lifeowner771 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Από την άλλη, αν ο άλλος δεν θέλει πολλά πολλά είναι κάπως να δώσει και τόσα λεφτά...αλλά είπαμε ο καθένας ξέρει την τσέπη του καλύτερα! Eφοσον δεν ζητησει αργοτερα δανεικα απο εμενα, γιατι δεν εχει να παρει τσιγαρα πχ, δεν με πολυ νοιαζει..Ας κανει οτι θελει.. 3
AntiCambeR Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Αν σου ζητησει δανεικα του λες να πουλησει το iphone.
Xvipes Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Υπάρχει τρόπος έστω και παράνομος για να ξεκλειδώσει ένα iphone 5 όταν ζητάει apple id? Δε θέλω να μου πείτε πως αλλά αν όντως το έχει καταφέρει κάποιος.
zio10 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Υπάρχει τρόπος έστω και παράνομος για να ξεκλειδώσει ένα iphone 5 όταν ζητάει apple id? Δε θέλω να μου πείτε πως αλλά αν όντως το έχει καταφέρει κάποιος. Για ένα μικρό διάστημα μια ιστοσελίδα ισχυριζόταν ότι τα ξεκλείδωνε (και νομίζω πως όντως ισχύει). doulci.net νομίζω Τώρα απ'όσο ξέρω δεν υπάρχει τρόπος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα