giorgosjakoby Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 θελω εδω και καιρο να παρω ενα Galaxy S5 βρηκα καποια ατομα και με τον τελευταιο που εχω μιλησει μου ειπε να του κανω καταθεση του ποσου και επειτα θα μου το στειλει. Δεν ξερω αν μπορω να τον εμπιστευτω και σημερα που μιλισαμε μου ειπε πως εχει αναγκη τα λεφτα και αν μπορουσα εστω προκαταβολη ενα 70αρι που εχω να του τα βαλω και θα μου στειλει το κινητο. Μπορω να εμπιστευτω τεττοιο ατομο? Μου ειπε ο ιδιος πως δεν θα καθοταν να με κλεψει για 250 ευρω. Παρακαλω πειτε μου τι να κανω..
icant Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 θελω εδω και καιρο να παρω ενα Galaxy S5 βρηκα καποια ατομα και με τον τελευταιο που εχω μιλησει μου ειπε να του κανω καταθεση του ποσου και επειτα θα μου το στειλει. Δεν ξερω αν μπορω να τον εμπιστευτω και σημερα που μιλισαμε μου ειπε πως εχει αναγκη τα λεφτα και αν μπορουσα εστω προκαταβολη ενα 70αρι που εχω να του τα βαλω και θα μου στειλει το κινητο. Μπορω να εμπιστευτω τεττοιο ατομο? Μου ειπε ο ιδιος πως δεν θα καθοταν να με κλεψει για 250 ευρω. Παρακαλω πειτε μου τι να κανω.. Δεν ξερω για ποιο ατομο λες και δεν αναφερομαι συγκεκριμενα σε αυτο,αλλα γενικοτερα.Κοιτα τις αξιολογησεις αρχικα και δουλεψε με λογικη.
giorgosjakoby Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δεν ξερω για ποιο ατομο λες και δεν αναφερομαι συγκεκριμενα σε αυτο,αλλα γενικοτερα.Κοιτα τις αξιολογησεις αρχικα και δουλεψε με λογικη. Δεν ειναι απο ινσομνια τον βρηκα κατατυχη...στο xe.gr νομιζω..εκει δεν εχει αξιολογισεις...Με την λογικη δεν ξερω πραγματικα :/ Φοβαμαι μηπως αντι για S5 παρω 5 πετρες :/
icant Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δεν ειναι απο ινσομνια τον βρηκα κατατυχη...στο xe.gr νομιζω..εκει δεν εχει αξιολογισεις...Με την λογικη δεν ξερω πραγματικα :/ Φοβαμαι μηπως αντι για S5 παρω 5 πετρες :/ Ε το πιο πιθανο αυτο ειναι.Θα δωσεις λεφτα σε εναν αγνωστο ετσι απλα?Και εχει τοση αναγκη που σε εμπιστευεται ετσι απλα?
giorgosjakoby Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 ειπε πως δεν εχω λογο να φοβαμαι και πως για αυτο μου λεει να του βαλω λιγα....αλλα δεν ξερω..δεν ειμαι καλος με αυτα..
icant Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 ειπε πως δεν εχω λογο να φοβαμαι και πως για αυτο μου λεει να του βαλω λιγα....αλλα δεν ξερω..δεν ειμαι καλος με αυτα.. Αν θες να το δοκιμασεις ,πεστου να συναντηθειτε για χερι με χερι(σε δημοσιο χωρο παντα ε) .Και παλι ομως ολο το σκηνικο ειναι μουφα,χωρις εγγυησεις σου εμπιστευεται το τηλεφωνο αρκουμενος στην καλη σου θεληση για την αποπληρωμη των υπολοιπων χρηματων?
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 ειπε πως δεν εχω λογο να φοβαμαι και πως για αυτο μου λεει να του βαλω λιγα....αλλα δεν ξερω..δεν ειμαι καλος με αυτα.. Ενω καποιος που θα έκλεβε τα χρήματα θα ελεγε κατι του τυπου "οκ κοιτα, στειλε εσυ τα χρήματα και κατά πασα πιθανότητα θα σου στειλω τη συσκευή. Αλλα νταξ μπορει και όχι ε". Δε στεκει... Μην ασχοληθείς παραπανω, απλα προσπερασε την αγγελία για να μη χασεις 70 ευρω στην καλύτερη. 1
thodoris20s Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μία ματιά να ρίξεις στο ινσομνια θα βρεις καλύτερες αγγελίες με έμπιστα άτομα που έχουν αξιολογήσεις. Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι κανένα άλλο site για αγγελίες. Και πίστεψέ με παρακολουθώ πολλά
pape11 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Ποτέ μη το κάνεις. Η κρίση έχει φέρει επαγγελματίες επαίτες, αλλά και απατεώνες.
driverpit Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Η το αγοράζεις καινούργιο και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο εν μέρει η αν επιλέξεις αγορά από αγγελία η συναλλαγή να γίνει χέρι με χέρι για έλεγχο στο τηλέφωνο. 1
zio10 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Σκέψου ότι αν κάνει το ίδιο σε 5-10 άτομα μαζεύεται ένα σεβαστό ποσό...
bill7 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Ποτε και σε καμια περιπτωση παρα μονο σε ατομα με αξιολογησεις. Επισης απειρη προσοχη σε ατομα στις αγγελιες του insomnia χωρις αξιολογησεις και μηνυματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα