Προς το περιεχόμενο

lierse vs cercle brugge mybet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά γιατί μου το έχει ακόμα ανοιχτό στο Δελτίο το ματσάκι και δεν μου το κλείνει αφού το έχω κερδίσει το στοίχημα

Δημοσ.

Ρε παιδιά γιατί μου το έχει ακόμα ανοιχτό στο Δελτίο το ματσάκι και δεν μου το κλείνει αφού το έχω κερδίσει το στοίχημα

Να μην ανησυχεις καθολου.Στην Goalbet που ειμαι αρκετα χρονια με εχει τυχει δεκαδες φορες το ιδιο θεμα και με πιο πολλες ωρες αναμονη..Οσες φορες τους εστελνα mail για διαφορες ερωτησεις,(εκτος οτι με απαντουσαν μπαμ μπαμ ),για τετοια θεματα οπως το δικο σου απαντουσαν οτι "Δεν εχουμε ακομη επισημο αποτελεσμα  απ την διοργανωτρια αρχη"..Στελτους ενα mail και ρωτα τους,δεν ειναι ντροπη,ουτε κατι κακο,ετσι δεν ειναι;.

Δημοσ.

και στις 2

Καμια αντιρρηση,(γνωμη σου  αλλωστε),αλλα ετσι απο περιεργεια,εισαι γραμμενος σε καποια,και αν ναι σε ποια εισαι; Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος βεβαια απ την δικη μου,και ποτε δεν ειχα προβληματα.

Δεν εχω ορεξη για αντιπαραθεση σε θεματα του τυπου "ποια στοιχηματικη ειναι η καλυτερη",αλλα απαντησε μου σε αυτο που σε ρωτησα παραπανω, και πες μου επισης γιατι ειναι και οι δυο της πλακας;

Το να πετας μια απαντηση τριων λεξεων δεν μου λεει κατι σε πρωτη φαση.

Επισης θεωρω τουλαχιστον αστειο να πατανε ορισμενοι το "Μου αρεσει" στο σχολιο σου,τι τους αρεσε ακριβως; .............Καλο ειναι να απανταμε με επιχειρηματα ,κι ας κανουμε λαθος στην τελικη.

Επισης προσεξα πριν λιγο οτι στην ενοτητα "¨Μπλα Μπλα" και στο θεμα με τιτλο

"Τι κοστος εχει ο φορος απο Αμερικη για προιον αξιας 140$"

περιοριστηκες να δωσεις παλι μια λακωνικη απαντηση ,η οποια ηταν ασχετη με το ερωτημα του topic starter.

Εντελως φιλικα.

Δημοσ.

Αν εσυ που εισαι χροναι στην goalbet εισαι οκ που δεκαδες φορες εχουν καθυστερηση την πιστωση χρηματων μπραβο σου.

Αυτο ομως δεν αναιρει το γεγονος οτι ειναι της πλακας.

Οι κορυφαιες εταιριες ειναι

Νομιμες Ελλαδα: Bet365,stoiximan.

"παρανομες Ελλαδα: Pinnacle (κορυφαια στον κοσμο).

Παραθετω λινκ για την "αγαπημενη" goalbet.

http://www.infobeto.com/forum/showthread.php/110173-Goalbet-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B7-%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1

http://www.infobeto.com/forum/showthread.php/109054-goalbet-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82

Δημοσ.

Αν εσυ που εισαι χροναι στην goalbet εισαι οκ που δεκαδες φορες εχουν καθυστερηση την πιστωση χρηματων μπραβο σου.

Αυτο ομως δεν αναιρει το γεγονος οτι ειναι της πλακας.

Οι κορυφαιες εταιριες ειναι

Νομιμες Ελλαδα: Bet365,stoiximan.

"παρανομες Ελλαδα: Pinnacle (κορυφαια στον κοσμο).

Παραθετω λινκ για την "αγαπημενη" goalbet.

http://www.infobeto.com/forum/showthread.php/110173-Goalbet-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B7-%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1

http://www.infobeto.com/forum/showthread.php/109054-goalbet-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%

Σαφως και διαβασα τα link σου και οχι τωρα (τα ειχα εντοπισει απο παλια σερφαροντας).

Να υπενθυμισω οτι ειναι επισης νομιμη και ειμαι σχεδον βεβαιος οτι ειναι κι αλλες νομιμες εκτος απ τις δυο που αναφερεις.

Οπως σωστα το ειπες ειμαι ευχαριστημενος,δεν εγραψα για να την διαφημισω,εγραψα στον topic starter την απαντηση που δινουν οταν υπαρχουν καθυστερουμενα αποτελεσματα.(εκτος των τεχνικων θεματων ,οταν εχουν )...Το "οτι ειναι της πλακας"(,οπως αναφερεις) επειδη καποιοι γραφουν σε ενα φορουμ παραπονα,δεν αποτελει αποδειξη, αλλα ενδειξη,ενταξει,ειδα,δεν ειναι λιγοι ,αλλα ποιος σε βεβαιωνει εσενα,εμενα κλπ, οτι αυτοι που γραφουν παραπονα δεν κανανε χιλιες βλακειες οσον αφορα την δηλωση στοιχειων τους,κατα την διαδικασια στοιχηματισμου,κατα την διαδιακασια εγγραφης (πχ δυο-τρεις λογαριασμοι απο ενα ατομο ,που απαγορευεται) κλπ κλπ κλπ..Σε  τελικη αναλυση αυτες που γραφεις παραπανω τι κανουν δηλαδη και δεν ειναι της πλακας;..

Anyway δεν με απασχολει οπως κι αν την θεωρεις,απλα ηθελα απαντηση με επιχειρηματα κι οχι μια απλη προτασουλα 3 λεξεων.

Δημοσ.

Λυπαμαι αν σε απογοητευσα.

Την ελαφρως ειρωνικη απαντηση σου βαριεμαι να την σχολιασω.Το σκεπτικο μου στο ανελυσα.Την απαντηση μου στον ανθρωπο που ανοιξε το θεμα επισης την παρεθεσα.

Την δικη σου απαντηση βεβαια δεν την ειδαμε ,ουτε στις δικες μου ερωτησεις ουτε στον topic starter.

Δημοσ.

Δεν πειραζει, ελπιζω με τα στοιχεια που παρεθεσα να απετρεψα καποιους στο να γραφτουν στην συγκεκριμενη εταιρεια....Εσυ οντας ευχαριστημενος μπορεις να συνεχισεις να παιζεις...

Δημοσ.

O Stoiximan και η bet365 πράγματι κορυφή στο είδος τους. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχοληθεί κάποιος με άλλες εταιρίες. Το πρόβλημα είναι πως δεν τις έχω πετύχει ποτέ να κάνουν λάθος στις αποδόσεις κάτι το οποίο κυνηγούσα επειδή είμαι της άποψης πως το στοίχημα ως τυχερό παιχνίδι είναι σκέτη αποτυχία λόγο γκανιοτας.

Μερικές παρακμιακες ειδικά στο live μπάσκετ κάνουν σοβαρά λάθη και μπορείς να τους τα φας, το θέμα είναι ότι θα σε πρηξουν για να σε πληρώσουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...