Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέμα που ίσως απασχολεί αρκετούς.

θέλω να καθαρίζω το πληκτρολόγιο μου, το ποντίκι , το πληκτρολόγιο του φορητού, το κινητό.... γιατί με την τόση χρήση πιάνουν βρωμιά.

βασικά χρησιμοποιούσα οινόπνευμα και αρκετές φορές ένα gel καθαρισμού χεριών. 

τι κάνετε εσείς;

πολλοί δε δίνουν σημασία μιας και έχω δει πολλές φορές πληκτρολόγια κατάμαυρα, μέσα στη μπίχλα

περισσότερα μικρόβια μαζεύονται εκεί παρά στη λεκάνη της τουαλέτας.

Δημοσ.

εγώ παίρνω ένα πανί ή χαρτί κουζίνας ρίχνω οινόπνευμα ή αυτό το gel (μιας και είχα πάρει μερικά μπουκαλάκια) και περνάω το πληκτρολόγιο και το ποντίκι,

το κινητό είναι και αδιάβροχο οπότε καμιά φορά το πλένω με σαπουνάδα.

επίσης την οθόνη του tablet πως την καθαρίζετε; οινόπνευμα κι εκεί;

η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά λένε, 

η άλλη μισή ποια είναι;

Δημοσ.

Desktop πληκτρολόγιο το κάνεις βίδες (στα μη-μηχανικά μοντέρνα είναι πανεύκολο) και το πλένεις κανονικά με σαπούνι και νερό.

Mouse εξωτερικά με πανάκι βρεγμένο σε σαπουνάδα και στυμμένο.

Φορητού... καλή ερώτηση.

Δημοσ.

Του φορητού βγαίνει εύκολα στα περισσότερα. Βγάζεις, τινάζεις να φύγουν τίποτα ψίχουλα και καθαρίζεις με οινόπνευμα κτλ

Δημοσ.

Δεν είναι πολύ σίχαμα να βλέπεις πληκτρολόγια μέσα στη βρώμα και λιπαρότητα;

η τα τηλεκοντρολ που πιάνουν εκείνο το καφέ ανάμεσα στα κουμπιά και τις σχισμές

Δημοσ.

Απο το πολυ καθαρισμα με οινοπνευμα παντως καμμια φορα εχουμε κ αυτο το αποτελεσμα

δεν γ@@μιεται ομως και τους μαρκαδορους τι τους εχουμε ? !

Κάποιοι έχουν και τη συνήθεια να τρώνε πάνω από τα πληκτρολόγια...ακόμα χειρότερα! :P

αλλοι τον παιζουν πάνω από τα πληκτρολόγια...ακόμα χειρότερα! :)

• Like 2
Δημοσ.

λολ.

Με μικροτερα γραμματα και κατω δεξια βαθμολογια εφτιαχνες σιγα σιγα και scrabble για μελλοντικη χρηση.Αλλα ειδες το ποτηρι μισοαδειο  :P

Δημοσ.

Χρησιμοποιω πανακια dettol που είναι απολυμαντικα και δεν έχουν οινοπνευμα για να ξεβαφουν τις επιφανειες. Σε κινητό χρειαζεται προσοχη να μην παει υγρό αναμεσα στη μεμβράνη και την οθονη κ ξεκολλήσει. Επισης η οθονη καθαριζει αλλα δεν γυαλίζει. Αν θες βαζεις στη συνεχεια -μονο για την οθονη- ενα πανακι (στεγνο η υγρο) απο αυτα που καθαριζεις τα γυαλια.

Δημοσ.

Κι γω με πανακια αντισηπτικα, που κ που καθαριζω πληκτρολογιο, ποντικι και κινητο. Οσες φορες προσπαθησα να καθαρισω οθονη σταθερου και φορητου, μετα εμεναν λεκεδες απο το υγρο... Εκει μονο με swiffer πανακι για τη σκονη.

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ αυτό για το πληκτρολόγιο από το desktop. Είναι πολύ εύκολο, ψεκάζει αφρό πάνω στο πληκτρολόγιο και το περνάς με ένα πανί και καθαρίζει τρελά με ένα πέρασμα σε 2 λεπτά.
Για το laptop επειδή είναι ταλαίπα να βγάλεις τα πλήκτρα ρίχνω λίγο αφρό σε ένα πανί και κάνει πολύ καλή δουλειά.

Για οθόνη έχω μία άλλη βλακεία ποθ την ρίχνεις πάνω στην οθόνη και έχει δικό του πανάκι για να μην αφήνει σημάσια και ίνες. Κάνει και για κινητό και για όλου του τύπου τις οθόνες.

Σύνολο κάνουν κοντά στα 10€ αλλά βγάζουν πάνω απο 2 χρόνια δεν είναι δηλαδή τόσο μεγάλο κόστος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...