Donalhioy Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 βρες καμια καναδεζα γκομενα και παντρεψου... ετσι σιγουρα θα αποκτησεις PR..
headbanger Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 βρες καμια καναδεζα γκομενα και παντρεψου... ετσι σιγουρα θα αποκτησεις PR.. πέρα από το αστείο, το παραπάνω σενάριο έπαιζε πολύ στα 70ς για αυτό τώρα ΠΟΛΥ δύσκολα μιας και δεν τρώνε κουτόχορτο. εκτός αν το παίξεις ερωτύλος και σε πιστέψει κάποια.
Donalhioy Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 πέρα από το αστείο, το παραπάνω σενάριο έπαιζε πολύ στα 70ς για αυτό τώρα ΠΟΛΥ δύσκολα μιας και δεν τρώνε κουτόχορτο. εκτός αν το παίξεις ερωτύλος και σε πιστέψει κάποια. Δεν το ειπα για αστειο.. οντως ειναι απο τις πιο ευκολες περιπτωσεις για να παρεις pr.. μη μου πεις οτι εκει δεν εχει τις γυναικες τυπου "εγω ποτε θα παντρευτω" εγω απο ελλαδα και γνωρισα μια κανεδεζα με ασιατικα χαρακτηριστηκα που αν ηθελα pr δεν θα ειχε θεμα να κανει ψυχικο.....
Unabomber Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 3rd 'n' Union στον τρίτο Βρε boy, να τον ρωτησω κατι για Whistler αν γνωριζει....
headbanger Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Ηead, που κοντα εισαι ? Edmonton , AB. https://www.google.ca/maps/@53.437218,-113.4530908,11z?hl=en 1
Unabomber Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Edmonton , AB. https://www.google.ca/maps/@53.437218,-113.4530908,11z?hl=en Απο Whistler περιοχη γνωριζεις τιποτα? (hotels κλπ) ? cheers.
headbanger Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Απο Whistler περιοχη γνωριζεις τιποτα? (hotels κλπ) ? cheers. δεν έχω μείνει εκεί αλλά βλέπω έχει Delta και Fairmount. Μέχρι και Χίλτον εχει. Γενικά σε τέτοιες περιοχές δεν θα έμενα στο πιο φθηνό αλλά στο ακριβώς average. είναι συνήθως εκπλήξεις θετικές. Delta θα ήταν η επιλογή μου για 1-2 μέρες με γυναίκα πχ . για εβδομάδα θα κοιτούσα κάτι πιο οικονομικό 1
Unabomber Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 δεν έχω μείνει εκεί αλλά βλέπω έχει Delta και Fairmount. Μέχρι και Χίλτον εχει. Γενικά σε τέτοιες περιοχές δεν θα έμενα στο πιο φθηνό αλλά στο ακριβώς average. είναι συνήθως εκπλήξεις θετικές. Delta θα ήταν η επιλογή μου για 1-2 μέρες με γυναίκα πχ . για εβδομάδα θα κοιτούσα κάτι πιο οικονομικό Για 4-5 μερες λεω να σκασω μυτη για το DH Cup που εχει.... money its not the problem.... Θα δω ποιο ειναι πιο κοντα στο Park και θα bookαρω Τhanks for the info
kaliakman Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Dh cup @Whistler.. Life goals... Υ.Γ Atherton και Gwin και τα μυαλά στα κάγκελα!!!!
giopoul Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 δεν μπορείς με τις αλλαγές που γίνανε πρόσφατα να το κάνεις αυτό. Για να πάρεις Pr πρέπει να είσαι σε διδακτορικό, η να έχεις μια Teaching assistance δουλειά. έχουν γίνει αρκετές αλλαγές φέτος τον Γενάρη και συνεχίζουν Τι εννοείς δε μπορείς να κάνεις; Αυτό κάνω ακριβώς τώρα.. Καλησπέρα, μπορείς να (μου) αναφέρεις πιο πολλά πράγματα για το πρόγραμμα αυτό; Σε ευχαριστώ! Κοίταξε εδώ: http://www.sfu.ca/criminology.html Για 4-5 μερες λεω να σκασω μυτη για το DH Cup που εχει.... money its not the problem.... Θα δω ποιο ειναι πιο κοντα στο Park και θα bookαρω Τhanks for the info Εξαρτάται τι ψάχνεις και τι standards έχεις αλλά γενικά το επίπεδο είναι πολύ καλό. Συμφωνώ με headbanger, μπορείς στο average να βρεις πολύ καλά μικρά ξενοδοχεία μέσα στο village. Γενικά είναι πολύ οργανωμένα και μπορείς να βρεις τα πάντα, ψάξε και για προσφορές γιατί πάντα παίζουν κάποιες. Αν έχεις λίγο παραπάνω χρόνο προτέινω να σταματήσεις Squamish και να ανέβεις στην καινούρια Gondola εκτός αν κάνεις το Peak 2 Peak στο Whistler.
headbanger Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 @giopoul, αν δεν είσαι σε Msc με TA εμπειρία 2 χρόνων, διδακτορικός ή engineering, δεν ισχύει αυτό που λες εκτός και άμα εσύ προσωπικά έχεις βρει το απόλυτο παράθυρο για να πάρεις permanent residency. Το σενάριο που είχα παραθέσει είναι για άτομο που δεν είχε συγγενείς να τον κάνουν σπονσορ παρεπιπτόντως. Μια και που ξέρεις την περιοχή, δικός μας κι εσύ εδώ δυτικά;; Τώρα που αναφέρθηκε, να πάτε στην καινούργια γόνδολα
giopoul Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 @giopoul, αν δεν είσαι σε Msc με TA εμπειρία 2 χρόνων, διδακτορικός ή engineering, δεν ισχύει αυτό που λες εκτός και άμα εσύ προσωπικά έχεις βρει το απόλυτο παράθυρο για να πάρεις permanent residency. Το σενάριο που είχα παραθέσει είναι για άτομο που δεν είχε συγγενείς να τον κάνουν σπονσορ παρεπιπτόντως. Μια και που ξέρεις την περιοχή, δικός μας κι εσύ εδώ δυτικά;; Τώρα που αναφέρθηκε, να πάτε στην καινούργια γόνδολα Δεν έχω βρει παράθυρο, δουλειά έχω βρει η οποία δεν χρειάζεται καν να έχει σχέση με το πτυχίο. Πήρα το PNP ως international experience και έκανα αίτηση για Permanent Residency μέσω Express Entry. Αυτός είναι ο κλασσικός τρόπος για όλους τους international students και το κάνεις ακόμα και με πτυχίο ενός χρόνου απο απλό κολλέγιο. Με τον καινούριο τρόπο και αν έχεις δουλειά τότε σε περίπου ένα χρόνο απο τότε που κάνεις αίτηση έχεις ξεμπερδέψει. Το να βρεις δουλειά και με τα λεφτά που ζητάνε βέβαια δεν είναι εύκολο αλλά με λίγο σωστό planning μια χαρά γίνεται. Είχα γράψει και πιο πριν, είμαι στο Βανκούβερ 4+ χρόνια για σπουδές/δουλειά και βλέπουμε. 1
Unabomber Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Εξαρτάται τι ψάχνεις και τι standards έχεις αλλά γενικά το επίπεδο είναι πολύ καλό. Συμφωνώ με headbanger, μπορείς στο average να βρεις πολύ καλά μικρά ξενοδοχεία μέσα στο village. Γενικά είναι πολύ οργανωμένα και μπορείς να βρεις τα πάντα, ψάξε και για προσφορές γιατί πάντα παίζουν κάποιες. Αν έχεις λίγο παραπάνω χρόνο προτέινω να σταματήσεις Squamish και να ανέβεις στην καινούρια Gondola εκτός αν κάνεις το Peak 2 Peak στο Whistler. Τhanks, το εκλεισα 1 εβδομαδα μετα το τελευταιο post μου στο νημα. Στο Sundial Boutique βρηκα….. μια χαρα με βολευει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα