Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον εχω την εξης απορια

θεωρητικα ας πουμε οτι εχω στο αμαξι ενα ηχοσυστημα 4*50 watt rms  και 2 ηχεια. Αφου εχω μονο 2 ηχεια ειναι πιασμενες οι 2 θεσεις ενισχυσης.  Δεν γινεται να ενωσω τις εξοδους και απο 4 να τις κανω 2 (ωστε να μην μενουν οι δυο κενες) για να παρω παραπανω ενισχυση στα 2 ηχεια για να μην μπουκωνουν;

Δημοσ.

λοιπον εχω την εξης απορια

θεωρητικα ας πουμε οτι εχω στο αμαξι ενα ηχοσυστημα 4*50 watt rms  και 2 ηχεια. Αφου εχω μονο 2 ηχεια ειναι πιασμενες οι 2 θεσεις ενισχυσης.  Δεν γινεται να ενωσω τις εξοδους και απο 4 να τις κανω 2 (ωστε να μην μενουν οι δυο κενες) για να παρω παραπανω ενισχυση στα 2 ηχεια για να μην μπουκωνουν;

μερικές πηγές υποστηρίζουν αυτή τη λειτουργία, αλλά μόνο στις 2 πίσω εξόδους για να συνδέσεις κάποιο subwoofer. Να συνδέσεις 2 και 2 δεν γίνετε με την πηγή παρά μόνο σε ενισχυτή.

Δημοσ.

μερικές πηγές υποστηρίζουν αυτή τη λειτουργία, αλλά μόνο στις 2 πίσω εξόδους για να συνδέσεις κάποιο subwoofer. Να συνδέσεις 2 και 2 δεν γίνετε με την πηγή παρά μόνο σε ενισχυτή.

Ακυρο, είδα το 4*50 και νομιζα οτι είχες μόνο την πηγή. Με ενισχυτή συνήθως γίνετε. Πες τι ενισχυτή και τι ηχεία έχεις να δούμε. 

Δημοσ.

Έχω τετρακαναλο, επάνω παράλληλα έχω 4ηχεια και sub και στις πίσω πόρτες έχω κάτι Sony ηχεια 40rms τα οποία τα παίζω από την πηγή και μπουκωνουν όταν παίζω δυνατά, χαλάνε το σύνολο βασικά

Δεν ξέρω με τα ohm της ενίσχυσης τι γίνεται γι αυτό ρωτάω. Ένας ενισχυτής δίνει έξοδο 4ohm κάθε κανάλι εγώ αν τα κάνω bridge θα πάρω 8 ohm σε κάθε κανάλι οπότε δεν θα παίζουν καλά;

Η πηγή είναι μια Kenwood περσινό κομμάτι

Δημοσ.

Τα ηχεία πρέπει να έχουν το λιγότερο διπλάσια ισχύ rms από τον ενισχυτή, εσύ είσαι ίσα βάρκα ίσα νερά και παραμόρφωνεις, αν διπλασιάσεις τα watt το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να κάψεις τα ηχεία

• Like 1
Δημοσ.

δεν με πιανετε βασικα :-D

το θεμα ειναι αν μπορω να κανω brigde τις εξοδους του ηχοσυστηματος του αυτοκινητου και απο 4 να τις κανω 2

ο ενισχυτης τωρα ειναι 1200 watt που εχω και πανω εχω 4 ηχεια και ενα sub αλλα αυτο δεν εχει σχεση με αυτο που ρωταω

εχω γνωστο που σε δικαναλο ενισχυτη 800 watt εχει βαλει 6 οβαλ και sub

Δημοσ.

το θεμα ειναι αν μπορω να κανω brigde τις εξοδους του ηχοσυστηματος του αυτοκινητου και απο 4 να τις κανω 2

ο ενισχυτης τωρα ειναι 1200 watt που εχω και πανω εχω 4 ηχεια και ενα sub αλλα αυτο δεν εχει σχεση με αυτο που ρωταω

Αλλο να βαλεις πολλα ηχεια σε μια εξοδο (που στην ουσια παιζεις με την αντισταση της εξοδου), και αλλο να "προσθεσεις" δυο εξοδους. 

Δημοσ.

Οχι, ΑΜΑ σου δίνει ο ενυσχη´της τη δυνατότητα να γεφυρώσεις τα 2 κανάλια δεν τα πας στα 8ωμ. Στα 4 θα παίζει πάλι αλλα με περισσότερα βαττ. Πες μάρκα και μοντέλο να δούμε το manual τι λέει. 

Δημοσ.

Ωραια, τοτε ενωνεις τις εξοδους, αν και κατα 99% ειναι ηδη ενωμενες. Απλα προσεξε να ενωσεις το L με το L και το R με το R (αυτα ειναι τα πραγματικα καναλια)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...