Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά ... Έχω ένα σημαντικό πρόβλημα με το Steam ... Όταν πάω να συνδεθώ μου λέει: Αδυναμία σύνδεσης στο δίκτυο Steam | Ελέγξτε τη συνδεσή σας και πατήστε <<Επανάληψη>> η εκκινήστε το Steam σε <<Λειτουργία εκτός σύνδεσης>>... Πήρα τηλέφωνο στο support της Forthnet και μου είπαν οτί με την συνδεσή μου είναι όλα καλά κανένα πρόβλημα ... Επίσης μου είπαν να κάνω tracert την ip του server του Steam και όλα μια χαρά έστελνε και δεχόταν πακέτα χωρίς κανένα πρόβλημα με 70ms ... Επίσης μου είπαν να κάνω Port Forward ( να ανοίξω ports για το Steam ) αλλά και πάλι τίποτα ! Ακριβώς το ίδιο μου λέει και όταν πάω να συνδεθώ στο Far Cry 3 για το coop και multiplayer δεν με βάζει στο multiplayer ενώ συνδέομαι κανονικά στο uPlay...Το μόνο καλό της υπόθεσεις και το ποιό μυστηριώδες είναι οτί συνδέομαι κανονικά σε servers του minecraft ... Παλιότερα είχα πρόβλημα να συνδεθώ στην σελίδα του Steam στο internet ενώ με το πρόγραμμα συνδεόμουν μια χαρά........ Τέλος πάντων και τί δεν έκανα! ... Είχα συνδεδεμένο το παλιό μου router για κάποιόν λόγο δεν θυμάμε αλλά τελικά έβαλα το καινούργιο μήπως και γίνει κάτι αλλά τίποτα , επίσης έκανα reset και τα δύο router . Άλλαξα την ip σε dynamic , static , ipv6 και τίποτα ξανά . Έκανα disable το firewall και το antivirus αλλά και πάλι τίποτα ... Επίσης πριν από 1μήνα προσπάθησα να κάνω port forward για το minecraft να παίζω μαζί με τους φίλους μου και πάλι τίποτα αλλά μάλλον έκανα εγώ βλακεία :) ... Μέχρι και το UltraSurf έβαλα για να συνδεθώ σε άλλο μέρος (στο εξωτερικό) με άλλη ip αλλά και ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ! Plzzzz βοήθεια ! 

Τα router μου είναι :

Καινούργιο : ZXHN H108L 

Παλιό : Τhomson TG585v8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...