαστά όλα και μέχρι να αλλάξουν ριζικά τα wp δεν κανουν για εναν power user του android.Στους ios users θα ταιριάξουν απόλυτα. Είναι ένα είδος υπολογιστή όχι κανονικός υπολογιστής... Εκτός κι αν θεωρείς ίδιο το SOC (με ARM αρχιτεκτόνική) με ένα κανονικό CPU, μια οθόνη 5,7" με μία 19"+, ένα mobile λειτουργικό με ένα κανονικό, desktop, λειτουργικό. Το phablet είναι υποκατάστατο ενός υπολογιστή και όχι αντικατάστατο. Δεν είναι δικιά μου άποψη, αλλά αντικειμενικό γεγονός. Το μόνο που έχει να προσφέρει το phablet είναι φορητότητα, σε όλα τα άλλα είναι υποδεέστερο (αυτή είναι και η ερμηνεία του "υποκατάστατου"). Για το ότι γράφεις μόνο με το Note ένα θα πω: "χαράς το κουράγιο σου"! Ούτε σε tablet δε μπορώ να γράψω μήνυμα με την ίδια ταχύτητα που γράφω στο pc... Δεν κάνουν γι αυτούς που νομίζουν ότι τα smartphones είναι κανονικοί υπολογιστές... Αυτό είναι σίγουρο. Οι πραγματικοί power users δεν είναι σημαντικό ποσοστό, οπότε δε μπορεί να κρίνεις ένα λειτουργικό "ανάπηρο", επειδή δεν ικανοποιεί μια πολύ μικρή μειοψηφία χρηστών. Το πρόβλημα του android είναι ότι προσπαθούν να γίνουν πολύ "smart", αλλά σχεδόν καθόλου "phone" και δεν καλύπτουν ένα πολύ μεγάλο μέρος του καταναλωτικού κοινού... 8 κινητά έχω αλλάξει ποτε δεν είχα θέμα με usb η κάποιο hardware part εκτός απο ενα lg της αδερφής που σε stock κατασταση βραχυκυκλωσε η μπαταρια ξαφνικα.Αν δεν προσέξουμε κάτι τόσο ακριβό τότε καλά να παθουμε αν χαλάσει. Αν δεν έχεις γραπτή συμφωνία με την τύχη, τότε αυτό δεν είναι επιχείρημα. Έχω αλλάξει τα τριπλάσια και έχω πάει 4 από αυτά στο service, αλλά ούτε και αυτό είναι επιχείρημα. Το επιχείρημα είναι : αν δεν υπήρχε περίπτωση να υπάρχει ελάττωμα σε συσκευές δε θα είχε νόημα να υπάρχει και η εγγύηση. Μια παρτίδα έχει σχεδόν πάντα ελαττωματικά κομμάτια κι όταν ξεπεράσουν ένα ποσοστό, σε δειγματοληπτικό έλεγχο, τότε η παρτίδα ακυρώνεται. Σε κάθε άλλη περίπτωση κυκλοφορούν κανονικότατα και όποιος αγοραστής εντοπίσει καποιο ελαττωματικό, ζητάει αντικατάσταση. Ωραία η συζήτηση και πιστεύω όσο μακρια και αν το πάμε παντα θα υπαρχουν αντεπιχειρηματα μιας και τον καθένα καλύπτει αποκλειστικά το λειτουργικό που χρησιμοποιει. Αν γενικεύσεις αυτό που έγραψες, τότε θα διαπιστώσεις ότι δε χαρακτηρίζεται κάποιο λειτουργικό "ανάπηρο", επειδή πρέπει να στηρίξουμε το, διαφορετικό, προϊόν που αγοράσαμε. Το ίδιο ισχύει και για μένα (και για όλους) φυσικά... Κανένα από τα (3 βασικά) mobile λειτουργικα δεν είναι "ανάπηρο". Όλα έχουν τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους, που είτε τα αποδέχεσαι και το αγοράζεις, είτε παίρνεις κάτι άλλο. Όλα όμως καλύπτουν τις βασικές ανάγκες του μέσου (και πάνω) χρήστη και εξελίσσονται...
king2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Είναι ένα είδος υπολογιστή όχι κανονικός υπολογιστής... Εκτός κι αν θεωρείς ίδιο το SOC (με ARM αρχιτεκτόνική) με ένα κανονικό CPU, μια οθόνη 5,7" με μία 19"+, ένα mobile λειτουργικό με ένα κανονικό, desktop, λειτουργικό. Το phablet είναι υποκατάστατο ενός υπολογιστή και όχι αντικατάστατο. Δεν είναι δικιά μου άποψη, αλλά αντικειμενικό γεγονός. Το μόνο που έχει να προσφέρει το phablet είναι φορητότητα, σε όλα τα άλλα είναι υποδεέστερο (αυτή είναι και η ερμηνεία του "υποκατάστατου"). Για το ότι γράφεις μόνο με το Note ένα θα πω: "χαράς το κουράγιο σου"! Ούτε σε tablet δε μπορώ να γράψω μήνυμα με την ίδια ταχύτητα που γράφω στο pc... Δεν κάνουν γι αυτούς που νομίζουν ότι τα smartphones είναι κανονικοί υπολογιστές... Αυτό είναι σίγουρο. Οι πραγματικοί power users δεν είναι σημαντικό ποσοστό, οπότε δε μπορεί να κρίνεις ένα λειτουργικό "ανάπηρο", επειδή δεν ικανοποιεί μια πολύ μικρή μειοψηφία χρηστών. Το πρόβλημα του android είναι ότι προσπαθούν να γίνουν πολύ "smart", αλλά σχεδόν καθόλου "phone" και δεν καλύπτουν ένα πολύ μεγάλο μέρος του καταναλωτικού κοινού... Αν δεν έχεις γραπτή συμφωνία με την τύχη, τότε αυτό δεν είναι επιχείρημα. Έχω αλλάξει τα τριπλάσια και έχω πάει 4 από αυτά στο service, αλλά ούτε και αυτό είναι επιχείρημα. Το επιχείρημα είναι : αν δεν υπήρχε περίπτωση να υπάρχει ελάττωμα σε συσκευές δε θα είχε νόημα να υπάρχει και η εγγύηση. Μια παρτίδα έχει σχεδόν πάντα ελαττωματικά κομμάτια κι όταν ξεπεράσουν ένα ποσοστό, σε δειγματοληπτικό έλεγχο, τότε η παρτίδα ακυρώνεται. Σε κάθε άλλη περίπτωση κυκλοφορούν κανονικότατα και όποιος αγοραστής εντοπίσει καποιο ελαττωματικό, ζητάει αντικατάσταση. Αν γενικεύσεις αυτό που έγραψες, τότε θα διαπιστώσεις ότι δε χαρακτηρίζεται κάποιο λειτουργικό "ανάπηρο", επειδή πρέπει να στηρίξουμε το, διαφορετικό, προϊόν που αγοράσαμε. Το ίδιο ισχύει και για μένα (και για όλους) φυσικά... Κανένα από τα (3 βασικά) mobile λειτουργικα δεν είναι "ανάπηρο". Όλα έχουν τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους, που είτε τα αποδέχεσαι και το αγοράζεις, είτε παίρνεις κάτι άλλο. Όλα όμως καλύπτουν τις βασικές ανάγκες του μέσου (και πάνω) χρήστη και εξελίσσονται... Εννοείται αυτό.Το θέμα είναι οτι κανω πολλά πραγματα καλυτερα απο ενα υπολογιστη.Γράφω στο note εξίσου γρήγορα όπως γραφω σε ενα καλό desktop πληκτρολόγιο η laptop.Υπάρχουν άπειρα πληκτρολογια στο android για οτι βολευει καλυτερα στον καθενα.Στο tablet note 10.1 που έχω γράφω πιο αργά μιας και είναι πολύ μεγαλο και θέλει τεραστια δάχτυλα για να γραψεις γρήγορα. Όπως έγραψα αναπειρο για μένα.Για το 95% του κόσμου εκεί εξω μπορεί να είναι καλο για μένα όχι μιας και δεν θα με κάλυπτε ουτε στο 10% απο οτι το android(στην κυριολεξία δεν υπερβαλλω). Ελλατωματικες συσκευές υπαρχουν ναι.Αν σου τυχει σου έτυχε.Ξέρω πολλές περιπτωσεις που ενα κινητό χωρίς καθόλου πείραγμα χαλάει και στην εγγύηση το βγάζουν εκτός γιατί έτσι η μάλλον γιατί μπορούν.Ξέρω και περιπτωσεις με γραμμένο knox που το δέχτηκαν κανονικά στην εγγύηση.Όχι μια και δυο αλλά αρκετές. Η εξέλιξη και ο ανταγωνισμος μονο καλό κανει σε μας τους καταναλωτες.Και αν ηταν τόσο καλα τα windows phone δεν θα είχε μονο 3% της πίτας τοσα χρόνια.Μακάρι να αλλάξει αυτό αλλά δεν το βλέπω.Αν αλλάξει το ποσοστο της ms η google θα κανει το android ακόμα καλυτερο.Όπως και το ios που με jailbreak παλευετε αν και παλι αναπειρο είναι για μένα. Ο κόσμος ειναι αυτος που ανεβάζει κάτι η το χαντακωνει.Παλια το symbian είχε όλη την πιτα.Βγήκε κάτι καλυτερο(ios) και πάτωσε.Βγήκε έπειτα το android και έφτασε στα ύψη.Αν δεν ηταν τόσο καλό όσο λέω δεν θα έφτανε σε αυτό το ποσοστο.Έβγαλε και η ms τα 7.1 κτλ και έκανε ενα σωρό λάθη που δεν αναβαθμισε παρα πολλά lumia σε windows 8 όταν βγήκαν.Σπάνια ακούει τον καταναλωτή η ms και το πληρώνει χρόνια.Στα desktop είναι αλλες οι αναγκες του πελάτη. Δεν υποστηριζω ουτε τη google ουτε την ms ουτε την apple.Να ευκολυνω την καθημερινοτητα μου θέλω οπως και όλος ο κόσμος ελπίζω.
Jophiel Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Εννοείται αυτό.Το θέμα είναι οτι κανω πολλά πραγματα καλυτερα απο ενα υπολογιστη.Γράφω στο note εξίσου γρήγορα όπως γραφω σε ενα καλό desktop πληκτρολόγιο η laptop.Υπάρχουν άπειρα πληκτρολογια στο android για οτι βολευει καλυτερα στον καθενα.Στο tablet note 10.1 που έχω γράφω πιο αργά μιας και είναι πολύ μεγαλο και θέλει τεραστια δάχτυλα για να γραψεις γρήγορα. Εδώ δε σχολιάζω τίποτα... Μιλάει από μόνο του... Όπως έγραψα αναπειρο για μένα.Για το 95% του κόσμου εκεί εξω μπορεί να είναι καλο για μένα όχι μιας και δεν θα με κάλυπτε ουτε στο 10% απο οτι το android(στην κυριολεξία δεν υπερβαλλω). Από αυτά που έγραψες παραπάνω, δεδομένης της απώλειας εγγύησης σε ένα κινητό των 400+€, μόνο τα widgets και το Dpi scalling δεν έχει... Τέλοσπάντων... Πάντως, δεν αναφέρεσαι στο android της Google, αλλά σε μια τροποποιημένη ROM που δεν είναι στα πρότυπα της. Στη δικιά μου περίπτωση ένα λειτουργικό είναι καλύτερα να έχει ασφάλεια και πιο περιορισμένες δυνατότητες, παρά το αντίθετο. Έτσι κι αλλιώς αν θέλεις ποιότητα δουλειάς υπάρχουν και τα PC... Η εξέλιξη και ο ανταγωνισμος μονο καλό κανει σε μας τους καταναλωτες.Και αν ηταν τόσο καλα τα windows phone δεν θα είχε μονο 3% της πίτας τοσα χρόνια.Μακάρι να αλλάξει αυτό αλλά δεν το βλέπω.Αν αλλάξει το ποσοστο της ms η google θα κανει το android ακόμα καλυτερο.Όπως και το ios που με jailbreak παλευετε αν και παλι αναπειρο είναι για μένα. Το Symbian, που αναφέρεις και παρακάτω, είχε πολύ χαμηλό ποσοστό της "πίτας". Αυτό σημαίνει ότι για την εποχή του δεν ήταν καλό, βάσει της λογικής σου... Στο λέω και σαν σχετικός του χώρου των οικονομικών : οι πωλήσεις είναι καθαρά θέμα διαφήμισης και marketing και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Αν περάσεις στο καταναλωτικό κοινό το προϊόν σου "καθάρισες" (marketing). Το ios εχει επιτηδες αυτές τις δυνατότητες. Έχεις την εντύπωση ότι η Apple δε μπορεί να το εμπλουτίσει;... H Google προσπαθεί να το "κλειδώσει" και να το περιορίσει βάζοντας επιπλέον υπηρεσίες της μέσα σε αυτό και προσπαθώντας να μαζέψει το "μπάτε σκύλοι αλέστε" που έχει καταντήσει. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι είναι ο πρωταθλητής των malware... Ο κόσμος ειναι αυτος που ανεβάζει κάτι η το χαντακωνει.Παλια το symbian είχε όλη την πιτα.Βγήκε κάτι καλυτερο(ios) και πάτωσε.Βγήκε έπειτα το android και έφτασε στα ύψη.Αν δεν ηταν τόσο καλό όσο λέω δεν θα έφτανε σε αυτό το ποσοστο.Έβγαλε και η ms τα 7.1 κτλ και έκανε ενα σωρό λάθη που δεν αναβαθμισε παρα πολλά lumia σε windows 8 όταν βγήκαν.Σπάνια ακούει τον καταναλωτή η ms και το πληρώνει χρόνια.Στα desktop είναι αλλες οι αναγκες του πελάτη. Τώρα θέλεις οικονομική ανάλυση; Αυτό που γράφεις είναι μια δική σου εκδοχή της πραγματικότητας και offtopic η περαιτέρω ανάλυση. Στην τελευτάια φράση συμφωνώ, αλλά εσύ υποστήριξες ότι στις καλύπτει το android phablet σου.... Δεν υποστηριζω ουτε τη google ουτε την ms ουτε την apple.Να ευκολυνω την καθημερινοτητα μου θέλω οπως και όλος ο κόσμος ελπίζω. Να κάνεις το χόμπυ σου θέλεις, που είναι τα "πειράγματα" και σε αυτό είναι μια χαρά. Σε όλες τις βασικές λειτουργίες σε καλύπτουν και τα υπόλοιπα λειτουργικά. Αν και ξαναλέω η custom ROM είναι ένα linux-based, google-based λειτουργικό και όχι google android. Στο Google android παίρνεις όλο το πακέτο της Google (ανοικτό λογισμικό με τα ιδιόκτητα μέρη της να δουλεύουν όπως θέλει αυτή) ή τίποτα. Τέλος, το να έρθεις και να γράψεις ότι το Note 3 κάνει τα πάντα με custom ROM (εκτός εγγύησης) και έχει αντικαταστήσει το pc σου, σε θέμα με τίτλο "Φήμες για Lumia 940 και 940 XL από την Microsoft" είναι λίγο εκτός θέματος... Σεβαστό, αλλά εκτός θέματος...
Jophiel Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Ξέρουμε περίπου τιμές; Σύμφωνα με φήμες θα έχει τον SD 805, 3GB RAM, 5" FHD και θα στοιχίζει περίπου 630€ (450 λίρες)... Αλλά όλα αυτά είνα φήμες ακόμα. πηγή: http://www.pcadvisor.co.uk/new-product/mobile-phone/3593142/microsoft-lumia-940-windows-10-phone-uk-release-date-price-specs/ 1
zio10 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Σύμφωνα με φήμες θα έχει τον SD 805, 3GB RAM, 5" FHD και θα στοιχίζει περίπου 630€ (450 λίρες)... Αλλά όλα αυτά είνα φήμες ακόμα. πηγή: http://www.pcadvisor.co.uk/new-product/mobile-phone/3593142/microsoft-lumia-940-windows-10-phone-uk-release-date-price-specs/ Ευχαριστώ πολύ! Σκέφτομαι να είναι windows το επόμενό μου κινητό αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα πάω σε ακριβή ή μεσαία συσκευή!
Jophiel Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Ευχαριστώ πολύ! Σκέφτομαι να είναι windows το επόμενό μου κινητό αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα πάω σε ακριβή ή μεσαία συσκευή! Σε κάθε περίπτωση σου προτείνω να μην πάρεις κάποιο από τα μοντέλα με Ram κάτω από 1GB. Ακόμα και με μέτριο hardware το σύστημα πετάει και δε θα σου λείψει τίποτα. Προτείνω το 930, αλλιώς το 730/735. 1
zio10 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Σε κάθε περίπτωση σου προτείνω να μην πάρεις κάποιο από τα μοντέλα με Ram κάτω από 1GB. Ακόμα και με μέτριο hardware το σύστημα πετάει και δε θα σου λείψει τίποτα. Προτείνω το 930, αλλιώς το 730/735. Σ'ευχαριστώ! Κοίταζα και τα 640, 640 xl. Λένε τίποτα;
Jophiel Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Σ'ευχαριστώ! Κοίταζα και τα 640, 640 xl. Λένε τίποτα; Καλά φαίνονται. Προσωπικά θα πήγαινα για τα 730/735. Έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά, αλλά η ποιότητα κατασκευής, οι κάμερες, η ποιότητα οθόνης και η έλλειψη του proximity sensor του 640/640XL, σε συνδυασμό με τη μικρή διαφορά τιμής, κάνουν το 735 πιο πλήρη και ολοκληρωμένη συσκευή. Επιπλέον το 735 έχει και υποστήριξη 4G. Οι επιδόσεις στο μενού και στα παιχνίδια θα είναι ίδιες (δεν κολλέι κανένα από τα 2). Το μόνο πλεονέκτημα του 640 είναι η μεγαλύτερη οθόνη. Είναι ακόμα καινούριο μοντέλο το 640, σε λίγους μήνες που θα πέσει η τιμή στο 120€ και κάτω, θα αποτελεί μια πάρα πολύ καλή αγορά. 1
zio10 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Καλά φαίνονται. Προσωπικά θα πήγαινα για τα 730/735. Έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά, αλλά η ποιότητα κατασκευής, οι κάμερες, η ποιότητα οθόνης και η έλλειψη του proximity sensor του 640/640XL, σε συνδυασμό με τη μικρή διαφορά τιμής, κάνουν το 735 πιο πλήρη και ολοκληρωμένη συσκευή. Επιπλέον το 735 έχει και υποστήριξη 4G. Οι επιδόσεις στο μενού και στα παιχνίδια θα είναι ίδιες (δεν κολλέι κανένα από τα 2). Το μόνο πλεονέκτημα του 640 είναι η μεγαλύτερη οθόνη. Είναι ακόμα καινούριο μοντέλο το 640, σε λίγους μήνες που θα πέσει η τιμή στο 120€ και κάτω, θα αποτελεί μια πάρα πολύ καλή αγορά. Η οθόνη με προβληματίζει και μένα...είμαι στις 4.5" τώρα κι έλεγα να πάω στις 5-5.5"
Παραθυρόφιλοι Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Θα προτιμούσα να αναβαθμίσω το lumia 920 μου σε καποιο 40αρι, ειδικά σε 840 ή 940 (το XL πάει προς Phablet και δεν το προτιμώ) παρα να πάω σε 30άρι. Αξίζει παραπάνω το upgrade. Άντε να σκάσουν και τα 10αρια να γίνει χάμος.
tulipas Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 που το είδατε να το δω κ εγώ ??Ποιο πράμα ρε μαν;
Jophiel Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Η οθόνη με προβληματίζει και μένα...είμαι στις 4.5" τώρα κι έλεγα να πάω στις 5-5.5" Πιστεύω ότι και οι 4,7" είναι μια χαρά (με το πολύ καλό 312ppi). Αν θέλεις μεγαλύτερο μέγεθος, εντάξει. Γούστα είναι αυτά... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα