Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε 24 μερες κατι κανεις.....ειδικα αν πετυχεις στην εκθεση και εχεις μαθημα επιλογης βιολογια που το μαθαινεις σε μια βδομαδα. Μπορει να σου φενεται δυσκολο τωρα αλλα ειναι κατι που αφορα την ζωη σου. Πιστεψε με αλλιως τα βλεπεις τα πραγματα τωρα αλλιως θα τα βλεπεις σε 3-4 χρονια

Ισως να καταφερω κατι,κοιτα θα κανω την προσπαθεια μου οσος χρονος εχει μεινει και αμα πετυχω πετυχα...αλλιως απο του χρονου ή ΙΕΚ. Παντως αυτο με τα τεχνικα επαγγελματα το σκεφτομαι και ειδικα μηχανολογια μιας και εχω πατερα που εχει σπουδασει το ιδιο :P. Το κακο ειναι οτι δεν εχω βιολογια αλλα αοθ και μαθ γεν..οποτε αστα να πανε..

Δημοσ.

Ισως να καταφερω κατι,κοιτα θα κανω την προσπαθεια μου οσος χρονος εχει μεινει και αμα πετυχω πετυχα...αλλιως απο του χρονου ή ΙΕΚ. Παντως αυτο με τα τεχνικα επαγγελματα το σκεφτομαι και ειδικα μηχανολογια μιας και εχω πατερα που εχει σπουδασει το ιδιο :P. Το κακο ειναι οτι δεν εχω βιολογια αλλα αοθ και μαθ γεν..οποτε αστα να πανε..

ε τα θελει και σενα ο κωλος σου :P (βιολογια rules)

Δημοσ.

. Αμα εχεις δηλωσει κ αγγλικα ειδικο μαθημα μπορεις ν μπεις τουριστικα που οι βασεις ξεκινουν απο 4500
Δημοσ.

. Αμα εχεις δηλωσει κ αγγλικα ειδικο μαθημα μπορεις ν μπεις τουριστικα που οι βασεις ξεκινουν απο 4500

Τα έχω δηλώσει και τοσα μορια τα έχω άνετα απλα δεν ξέρω αμα θα μου αρέσει σαν αντικείμενο σε σχέση αμα πάω στο ΙΕΚ σε μια ειδικότητα που μου αρέσει (δημόσιο/ιδιωτικο δεν έχει διάφορα)
Δημοσ.

Περνα με το καλο ,γραψου στην σχολη και μην πας,,πηγαινε ιεκ και αμα αλαξεις γνωμη πηγαινεις ν τελιωσεις την σχολη

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Παιδιά εγώ απλά τη γνώμη μου έγραψα ως σπουδαστής του συγκεκριμένου ΙΕΚ. Δεν είχα σκοπό να διαφημίσω ή να προμοτάρω κάποιον.

WorldOfGlass δεν το πήρα προσωπικά :-D απλά υποστήριξα μόνο την επιλογή μου να σπουδάσω σε ΙΕΚ. Έχουν φίλους που είναι σε ΑΕΙ και τη λένε σε αυτούς που είναι σε ΤΕΙ και αντίστροφα. Το θέμα είναι να είσαι ικανοποιημένος με αυτό που κάνεις και σπουδάζεις.

• Like 1
Δημοσ.

Τα έχω δηλώσει και τοσα μορια τα έχω άνετα απλα δεν ξέρω αμα θα μου αρέσει σαν αντικείμενο σε σχέση αμα πάω στο ΙΕΚ σε μια ειδικότητα που μου αρέσει (δημόσιο/ιδιωτικο δεν έχει διάφορα)

Οτι ειδικότητα και να παρεις στο ΙΕΚ λίγο θα εμβαθύνετε. Αν είναι κάτι που γουσταρεις πολύ θα πρέπει να συνεχίσεις μετα σε κάποιο κολέγιο η να δεις μήπως μπορείς να συνεχίσεις τις σπουδες σου στο εξωτερικό. Όπως και να χει θα τα σκασεις χοντρά και πιθανόν να σε εξαρτημένος απο τους γονεις σου οικονομικά μέχρι τα 21.btw διαβάζεις τελικά καθόλου?
Δημοσ.

Σαν αρκετα μεγαλυτερος ας πω κι εγω την γνωμη μου ...Αν το θεωρεις δεδομενο οτι δεν θα περασεις εχεις ισως μια... ευκαιρια που δεν ειχαμε εμεις που σπουδασαμε και στην μεγαλη πλειοψηφια αλλο μας αρεσε και αλλο σπουδασαμε....

Νομιζω και τωρα συμβαινει εστω και σε μικροτερο βαθμο .

Πηγαινε και μαθε κατι που σου αρεσει και "αν πιανουν" τα χερια σου κατι καθαρα τεχνικο και οχι διοικητικα και αλλες μπουρδες.(Συγνωμη για την εκφραση...)

Πιστευω οτι οποιος κανει κατι που του αρεσει εχει πιο μεγαλες πιθανοτητες να το πετυχει αν το κανει επαγγελμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...