tritonas00 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Πήρες 5s μόνο για να κάνεις κλήσεις;! Και μετα φταιει η Γερμανια... 6
AntiCambeR Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 -Γιατι πηρες iphone? -Γιατι ειναι ομορφο. 2
king2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Πήρες 5s μόνο για να κάνεις κλήσεις;! Μόλις χαρακτηρίσεις το 80% των apple users.Και λίγο λέω. 4
zio10 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Μόλις χαρακτηρίσεις το 80% των apple users.Και λίγο λέω. Ε όχι ρε συ, μπαίνουν και fb! 4
Donalhioy Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 εκμεταλλευονται την διψα του κοσμακι για επιδειξη... με τα ιδια λεφτα αγοραζες καλυτερο κινητο και απο το 6αρι.. αλλα.. ψαξε φιλε μεσα απο το imei να βρεις τουλαχιστον σε ποιον ανηκει...
zio10 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 εκμεταλλευονται την διψα του κοσμακι για επιδειξη... με τα ιδια λεφτα αγοραζες καλυτερο κινητο και απο το 6αρι.. αλλα.. ψαξε φιλε μεσα απο το imei να βρεις τουλαχιστον σε ποιον ανηκει... Πως γίνεται αυτό;
bilya Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 ποιος θα σε πάρει στα σοβαρα ακόμα κ για τρολλαρισμα όταν ξεκινας το θέμα με άλλο όνομα κ απαντας με αλλο 5
Kostasspil Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μόλις χαρακτηρίσεις το 80% των apple users.Και λίγο λέω. Ε όχι ρε συ, μπαίνουν και fb! Ρε δε ντρέπεστε...? 2
lifeowner771 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Ε όχι ρε συ, μπαίνουν και fb! Μόλις χαρακτηρίσεις το 80% των apple users.Και λίγο λέω. Ωραιο πραγμα να αποτελω την μειονοτητα Αν και οι χαρακτηρισμοι τυπου, isheep κτλπα, πονανε λιγο
Kostasspil Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Αν και οι χαρακτηρισμοι τυπου, isheep κτλπα, πονανε λιγο Είναι εντελώς άστοχοι
Adon1s Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Πουε δεν θα αγόραζα iPhone . Καθαρα θεμα μοδας και θεαθηναι . Αποστολή απο το iPhone5 μέσω του Insomnia app 2
zio10 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Ωραιο πραγμα να αποτελω την μειονοτητα Αν και οι χαρακτηρισμοι τυπου, isheep κτλπα, πονανε λιγο Δεν έχω χαρακτηρίσει ποτέ κανέναν, όλες οι επιλογές είναι σεβαστές και καθένας ξέρει τις ανάγκες του και την τσέπη του καλύτερα από όλους! Απλά έχω δει πάρα πολλούς κατόχους να μην ξέρουν τι είναι το iTunes, να μην ξέρουν να φτιάξουν ένα apple id, να κάνουν ένα backup και λοιπά βασικά 2
lifeowner771 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Δεν έχω χαρακτηρίσει ποτέ κανέναν, όλες οι επιλογές είναι σεβαστές και καθένας ξέρει τις ανάγκες του και την τσέπη του καλύτερα από όλους! Απλά έχω δει πάρα πολλούς κατόχους να μην ξέρουν τι είναι το iTunes, να μην ξέρουν να φτιάξουν ένα apple id, να κάνουν ένα backup και λοιπά βασικά Δεν μιλαω για σενα, αλλα γενικοτερα Kαι εγω ειμαι της αποψης οτι αφου δουλευει για εσενα καλα, δεν υπαρχει λογος να κατσω να διαφωνησω..Oπως αμα χρωστας σε ολο το κοσμο, αλλα το iPhone ειναι iPhone και θα το αγορασεις με το που βγει, παλι δεν με απασχολει.. Το iOS καλως η κακως ειναι ενα πολυ ευκολοχρηστο λογισμικο..Για ατομα ειδικα που δεν τους ενδιαφερουν πολλα πολλα, ειναι οτι πρεπει..Αλλα συμφωνω οτι ειναι λιγακι τραγικο πολλοι απο αυτους να μην ξερουν πως να περασουν τραγουδια, να κατεβασουν εφαρμογες, και γενικοτερα να χρησιμοποιησουν το τηλεφωνο για κατι παραπανω απο το facebook.Τρανο παραδειγμα οτι φοβουνται οτι θα χασουν τις φωτογραφιες τους αμα το κανουν ενα restore, και δεν ξερουν τι σημαινει dropbox.. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2015 από lifeowner771 2
zio10 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δεν μιλαω για σενα, αλλα γενικοτερα Kαι εγω ειμαι της αποψης οτι αφου δουλευει για εσενα καλα, δεν υπαρχει λογος να κατσω να διαφωνησω..Oπως αμα χρωστας σε ολο το κοσμο, αλλα το iPhone ειναι iPhone και θα το αγορασεις με το που βγει, παλι δεν με απασχολει.. Το iOS καλος η κακος ειναι ενα πολυ ευκολοχρηστο λογισμικο..Για ατομα ειδικα που δεν τους ενδιαφερουν πολλα πολλα, ειναι οτι πρεπει..Αλλα συμφωνω οτι ειναι λιγακι τραγικο πολλοι απο αυτους να μην ξερουν πως να περασουν τραγουδια, να κατεβασουν εφαρμογες, και γενικοτερα να χρησιμοποιησουν το τηλεφωνο για κατι παραπανω απο το facebook.Τρανο παραδειγμα οτι φοβουνται οτι θα χασουν τις φωτογραφιες τους αμα το κανουν ενα restore, και δεν ξερουν τι σημαινει dropbox.. Από την άλλη, αν ο άλλος δεν θέλει πολλά πολλά είναι κάπως να δώσει και τόσα λεφτά...αλλά είπαμε ο καθένας ξέρει την τσέπη του καλύτερα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα