kogasdrakos Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Καλημέρα φίλοι. Λέω να κάνω μια αγορά από το κατάστημα kickz-boutique στο ebay. Κολάω όμως γιατί δεν ξέρω εάν είναι αξιόπιστος ως προς το προιόν (Μαιμου, και πληρωσω τον κούκο Αηδόνι) και μην μου φάει τα χρήματα. Έχει ψωνίσει κανένας από το κατάστημα kickz-boutique για να με ενημερώσει σχετικά; Ευχαριστώ.
kogasdrakos Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 kANENAΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΩΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ....
arc Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Καλημέρα φίλοι. Λέω να κάνω μια αγορά από το κατάστημα kickz-boutique στο ebay. Κολάω όμως γιατί δεν ξέρω εάν είναι αξιόπιστος ως προς το προιόν (Μαιμου, και πληρωσω τον κούκο Αηδόνι) και μην μου φάει τα χρήματα. Έχει ψωνίσει κανένας από το κατάστημα kickz-boutique για να με ενημερώσει σχετικά; Ευχαριστώ. kANENAΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΩΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ .... Δεν θα στο κρυψω. Απο το συγκεκριμενο μαγαζί στο ebay ... δεν εχω ψωνίσει. δες τις βαθμολογιες και κριτικες που εχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα