nodreams.ct Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2003 Εχω το A7V8X με 40άρι ata100 σκληρό, σήμερα αγόρασα έναν 120GB s-ata. Χαρούμενος τον συνέδεσα, μπήκα στα xp αλλά δεν τον έβλεπε, τζίφος! Δε μπορώ να βρω τι φταίει.. καμιά ιδεά; θενκς ιν αντβάνς
nodreams.ct Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2003 Έφτιαξα array με ένα σκληρό και τώρα όλα οκ. Τώρα όμως έχω άλλο πρόβλημα: θέλω να μεταφέρω αρχεία από έναν άλλο σκληρό (πάλι 120gb sata) από άλλο pc. Για να τον αναγνωρίσει το δικό μου σύστημα προφανώς πρέπει πάλι να κάνω array μόνο με αυτό το σκληρό. Αν κάνω array θα χαθούν τα αρχεία που έχει;
nodreams.ct Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 UP! Η ερώτηση είναι: Αν βάλω έναν σάτα σκληρό από έναν υπολογιστή ο οποιός δεν είναι σε aray σε έναν άλλο υπολογιστή και φτιάξω μ'αυτόν aray ενός (1) σκληρού α) θα χάσω τα δεδομένα; β) θα ο σκληρός αυτός θα δουλεύει στον αρχικό υπολογιστή; (ο sata controller στα 2 pc ειναι διαφορετικός.)
Spyrus Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Με έναν σκληρό σε Array δε χάνεις τίποτα. Αυτό το δοκίμασα με μεταφόρα IDE σε SATA με αντάπτορα που είχα. Αλλά και από IDE σε IDE RAID πάλι δεν είχα πρόβλημα.
nodreams.ct Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Σε ευχαριστώ πολύ, δούλεψε/δουλεύει μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.