Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

α φώτα σας ρε παιδιά. Έκανα και γω την πρώτη μου πώληση στο ebay.co.uk μια πρόσοψη από ένα car dvd σε έναν Αγγλο και ενώ ήταν πλήρως λειτουργική σήμερα που παρέλαβε μου ανακοίνωσε οτι 2~3 κουμπιά της οθόνης δεν δουλεύουν . Ενημερωτικά : Α) είμαι 100% σίγουρος ότι δουλευε και δεν ειχε κανένα απολύτως προβλημα. Β) στους όρους πώλησης είχα βάλει οτι δεν κάνω δεκτές επιστροφές. Γ) τα χρηματα από την πώληση είναι δεσμευμένα στο paypal. ερώτηση: χάνω τα χρηματα μου ? ο αγοραστής αν μου ζητήσει να επιστρέψει την οθονη την δέχομαι ? το προβλημα σίγουρα θα είναι στην κεντρική του μονάδα και θα τα μπλέξει η δική μου πρόσοψη. επειδή ήταν η πρώτη μου πώληση ήμουν τυπικός με το αντικειμενο που πουλούσα και σίγουρος ότι είναι σε τέλεια κατάσταση. τώρα τι μπορεί να γίνει και τι κάνω εγώ ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Του ζητας να στο επιστρεψει και εφ' οσον παραλάβεις του δινει πισω τα χρηματα.

Α) στους όρους πώλησης είχα βάλει ότι δεν κάνω δεκτές επιστροφές και εκτός αυτού δεν θα με ενδιέφερε η επιστροφή για κάτι που δουλευε. Β) τα χρηματα από την πώληση είναι δεσμευμένα για 21 μέρες μπορεί το paypal  να μου τα ακυρώσει οριστικα επειδή ο αγοραστής ισχυρίζεται οτι δεν είναι λειτουργική η οθονη ? Γ) είδη εχω πληρώσει τα ταχυδρομικά τέλη 20 ευρω. 

Επεξ/σία από anthipitza
Δημοσ.

Α)Διαβασε τους ορους του ebay σχετικα με τις επιστροφες το τι δηλωσες εσυ δεν εχει καμια σημασια.Ασε που απο τη στιγμη που ο αγοραστης ισχυριζεται οτι το προιον δεν λειτουργει σωστα δεν μιλαμε για επιστροφη του τυπου το αγορασε δεν μου αρεσει το στελνω πισω.ebay's Buyer Protection over rules your "no returns" policy.

Β)Αν δεν δεχτεις να επιστραφει το προιον 99,99% θα χασεις τα χρηματα απο το paypal και το προιον  καθως το ebay θα παρει το μερος του αγοραστη.

Γ)Αυτο ειναι το ρισκο των online πωλησεων τα 20 ευρω απλα τα εχασες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...