alexandro7 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Γεια σας μάγκες... Πριν 3 μήνες πήρα από ένα μαγαζάκι της γειτονιάς ένα ζευγάρι nike revolution για να τα έχω για γυμναστήριο και για καμιά εξωτερική δουλειά...Εχθές όμως μου σχίστηκε το διχτάκι στην άκρη και φαίνεται μια τρυπούλα...τα είχα πάρει 40 ευρώ και το μετανιώνω !!! Έχετε να μου προτείνετε κάτι καλό για αυτή την περίπτωση μέχρι 70 ευρώ?
zio10 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Πήρα πρόσφατα αυτό το adidas και είναι άνετο και όμορφο (για το γούστο μου ) adidas duramo 6 είναι το μοντέλο, γύρω στο 50άρικο έχει
alexandro7 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Sorry και για την τρυπουλα δεν τα φορας στο γυμναστηριο?Τι να πω εγω που ειχα παρει τα air max 2014 160 ευρω καιεχω το ιδιο θεμα.Αφου σου αρεσουν τα nike παρε καποιο με δερμα στο γυμναστήριο θα τα φοράω αλλά να κυκλοφορήσω έξω ντρέπομαι λίγο...έχεις δίκιο για το δέρμα κάτι τέτοιο γίνει... Πήρα πρόσφατα αυτό το adidas και είναι άνετο και όμορφο (για το γούστο μου ) large_138040587.jpg adidas duramo 6 είναι το μοντέλο, γύρω στο 50άρικο έχει πολύ όμορφο όντως φίλε αλλά βλέπω ότι έχει κι αυτό δίχτυ... 1
d3monhunter Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Sorry και για την τρυπουλα δεν τα φορας στο γυμναστηριο?Τι να πω εγω που ειχα παρει τα air max 2014 160 ευρω καιεχω το ιδιο θεμα.Αφου σου αρεσουν τα nike παρε καποιο με δερμα Σου σκίστηκαν τα max? Τη χρήση τους έκανες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα