matrixtv1 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Γεια σας τη σημενει Το ποσό της κατάθεσης μαζί με το ποσό του Bonus πρέπει να παιχτεί εντός 60 ημερών τουλάχιστον τέσσερις φορές σε ένα ή περισσότερα αθλητικά στοιχήματα με ελάχιστη απόδοση 2.00 ανά δελτίο, αποκλειστικά στην mybet, πριν από οποιαδήποτε αίτηση αναλήψεως. γιατι δεν καταλαβα δηλαδη πρεπει να παιξω 4 δελτια που πρεπει να πονταρω πανω απο 2 ευρω η πρεπει να παιξω 4 δελτια που να δινουν αποδοση ασ πουμε 10ευρω ΚάποιοςΗ πρέπει να παίξω 4 δελτία δηλαδή έβαλα 5 ευρώ και μαζί με το μπόνους πήγαν δέκα και σε αυτά τα τέσσερα να ποντάρω 10 ευρώ όλα μαζι
johnbond Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 τα στοιχήματα που θα πρέπει να παίξεις πρέπει να είναι στο σύνολο 4Χ(ποσό κατάθεσης + ποσό μπόνους) και πρέπει αυτά τα στοιχήματα να παιχτούν σε αγώνες με απόδοση πάνω απο 2 πχ αν κατέθεσες 50 ευρώ και πήρες άλλα 50 μπόνους πρέπει να παίξεις 400ευρώ(4Χ50+50) σε σημεία με απόδοση άνω του 2.
matrixtv1 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δηλαδή εγώ έβαλα 5 ευρώ τι πρέπει να κανω Έχω βάλει 3 στοιχήματα το καθένα σύνολο 44 22 14 ευρώ Αλλά μερικές ομάδες έχουν αποδοσει Κάτω τον 2 ευρώ
johnbond Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δηλαδή εγώ έβαλα 5 ευρώ τι πρέπει να κανω Έχω βάλει 3 στοιχήματα το καθένα σύνολο 44 22 14 ευρώ Αλλά μερικές ομάδες έχουν αποδοσει Κάτω τον 2 ευρώ τα λεφτά που ποντάρεις μετράνε..όχι το πόσα θα πάρεις αν κερδίσεις. Πρέπει να ποντάρεις συνολικά 4Χ(5+5) δηλαδή 40ευρώ και μετράει η συνολική απόδοση του δελτίου.Δεν παίζει ρόλο αν ένας αγώνας έχει λιγότερο.
matrixtv1 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δηλαδή δεν μπορώ να κάνω ανάληψη αν δεν βάλω άλλα 30ευρώ Έτσι δεν είναΙ? Κάποιος??
Par1s* Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Πρέπει να στοιχηματίσεις 30 για να μπορείς να κάνεις ανάληψη.. Σε στοιχήματα (δελτία) συνολικής απόδοσης από 2 και πανω.. Βάζεις ας πούμε ένα δελτίο με 5 ευρώ δυάδα Ρεαλ στο 1.30 & οσασουνα στο 1.70 αυτά σου βγάζουν απόδοση 2.21. Οπότε μετά μένει να παίξεις ακόμη 25 ευρώ σε αντίστοιχα δελτία, άσχετα αν κερδίσεις ή όχι το προηγούμενο στοίχημα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα