TriLoBiTe Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Μιας και το ανέφερες, μιλάω καμία φορά με συγγενείς στο τορόντο... "Θείτσα τι καιρό σας κάνει σημερα;" "Αααα φτιάχνει σιγά-σιγά, έκοψε το χιόνι και εχουμε -20 σημερα" Σε τρολλάρει καλά η θειά.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Αν δεν μπορείς να βολτάρεις με το κάμπριο λέγκο σου....στα τσακίδια και η ανάπτυξη.
headbanger Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Λογικά μπορώ να πάρω υπηκόοτητα αλλά όπως το βλέπω χρειάζεται και κεφάλαιο στην αρχή και άλλα πολλά. Αν απελπιστώ εδώ θα το σκεφτώ. Δε τη παλεύω όμως με το *κρυο πως την παλεύετε; Για να πάρεις υπηκοότητα θες να πάρεις Permanent Residency πρώτα. και δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται. Για να πάρεις υπηκοότητα γίνεται με 2 τρόπους. Είτε από γονείς είτε με το να δώσεις εξετάσεις, αφού έχεις μείνει στην χώρα 4 πλέον χρόνια (άλλαξε το καλοκαίρι ο νόμος, ήταν 3). Δηλαδή να πάρεις το PR Status και μετά να κάνεις apply for Citizenship. όχι απλά να μείνεις στην χώρα για 4 χρόνια. να είσαι PR για 4 χρόνια. να μην παραπληροφορούμε ίριδα! Καλησπέρα,headbanger για τις πληροφορίες σου. Κοιτούσα κυρίως για το ΚPU (Kwantlen Polytechinc University) το οποίο βρίσκεται στο Surrey,και βλέπω πως λες ότι η ζωή εκεί είναι προσιτή,εάν κάνω λάθος διόρθωσε με. Επίσης,ήξερα πως για να γίνω εγκληματολόγος εκεί πρέπει να πάρω την υπηκοότητα κάτι που δε με ενοχλεί,αν και η αλήθεια είναι πως δε ξέρω τις προυποθέσεις. Ακόμα,αυτό που αναφέρεις για τις τσιμπημένες τιμές σε international μαθητες είναι αλήθεια,αφού θα πρέπει να πληρώσω 10,000Ε για την μία χρόνια όταν την ίδια στιγμή ένας Καναδέζος πληρώνει περίπου 4,000Ε. Τέλος,μπορείς να μας δώσεις κάποιες πληροφορίες για τα σκάνδαλα και την δυσκολία στην εύρεση εργασίας,οπού αναφέρεσαι; Να 'σαι καλά ! Έχεισ γονέα Καναδό; πως ακριβώς έχεις στο μυαλό σου να γίνεις υπήκοος;όσο για τα σκάνδαλα είχαν να κάνουν με εταιρείες που έφερναν πληθώρα Temporary foreign workers Και δεν ακολουθούσαν τους κανονισμού τους immigration όλες οι πληροφορίες που χρειάζεστε βρίσκονται εδω http://www.cic.gc.ca/english/index.asp Αν δεν μπορείς να βολτάρεις με το κάμπριο λέγκο σου.. ..στα τσακίδια και η ανάπτυξη. Νταξ, εσύ το ξεφτίλισες εδώ. Δεν έχει ανάπτυξη τύπου λεφτά υπάρχουν. όσο για τον καιρό, εδώ Αλμπέρτα θεωρούμε το κρ΄΄υο του Τορόντο αστείο.... αν και φέτος δεν μας έκανε ούτε μακρύ ούτε βαρύ χειμώνα. μια χαρά μας πήγε.
Iris_89 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Για να πάρεις υπηκοότητα θες να πάρεις Permanent Residency πρώτα. και δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται. όχι απλά να μείνεις στην χώρα για 4 χρόνια. να είσαι PR για 4 χρόνια. να μην παραπληροφορούμε ίριδα! Έχεισ γονέα Καναδό; πως ακριβώς έχεις στο μυαλό σου να γίνεις υπήκοος;όσο για τα σκάνδαλα είχαν να κάνουν με εταιρείες που έφερναν πληθώρα Temporary foreign workers Και δεν ακολουθούσαν τους κανονισμού τους immigration όλες οι πληροφορίες που χρειάζεστε βρίσκονται εδω http://www.cic.gc.ca/english/index.asp Νταξ, εσύ το ξεφτίλισες εδώ. Δεν έχει ανάπτυξη τύπου λεφτά υπάρχουν. Αυτό ήθελα να πω, μπερδεύτηκα 1
ADHD Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Εχετε θάλασσα, ηλιο, ουζο, μπουζουκια, μπιτσομπαρα εκει περα?? l2l ρε που μου θελετε και καναδα.. http://cool.pblogs.gr/103-logoi-gia-na-eisai-ellhna.html
MrJohn Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 @Headbanger καταρχήν να σε ευχαριστήσω θερμά για τις πληροφορίες. Δεν έχω κάποιον συγγενή εκεί.Και μολονότι δύσκολο να πάρω την καναδική υπηκοότητα,δεν είναι και απίθανο.Θέλω να πάρω την υπηκοότητα για να μπορέσω να εργαστώ εκεί στον τομέα που θέλω να ακολουθήσω. Με λίγα λόγια,εφοσον πληρω τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στο σαιτ που μου έδωσες,έχω κατά νου να πάρω την υπηκοότητα με αυτό τον τρόπο.
ParhsG Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Για να πάρεις υπηκοότητα θες να πάρεις Permanent Residency πρώτα. και δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται. Εχω μάνα με υπηκοοτητα από ότι δείχνει μπορώ αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος, παλαιά που είχαμε ρωτήσει είχαν πει πως γίνεται. 1
headbanger Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Εχω μάνα με υπηκοοτητα από ότι δείχνει μπορώ αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος, παλαιά που είχαμε ρωτήσει είχαν πει πως γίνεται. γίνεται ψάξτο. http://www.cic.gc.ca/english/citizenship/become.aspόπως προείπα κάνε το eligibility test.
linkin Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Thread starter εχεις πάει καθόλου στον Καναδά? Επίσης, πόσο χρόνων είσαι αν επιτρέπεται?
MrJohn Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Linkin,όχι δεν έχω πάει,αλλά έχω κάποιους γνωστούς εκεί. Είμαι στα 18,αλλά έχοντας χάσει χρονιά,είμαι στην δεύτερα λυκείου. Φυσικά έχω την υποστήριξη και την παρότρυνση των δικών μου για να φύγω εξωτερικό.
silmarien Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Εχω μάνα με υπηκοοτητα από ότι δείχνει μπορώ αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος, παλαιά που είχαμε ρωτήσει είχαν πει πως γίνεται. Δεν είμαι σίγουρος τι γίνεται αν είσαι ενήλικας πια αλλά εγώ και οι αδερφές μου πήραμε Καναδική υπηκοότητα με την γέννηση μας λόγω του ότι είχε η μαμά μας.
aris1986 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Eγω βασικα εχω αλλη ερωτηση, γιατι κοροϊδευουν τους Καναδους οι Αμερικανοι, σε πολλα αμερικανικα σηριαλ και στην συνεχεια πανε οι Γαλλοι. Μπας και ζηλεύουν το συστημα υγειας που εχει ο Καναδας, την χαμηλη εγκληματικότητα σε σχεση με τις ΗΠΑ;
Unabomber Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Προφανως λογω της υπερμετρης ευγενειας που εχουν οι Καναδοι και για την προφορα τους...... Παντως δεν το κανουν απο κακια..... πιο πολυ funny jokes....
Iris_89 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Πλάκα έχει όταν οι Μουρικανς κοροϊδεύουν τους Καναδούς xD Μετά οι Καναδοί πηγαίνουν να γιατρέψουν τα πληγωμένα τους αισθήματα στο νοσοκομείο με την free healthcare xD Πλάκα πλάκα έχω ευκαιρία να πάω Toronto αλλά αφού τελειώσω τις σπουδές στο Uk.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα