nicoc89 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Συμβαίνει κάτι περίεργο με τις φραουλιές μου , βγάζουν κλωνάρια απο τον καρπό (φωτογραφία)ειναι φυσιολογικό αυτό ? το έχουν και άλλες 3 φραουλιές και ρώτησα τρία διαφορετικά παλιά πνεύματα της γεωργίας , ο ένας πχ είχε παραγωγή φράουλας με μετανάστες πριν χρόνια και ξέρει , αλλα απ ότι μου λένε δεν έχουν ξαναδεί κάτι τέτοιο. Ρώτησα ακόμα και την γιαγιά μου που ξέρει τα πάντα γύρω απ το θέμα και όταν είδε τη φράουλα γύρισε και με κοίταξε και είπε με γουρλωμένα μάτια "παράξενο...."τι φάση ? ειναι ok για φάγωμα ? ή θα φυτρώσει κανα κλωνάρι στο στομάχι μου κ θα αρχίσω να βγάζω φράουλες? ψάξτε στο google για την περίεργη περίπτωση του άνθρωπου "δέντρο" που επάνω του φυτρώνουν φυτικές ίνες και μανιτάρια .
TriLoBiTe Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 ψάξτε στο google για την περίεργη περίπτωση του άνθρωπου "δέντρο" που επάνω του φυτρώνουν φυτικές ίνες και μανιτάρια . Ναι άλλη όρεξη δεν είχα 2
Porg Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Πότισε με αγιασμό τρεις μέρες και πες αν έχουν υποχωρήσει Αν μέσα στις επόμενες μέρες παρατηρείς και άλλα ύποπτα, πχ το φυτό μετακινείτε απο μόνο του κτλ, θα πρέπει να σταματήσεις να πίνεις πριν σου δημιουργήσει πρόβλημα στη προσωπική σου ζωή 11
WorldOfGlass Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Αν δεν ξερουν τα παλια πνευματα της γεωργιας δεν πιστευω οτι υπαρχει κατι που μπορει να γινει 4
johnkal Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Όντως κουλό! Ανωμαλία είναι, εμένα είχε . τύχει να βγάλει 2 φράουλες κολλημένες.
Silverage Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Απο πού τις πήρες; Πριν πολλά χρόνια είχα βρει στην έκεθεση λουλουδιών στην πλατεία Κοτζιά αλλά απο τότε δεν έχω ξαναδεί.
bluesattack Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Συμβαίνει κάτι περίεργο με τις φραουλιές μου , βγάζουν κλωνάρια απο τον καρπό (φωτογραφία) E και λοιπον ? Σε χαλαει ενα τσαμπι απο φραουλες ?
nicoc89 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Απο πού τις πήρες; Πριν πολλά χρόνια είχα βρει στην έκεθεση λουλουδιών στην πλατεία Κοτζιά αλλά απο τότε δεν έχω ξαναδεί. δεν ξέρω , δεν τις αγόρασα εγώ αλλα νομίζω απο τοπικό πωλητή
nicoc89 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 να τις έχεις δικές σου υποτίθεται καθαρές να θες να φας και να το σκέφτεσαι . Αυτό με τον tree man με έκανε κ σιχάθηκα@g_alkis Κόψαμε και μια μεγάλη μουριά πριν μήνες και έμεινε 20 εκατοστά πάνω απ το χώμα λίγος κορμός και αράζανε οι γάτες. Όπως ξεχορταριάζαμε τον κήπο και καθάρισε εκει τι να δούμε? είχαν φυτρώσει μούρες στον κορμό , όχι πολλές 2-3 μεγάλες κ λίγες μικρές αλλα ηταν περίεργο πάλι. Θα το ψάξω όμως , μπορεί να ειναι καμια ποικιλία άγνωστη στην Ελλάδα κ να ειναι οκ
Lucifer Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Νίκο, αυτές οι μαλακίες πάνω στη φράουλα είναι κάτι σαν ωοθυλάκια, μέσα είναι ο σπόρος. Στην ουσία έχουν τα κουκούτσια απ' έξω, είναι νορμάλ, από εκεί φυτρώνουν οι φραουλιές. 2
Silverage Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Καλά λες. Σου φύτρωσε το κουκούτσι. Φύτεψε το να βγάλεις και άλλη φραουλιά. 1
Silverage Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 καλή φάση , θα το πω στη mother Και φάε και μια φράουλα στην υγειά μας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα