_hopelesscase_ Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Είμαι χωρίς μπαλκόνι και χωρίς άμεσο φως (αν και 4ος όροφος) και έχω πάρει κακτάκια για εντός. Ακόμα τα έχω στο πλαστικό που τα πουλάνε. Έχω πάρει και ειδικό χώμα. Σε τι δοχείο να τα βάλω; (το καθένα μόνο του θα μπει, άντε 2 μικρά να μπουν στο ίδιο) Οι γνώμες διίστανται (στο ίντερνετ πάντα). Εγώ έχω διαθέσιμα κάτι κεραμικά γλαστράκια (βαμμένα -άρα δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λένε "να αναπνέει") χωρίς τρύπα από κάτω. Παίζει να μην ενδείκνυνται ε; Ας πει κάποιος με εμπειρία.
AntiCambeR Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Καλο ειναι να υπαρχουν τρυπες εκτος και αν το νερο το ριχνεις με προσοχη και δεν ειναι παραπανω ετσι ωστε να πρεπει να φυγει απο τις τρυπες.Αν κανεις τρυπουλες και ριξεις παραπανω νερο απ'οτι πρεπει να προσεξεις μην τρεξει το νερο εφοσον θα τα εχεις μεσα. Ποτιζεις μονο οταν εχει στεγνωσει τελειως το χωμα.Γενικα οι κακτοι χρειαζονται ηλιο αλλα δεν ξερω αν μπορουν να επιβιωσουν χωρις. Εγω εχω μερικα κακτακια στο μπαλκονι μεσα σε ξυλινο καφασι και ακομα δεν τα εχει δει ηλιος.Τα εχω κανα 2 μηνο. 1
_hopelesscase_ Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Εντάξει την παλεύουν και μέσα, αλλά δεν θα είναι στα καλύτερά τους. Ξαναείχα κάκτους χωρίς άμεσο φως. Εννοείται υπό τέτοιες συνθήκες πότισμα 1-2 μαξ. το μήνα. Μου κάνει εντύπωση που πουλάνε παντού γλάστρες "για κάκτους" χωρίς τρύπες. Τελικά θα στραφώ εκεί και θα προσέχω. Καλύτερα καθόλου πότισμα παρά παραπάνω, σαπίζουν πολύ εύκολα.
forgotten Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 ψαξε για living stones εχω αγορασει μερικα πολυ ωραια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα