Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και όλη η μανούρα γίνεται για ένα Digitizer κινητού των 100€ ?  :blink:  που να έστελνες και κανένα Galaxy S8 ή iPhone 7.

Δημοσ.

Για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου λίγο, κινητά με αρπαγμένο σασί όντως έχουν θέμα στην τοποθέτηση νέας οθόνης. Η παλιά πολλές φορές δε σπάει απ το πέσιμο αλλα επειδή το σασί χτυπάει  και συμπιέζει την οθόνη. Εκεί μετά θέλει η να ισιώσεις προσεχτικά το σασί ή να το αλλάξεις. Μου έχει συμβεί και με iPhone και με iPad.

Δημοσ.

Η επιχειρηση ειναι το easybuyworld με νεα ονομασια η κανω λαθος;

Διορθωση: Ναι εχουν την ιδια εδρα.

https://www.ebw.gr/el/page/ebw-points

☛ EBW Point Μαρούσι: Delivery Point EasyBuyWorld, Μεσογείων 165, Μαρούσι, 15126 (Πλησίον Σχολών Δούκα/ΔΑΙΣ) 

http://easyservice.gr/el/ContactUs/ContactUs

Διέυθυνση: Μεσογείων 165 & Σαλαμινομάχων 15126, Μαρούσι

Με μια γρηγορη αναζητηση στο google, μπορειτε να δειτε ακομα περισσοτερες εντυπωσεις.

Δημοσ.

Γιατι δεν τα στελνετε σε εξουσιοδοτημενα καταστηματα τις συσκευες σας;

Οι οθονες αφης εχουν πολυ λεπτομερια, κολλα κλπ δεν ειναι σαν τα κινητα με πληκτρα που ο καθενας μας (και εγω) ξερει να φτιαχνει αν εχει κατσαβιδακια. Μια φορα προσπαθησα να ανοιξω galaxy trend plus και το μαμησα , αλλα το εκανα πιο πολυ απο πειραματισμο, ηταν ηδη χαλασμενο αναβε και εδειχνε μονο το logo.

Δημοσ.

Υπάρχουν ακόμα αυτοί?? :shock:

Ναι απο οτι φαινεται, σταματησαν ομως να ασχολουνται τοσο ενεργα με τα βιντεοπαιχνιδια.

Τα περισσοτερα καταστηματα τους απο το δικτυο εχουν κλεισει παντως.

Δημοσ.

Και όλη η μανούρα γίνεται για ένα Digitizer κινητού των 100€ ?  :blink:  που να έστελνες και κανένα Galaxy S8 ή iPhone 7.

Όσο και να κάνει, από την στιγμή που το στέλνεις, οφείλουν να είναι συνεπέστατοι.

• Like 1
Δημοσ.

δεν ειναι το θεμα χρηματων, δεν ειναι αν το κοστος ειναι 20 ευρω ή ειναι 500 ευρω

δλδ αυτος με τα 20 ευρω θα τρωει πορτα και ο αλλος με τα 500 ευρω θα καθεται στο σαλονι να πιει καφε μεχρι να ετοιμαστει η συσκευή?

το θεμα ειναι οτι εισαι πελατης και οχι δεν εχεις παντα δικαιο, αλλα πρεπει να μεταχειριζεσαι σα να εχεις δικαιο.

δεν υπηρχε διαφωνια στο ποιος ηταν σωστος ή λαθος, παράπονα υπάρχουν για την πραγματικά άθλια αντιμετώπιση που ειχα, φτηνο-επισκευες, δλδ το καναμε για να το κανουμε δε θα κρατήσει, και τιμες υψηλοτερες απο οτι αλλα καταστηματα (που εχω συνεργαστει και κανουν πραγματικα καλη δουλεια σε χαμηλότερη τιμή).

(θα μου πεις για τα εστειλες εκεί? την πατησα οταν μου ειπαν σε τηλεφωνικη επικοινωνια οτι θα μου φτιαξουν το προβλημα που ειχε το Galaxy Note 2 με την αναγνωση sim κάρτας, ενω πολύ σωστα αλλο καταστημα μου ειχε πει "μη το ψαξεις αλλο, δεν γινεται").

@FINN εχεις δικαιο και αδικο ταυτόχρονα.. :D 

δε λεω οτι μεταχειριζομαστε τις συσκευες αψογα, χαλανε μονες τους κ μετα λεμε οτι τα service μας τις χαλανε περισσότερο. οχι δεν λεω οτι ημαστε αθώοι, προς θεού, αλλά δεν ήμαστε και τόσο μαλάκες.

εννοείται ότι πεφτουν, τις έχεις στην κωλοτσέπη και τις κάθεσαι, αυτες σπάνε, στραβωνουν κ μετα τους λεμε να τις φτιαξουν. αν δεν μπορουν να κανουν αλλη δουλεια, επειδη ξερουν να αλλαζουν μια SD κάρτα δε σημαινει οτι ξερουν να επισκευαζουν συσκευες. 

δλδ αν εχεις ενα μικρο-ατυχημα πχ με αμαξι κ πας για να δεις τις ζημιες ο μαστορας θα σου κανει οτι μπορει κ για τα αλλα θα σου πει "ας προσεχες" ή θα σου πει οτι ειναι ΟΚ κ εσυ βγαινοντας απο το συνεργειο θα δεις το αμαξι σου να διαλύεται σε κομματια?

(κατι παρομοιο εγινε εδω)...

εν τω μεταξυ, σχετικα με το καταστημα...

παιρνεις τηλ και το σηκωνει μονιμα ενα παιδι που εχει πιασει δουλεια εδω και 1μισο μηνα, δλδ μετα απο οταν εστειλα τις συσκευες. το παιδι μου λεει συνεχεια οτι δεν ηταν εκει οταν τα ειχα στειλει κ δε ξερει, του λεω να μου δωσει καποιον που ξερει κ παγωνουν ολα εκει. του εχω πει κιολας οτι κ εγω υπαλληλος ειμαι, αλλα οταν σηκωνω το τηλ της εταιριας που δουλευω αντιπροσωπευω την εταιρια εκεινη την στιγμη, δε με πηραν τηλεφωνο στο προσωπικο μου τηλ και το παιζω τρελιτσα.

τι να πω.. πρωτη και τελευταια φορα που ειχα καποιο παρε δωσε με την εταιρια αυτη.

απλα ειμαι πολυ στραβωμενος τωρα κ ηθελα καπου να τα πω!!!

ευχαριστω για τον χρονο σας κ λυπαμαι που απ οτι βλεπω δεν ειμαι μονο εγω θυμα της του easybuy / easyservice

• Like 2
Δημοσ.

easybuy.... παλικάρι αγόρασε pc 2-3000€ από αυτούς και βάραγε 100άρια ο cpu επειδή είχαν βάλει λάθος ντίζες/βίδες για την ψύκτρα (ήταν για 115χ που έχουν μεγαλύτερο ύψος) του επεξεργαστή. Τι λέμε τώρα... περιμένετε να φτιάξουν και κινητά? :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...