The Spirit Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Καλησπέρα. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την απαράδεκτη συμπεριφορά που είχα από ένα κατάστημα επισκευής κινητών. Στις 26/3 τους στέλνω mail και τους ρωτάω αν επισκευάζεται ένα κινητό και αν ναι τον τρόπο αποστολής και στοιχεία αποστολής. Με ενημερώνουν ότι το φτιάχνουν με 30 euro και δωρεάν μεταφορικά. Τους ξαναρωτάω με mail με ποια courier να το στείλω, αν έχουν κωδικό σαν επιχείρηση για την courier/στοιχεία και μου απαντάνε απλά να το στείλω σε κάποια στοιχεία. Το στέλνω και μετά από 15 μέρες τους ρωτάω αν έχει επισκευαστεί και μου λένε δεν έχουν κανένα κινητό στο όνομά μου, ψάχνω μέσα από τα Ελτα Ταχυμεταφορές και βλέπω ότι έχουν κάνει άρνηση παραλαβής λόγο το ότι είχα βάλει χρέωση δική τους. Τους ξαναστέλνω και τους ρωτάω γιατί δεν με ενημέρωσαν και μου είπαν ότι βλέποντας το ιστορικό των mails είναι δικό τους λάθος που δεν με ενημέρωσαν να το στείλω με Γενική Ταχυδρομική,μου ζητάνε συγνώμη και αν είναι ακόμα στην courier θα το παραλάβουν. Μετά από κάποιες μέρες αγανάκτησα και πήρα τηλέφωνο όπου ο υπάλληλος μου είπε θα το ψάξει το θέμα και θα με ενημερώσει στο κινητό (πράγμα που ποτέ δεν έγινε) ενώ εγώ ήδη είχα καλέσει στα κεντρικά να το πάνε ξανά το κινητό και πήρα απάντηση ότι 2η φορά αρνήθηκαν την παραλαβή. Ζήτησα να μου το στείλουν πίσω το δέμα με δική μου χρέωση, απλά να ενημερώσω ότι έστειλα άλλα 2 mails και δεν μου απάντησαν με την αναλογία mails που έστελνα με απαντήσεις που λάμβανα να είναι 5/1. Φυσικά εκτός του ότι χρεώθηκα 10 euro εδώ και ένα μήνα δεν έχω κινητό απ' την απαράδεκτη εξυπηρέτηση, επικοινωνία και αντιεπαγγελματισμό που έδειξαν. Τι μπορώ να κάνω γιατί δε θέλω να τους αφήσω έτσι? Το ιστορικό της επικοινωνίας υπάρχει για απόδειξη της αλήθειας. 1
paylidis Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 κανε μια καταγγελία στη ΓΓΚ και διεκδήκησε αν μη τι άλλο τα εξοδα που εκανες 1
11demian111 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Μα και εσύ πας και βάζεις έξοδα αποστολής δικά τους? Edit: Τώρα είδα τα δωρεάν μεταφορικά, οπότε άκυρο. Το θέμα ειναι ότι έγινε και δεύτερη φορά άρνηση παράδοσης, που σημαίνει ότι όντως πήγε κάποιος. Άρα για κάποιον λόγο δεν το δέχονται. 1
Blacktan Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 <p>Καλησπέρα. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την απαράδεκτη συμπεριφορά που είχα από ένα κατάστημα επισκευής κινητών. Στις 26/3 τους στέλνω mail και τους ρωτάω αν επισκευάζεται ένα κινητό και αν ναι τον τρόπο αποστολής και στοιχεία αποστολής. Με ενημερώνουν ότι το φτιάχνουν με 30 euro και δωρεάν μεταφορικά. Τους ξαναρωτάω με mail με ποια courier να το στείλω, αν έχουν κωδικό σαν επιχείρηση για την courier/στοιχεία και μου απαντάνε απλά να το στείλω σε κάποια στοιχεία. Το στέλνω και μετά από 15 μέρες τους ρωτάω αν έχει επισκευαστεί και μου λένε δεν έχουν κανένα κινητό στο όνομά μου, ψάχνω μέσα από τα Ελτα Ταχυμεταφορές και βλέπω ότι έχουν κάνει άρνηση παραλαβής λόγο το ότι είχα βάλει χρέωση δική τους. Τους ξαναστέλνω και τους ρωτάω γιατί δεν με ενημέρωσαν και μου είπαν ότι βλέποντας το ιστορικό των mails είναι δικό τους λάθος που δεν με ενημέρωσαν να το στείλω με Γενική Ταχυδρομική,μου ζητάνε συγνώμη και αν είναι ακόμα στην courier θα το παραλάβουν. Μετά από κάποιες μέρες αγανάκτησα και πήρα τηλέφωνο όπου ο υπάλληλος μου είπε θα το ψάξει το θέμα και θα με ενημερώσει στο κινητό (πράγμα που ποτέ δεν έγινε) ενώ εγώ ήδη είχα καλέσει στα κεντρικά να το πάνε ξανά το κινητό και πήρα απάντηση ότι 2η φορά αρνήθηκαν την παραλαβή. Ζήτησα να μου το στείλουν πίσω το δέμα με δική μου χρέωση, απλά να ενημερώσω ότι έστειλα άλλα 2 mails και δεν μου απάντησαν με την αναλογία mails που έστελνα με απαντήσεις που λάμβανα να είναι 5/1.</p> <p> </p> <p>Φυσικά εκτός του ότι χρεώθηκα 10 euro εδώ και ένα μήνα δεν έχω κινητό απ' την απαράδεκτη εξυπηρέτηση, επικοινωνία και αντιεπαγγελματισμό που έδειξαν. Τι μπορώ να κάνω γιατί δε θέλω να τους αφήσω έτσι? Το ιστορικό της επικοινωνίας υπάρχει για απόδειξη της αλήθειας.</p> Το καταστημα σου φταιει που δεν ηθελες να πληρωσεις τα εξοδα αποστολης προς αυτους ? Μονος σου προκαλεσες την τυχη σου .. Το "μεταφορικα δικα μας" σημαινει πως σας το στελνουμε πισω χωρις χρεωση μεταφορικων , οχι στειλτε το μας με κουριερ και πληρωνουμε εμεις ... Δηλαδη εαν εσυ το εστελνες με sameday UPS θα επρεπε αυτοι να πληρωσουν την καψα την δικη σου ? Συγκεντρωθειτε παιδια , φετος δεν μας ψεκασαν ... 12
The Spirit Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Συγνώμη τώρα εσύ υιοθετείς την συμπεριφορά του καταστήματος? Οι ίδιοι μου είπαν ότι το λάθος είναι δικό τους και θα το παραλάβουν κανονικά και τους είπα στο τηλέφωνο δεν έχω πρόβλημα αν είναι τα λεφτά μόλις μου το στείλουνε φτιαγμένο να μου βάλουν στην αντικαταβολή τα μεταφορικά της αποστολής. Το θέμα μου ήταν να φτιαχτεί το κινητό και μου έλεγαν το ένα ψέμα μετά το άλλο. Μπορούσαν να πουν έκανες λάθος αποστολή του δέματος (βασικά με δική τους ευθύνη) και δεν το δεχόμαστε να πληρώσουμε, όχι να μου λένε θα το παραλάβουμε. Και το τόνισα ότι υπάρχουν όλα τα mail που επιβεβαίνωνουν όσα είπα, άρα μάλλον δεν καταλάβες την υπόθεση. Ξαναδιάβασε προσεκτικά το αρχικό post προτού τους βγάλεις αθώους κιόλας.
defacer Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Οι ίδιοι μου είπαν ότι το λάθος είναι δικό τους και θα το παραλάβουν κανονικά και τους είπα στο τηλέφωνο δεν έχω πρόβλημα αν είναι τα λεφτά μόλις μου το στείλουνε φτιαγμένο να μου βάλουν στην αντικαταβολή τα μεταφορικά της αποστολής. Το θέμα μου ήταν να φτιαχτεί το κινητό και μου έλεγαν το ένα ψέμα μετά το άλλο. Μπορούσαν να πουν έκανες λάθος αποστολή του δέματος (βασικά με δική τους ευθύνη) και δεν το δεχόμαστε να πληρώσουμε, όχι να μου λένε θα το παραλάβουμε. Η περίπτωση να έκαναν αυτά τα τελείως ασυνήθιστα πράγματα μόνο και μόνο για να σε εξυπηρετήσουν καλύτερα αντί να σε ρωτήσουν αν την παλεύεις, σου έχει περάσει από το μυαλό; 1
The Spirit Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Η περίπτωση να ανοίξεις ποτέ μαγαζί την έχεις σκεφτεί? Αν ναι βγάλε την ιδέα γρήγορα απ' το μυαλό σου, γιατί αν εσύ είδες ότι προσπάθησαν να με εξυπηρετήσουν τότε άστα να πάνε... Τέσπα ότι προσπαθείτε να δικαιολογήσετε το μαγαζί δεν με πειράζει, έτσι κι αλλιώς αυτή μας η νοοτροπία του Έλληνα μας οδήγησε σ αυτά τα χάλια. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις όπως και να χει.. 6
Unabomber Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Η περίπτωση να ανοίξεις ποτέ μαγαζί την έχεις σκεφτεί? Αν ναι βγάλε την ιδέα γρήγορα απ' το μυαλό σου, γιατί αν εσύ είδες ότι προσπάθησαν να με εξυπηρετήσουν τότε άστα να πάνε... Τέσπα ότι προσπαθείτε να δικαιολογήσετε το μαγαζί δεν με πειράζει, έτσι κι αλλιώς αυτή μας η νοοτροπία του Έλληνα μας οδήγησε σ αυτά τα χάλια. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις όπως και να χει.. Μα, παντα το ιδιο..... σιγα σιγα γινεται γραφικο..... 4
The Spirit Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Γραφικό-μη γραφικό, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Easyservice.gr είναι το κατάστημα
Pa0ki Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Εντωμεταξύ το λέει ξεκάθαρα "Δωρεάν Παραλαβή/Αποστολή από/σε όλη την Ελλάδα!" Επειδή μερικοί βιάστηκαν να κρίνουν 9
Unabomber Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δεν το στελνει ο πελατης απο μονος του...... παραθετω απο το site. ''Εφόσον επιλέξετε το κατάστημά μας για την επισκευή της συσκευής σας, το Easyservice.gr, έχοντας υπόψιν την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, αναλαμβάνει να στείλει μεταφορική στο χώρο σας, για να την παραλαβή χωρίς εσείς να χρεωθείτε τα μεταφορικά!''
The Spirit Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Φίλε μου τους ρώτησα 2 φορές με mail πως και με τι να το στείλω και μου απάντησαν ξεκάθαρα να το στείλω στη διεύθυνση που είναι το κατάστημα χωρίς να μου αναφέρουν τίποτα περί "αναλαμβάνει να στείλει μεταφορική στο χώρο σας".
Unabomber Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Πριν κανεις οποιαδηποτε ενεργεια, δεν μπηκες στο κοπο να διαβασεις αυτα που γραφει το site τους ? Τα λεει πιστευω αρκετα αναλυτικα τα περι ''δωρεαν μεταφορικων''
The Spirit Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Μα γιατί να μπω στον κόπο να ψάξω απ' τη στιγμή που μου απαντήσανε? Αν ήταν στην θέση μου ο πατέρας μου που δεν ξέρει απ' αυτά, τους έπαιρνε τηλέφωνο και του έλεγαν να το στείλει όπως μου είπαν εμένα πάλι το ίδιο αποτέλεσμα δεν θα είχαμε? Και γιατί τόσα ψέματα στην μετέπειτα επικοινωνία μας? Αν ήταν επαγγελματίες θα μου έλεγαν δε το δεχόμαστε για τον Α-Β λόγο και θα τελείωνε εκεί το θέμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα