iMarilina Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Eγω δε θα σου πω ποιό να πάρεις. Αλλά αν παίρνεις με βάση το αν μοιάζει με το s4 ή όχι είναι η πρώτη λάθος επιλογή. Θα το πάρεις για το hardware, για τις δυνατότητές του κλπ. Τώρα αν θες να κάνεις το κομμάτι σου με το να φαίνεται καραμπαμ ότι είναι το τάδε κινητό τί να σου πω. (δεντο λέω για να στην πω). Το S6 edge δεν ισχύει ότι είναι "χρηστικότητα καμία" οι άκρες, γιατί αν κάτσεις να διαβάσεις, ε, κάτι κάνουν κι αυτές οι καημένες. Οχι οτι δε μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτό το feature. Σαφώς. Από κει και πέρα τα "σπάει εύκολα το ένα κι όχι το άλλο" ή "σπάει εύκολα" η απάντηση η δική μου προσωπικά είναι (για ΟΛΕΣ τις συσκευές) "Αμα δεν προσέχεις όλα σπάνε. Να προσεχεις".
vrwmiaris Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Εφόσον δεν είσαι per user και στα πράγματα, βουρ για το αντίγραφο του μήλο φωνου
kostasps Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 s6 βέβαια... δεν αξίζει να πληρώσεις τόσα λεφτα παραπάνω για το edge μόνο και μόνο για την <<καινοτομία >>του
hic_et_nunc Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Παιδια οτι και να λέμε, οσες δικαιολογιες κι αν ψάχνουμε για να πείσουμε τον εαυτο μας οτι το edge δεν αξιζει τα παραπάνω χρήματα ή οτι δεν κανει τιποτα χρήσιμο, δυστυχως πεφτουν στο κενό. Κι εγω για το S6 θα πάω(δεν δινω τοσα χρηματα για το edge), αλλά μη λέμε οτι θέλουμε. Το edge ειναι φρέσκο, πανέμορφο, με εξαιρετικό design που δεν υπάρχει σε καμία αλλη συσκευή στον κόσμο. Για μενα αξίζει με τα χίλια, μονο και μονο που είναι τοσο όμορφο και που δειχνει πολυ πιο μαζεμένο και μικρότερο απ το απλο S6. Το ζήτημα ολων μας ειναι η χρηματική διαφορα.
kostasps Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Παιδια οτι και να λέμε, οσες δικαιολογιες κι αν ψάχνουμε για να πείσουμε τον εαυτο μας οτι το edge δεν αξιζει τα παραπάνω χρήματα ή οτι δεν κανει τιποτα χρήσιμο, δυστυχως πεφτουν στο κενό. Κι εγω για το S6 θα πάω(δεν δινω τοσα χρηματα για το edge), αλλά μη λέμε οτι θέλουμε. Το edge ειναι φρέσκο, πανέμορφο, με εξαιρετικό design που δεν υπάρχει σε καμία αλλη συσκευή στον κόσμο. Για μενα αξίζει με τα χίλια, μονο και μονο που είναι τοσο όμορφο και που δειχνει πολυ πιο μαζεμένο και μικρότερο απ το απλο S6. Το ζήτημα ολων μας ειναι η χρηματική διαφορα. και πάλι αυτό που λέμε λες... θα πληρώσεις 250 ευρω design και όχι extra features ή extra hardware
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Αaaaaaand time. Ηρεμα γκαηζ δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα, πειτε για το Εdge κλπ τωρα
Papakaliati Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Edge φυσικά η άλλη μαρκα μετα. Το απλό το s6 για μένα είναι ακριβώς το ίδιο με το s2 για μενα... Το edge σχεδιαστικά είναι πανέμορφο και αξίζει τα έξτρα λεφτά .
iMarilina Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Αaaaaaand time. Ηρεμα γκαηζ δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα, πειτε για το Εdge κλπ τωρα Συμπαθητικό είναι, δεν βρήκα κάτι το τρομερά γουάου να σου πω την αλήθεια μου, αλλά και πάλι προσωπικά δε θα έπαιρνα κινητό για το λόγο του "να είναι όμορφο". Άλλους λόγους αγοράς κινητών έχω, και απ'ότι φαίνεται όμως αυτό το θέμα της "ομορφιάς" απασχολεί πρωτίστως πολύ αγοραστικό κόσμο.
GianniSM Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Κάτι σημαντικό για το S6, έχει θέμα με memory leaks, όποιος έχει όρεξη ας διαβάσει Site: εδώ
hic_et_nunc Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Κάτι σημαντικό για το S6, έχει θέμα με memory leaks, όποιος έχει όρεξη ας διαβάσει Site: http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/samsung-admits-the-galaxy-s6-has-a-major-problem-1292631?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_content=galaxys6&utm_campaign=project">εδώ Θεμα με memory leaks εχει η 5.0.2 κι οχι το S6. Αν και απ οσο εχω διαβάσει η Samsung ειναι η μοναδική που έδωσε μια 5.0.2 χωρις το συγκεκριμένο πρόβλημα. Η Samsung έφτιαξε αυτό που η google ειναι ανίκανη να φτιάξει Ακομα κι αν υπάρχουν μεμονομενες περιπτώσεις κατόχων S6 με το συγκεκριμένο θεμα (πράγμα που αμφιβάλλω), το θεμα λύνεται στην 5.1.1 που εχει ηδη αρχίσει να μοιραζεται στα S6/S6 edge πριν ακόμα την πάρουν οι nexus συσκευές.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Το Edge είναι αισθητικά πιο όμορφο αλλά οι χρωματικές αλλοιώσεις στα σημεία που η οθόνη λυγίζει, δεν είναι και ο,τι καλύτερο οπτικά (ειδικά αν είσαι ψείρας και θέλεις σε μια τέτοια συσκευή να είναι όλα άψογα). Επιπλέον σε περίπτωση άσχημης πτώσης, η οθόνη είναι πολύ περισσότερη εκτεθειμένη). Αλλά πέρα από το design, αυτή τη στιγμή η συγκεκριμένη οθόνη δεν προσφέρει καμία απολύτως ιδιαίτερη ευκολία (εκτός αν είστε από αυτούς που αφήνουν τις συσκευές τους με την οθόνη προς τα κάτω, οπότε δεν θέλω καν να σας ξέρω και να σας κάνω παρέα...) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα